Bu Nasıl Bir 'Çekiş Gücü'dür...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,262

Etiketler

Ynt: Bu Nasıl Bir 'Çekiş Gücü'dür...

selam bence bağlantli noktası zayıf ve vuruntu kopardı gitti

vuruntu falan değil abiler çeken aracın bağlantı yeri yüksekte çekilenin ki alçakta aynı seviyede olsaydı ve çekilen aracın çeki kancası sağlam olsaydı kopmazdı.ayrıca aklınızda bulunsun arazide falan batarsanız sizi çeken aracın kancası sizden aşağıda olmasın ki sizi çekerken tekrar batı
rmasın toprağa yukarda olsun ki hem yukarı kaldırsın hemde çekmesi kolay olsun

Kışın erciyes gezisi dönüşünde kara saplanmış bir cherokee jeep çekmiştik, sahibi çok korkmuştu bir tarafını koparacağız diye ama sonra teşekkür bile etmeden gazladı gitti.

japon ile amerikan kapışması gibi olmuş.nede olsa japon kaldır at marka.genede sağol paylaşım için

Yoksa alkolümü cok kacırdılar yada bunların kafası sogukta çalışmıyor ;D

2006 yarışında sahilde kuma batmış kartal aracını(Baron Cengiz abinin) çekeyim derken aynısını bende yaptım.Aracı çekerken radyatörle birlikde bütün öntarafı almıştım.Gülme krizine girdik sonra.

tugsan75' Alıntı:
2006 yarışında sahilde kuma batmış kartal aracını(Baron Cengiz abinin) çekeyim derken aynısını bende yaptım.Aracı çekerken radyatörle birlikde bütün öntarafı almıştım.Gülme krizine girdik sonra.
Tugsan bey yazdıklarımı geriş alayımmı :-\ :-\ :smiley:

Yok canım Yunus Bey,bende söyledim çekmiyim alırım öntarafı dedim ama dinlemediler,bende günah benden gitti dedim ve olanlar oldu. :smiley::smiley:

adam birdaha asla arabasını çektirmez :D
bir yerde kalırsa. kalsın burda çürüsün ama lütfen çekmeyin der..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR