BUDAK; 2009 Peak Lenin (7134m) Tırmanışı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner alpay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,171
Ynt: BUDAK; 2009 Peak Lenin (7134m) Tırmanışı

Fotoğraflara tek tek yorum yazmamın bi gereği yok sanırım. Bu yıl, bol ölümlü bir yıl olmuş 7000 likler için. Ama bizimkiler sağ salim gidip, zirveyi başarıyla gerçekleştirdikten sonra geri dönüş yolunu tuttular. Herkesi tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Fotoğrafların tadını çıkarın. Bir gün hep beraber tırmanmak dileğiyle hoşçakalın:smiley:

Etiketler

Fotoğraflar için çok teşekkürler caner bey.

Tırmanışta yer alan öncelikle değerli hocalarımı ve arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum.

Müthiş etkileyici fotoğraflar, Peak Lenin Zirvesi için adım atan tüm arkadaşları kutluyorum, hepsinin sağ salim dönmesine çok sevindim. Fotoğrafları bizlerle paylaştığınız için size de çok teşekkürler Caner Alpay..

bişey değil Zerrin Hanım ve Erdem bey. bütün faaliyetlerimizi raporlamaya çalışıyorum. beğendiğinize sevindim. en önemlisiyse sağ salim dönmeleri oldu. buda bize yeter zaten...

Fotoğraflar çok güzel gerçekten.Gitmiş kadar olduk diyemem ama 7000+ nın neye benzediğini gördük en azından:D
Tırmanan arkadaşlara da bol tebrikler.

muhteşem,harika,süper,sağsalim dönmeniz mutluluk verici kutlarım herkezi.

Gurur duydum. Bütün hocalarımın sağ salim dönmesi beni çok sevindirdi. Bir gün umarım biz de onlar gibi ülkemizi temsil etme onurunu elde ederiz. Saygılar.

bu güzellikleri gördükçe dayanamıyorum. bende kaçkarlara zirveye çıktığımda kendimi dağcı sanıyorum ya......

bu etkinliği yapan arkadaşlara ve payşaımda bulunan herkese teşekkürler.iyiki varsınız arkadaşlar. kdz ereğliden selamlar .

tşk ler bu enfes fotolar için gerçekten etkileyici ama şunu sizden istesem umarım haddimi aşmam
bu tırmanışın notları
bu notların benim gibi bu işe yeni başlayanlar için bilgilendirici ve yönlendirici olur düşüncesindeyim
buraya koyma imkanınız varsa çok sevinirim

Mükemmel bir ekspedisyon. Fotoğraflar harika. Elinize, ayağınıza sağlık. Tebrik ediyorum.

miraculous merhaba,
BUDAK Peak Lenin Tırmanış Notları henüz sitede yok, ancak işinize yararsa ZİRVEDAK'ın Lenin- Pamir Dağları Tırmanış Notları:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15992.0
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Saygılar.

tabii ki işime yarar tşk ler
cagdas90' Alıntı:
miraculous merhaba,
BUDAK Peak Lenin Tırmanış Notları henüz sitede yok, ancak işinize yararsa ZİRVEDAK'ın Lenin- Pamir Dağları Tırmanış Notları:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15992.0
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri