Buda Benim Yeni Canavarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kadir_61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,359

kadir_61

Ana Kamp
Yer
Trabzon-Akçaabat
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bir türlü karar verip bir jeep alamadım lada dedim olmadı land dedim olmadı cj dedik olmadı sonunda bütçemize en uygun aracı buldum mitsubishi pajero 2.6 dün istanbuldan alıp trabzona getirdim aracın maşallahı var tertemiz ikinci sahibinden motoruna anahtar değmemiş herşeyiyle orjinal yedek anahtarlarından kitapçıklarına kadar herşeyiyle eksiksiz bugün yarın itibariyle modifikasyon çalısmalarına başlayıp resimleri sizlere sunacagım aksesuar hakınnda bilgisi olan paylaşmak isteyen varsa şöyle olsa dahi iyi olur gibi beklerim fikirlerinize açığım ilk öncelikle cant lastik ve cam filmlerinden olaya başlayacağız iyi forumlar...

Etiketler

Ynt: Buda Benim Yeni Canavarım

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.

aracınız hayırlı uğurlu olsun bol çamur aksiyonlu ve kazasız binmeniz dileğiyle

başlangıç için daha yerinde bir karar olmuş, güle güle kulan hayırlısı olsun. fotolar az ve pek detaylı değil ancak iyi görünüyor. dediğin gibi de orjinal bir araç ise modifikasyon işini aman abartma bunun temiz ve orjinallerinden az kaldı. nacizane tavsiyemdir yapacağın modifiyeler apaçi işi olmasın kıymetli aracın var ziyan olmasın

Herkese öncelikle iyi yorumları için tşk ederim biraz geç olsada sonunda güzel bir karar verip kendimce güzel bir araca sahip oldum aracım hala ilk günki gibi çok orjinal fazla abartmadan küçük orjinaliyle sade kalacak şekilde değişikler yapacağım şimdilik lastiklerimizi değiştik ve kışlık lastiklerimizi giydik silverstone extreme 31. ön tamponumuzu değiştik ön panjuru komple temiz bir şekilde mat siyaha dönüştürdük sıra kaldı sinyallerimizin yenilenmesinde onun ardından güzel bir ofsetli jantla lastiklerimizi biraz daha dışarı alacağız iyi forumlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR