Bu Nasıl Bir 'Çekiş Gücü'dür...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,289
Ynt: Bu Nasıl Bir 'Çekiş Gücü'dür...

Bende şilede yıllar önce eski kasa bir mercedes cekerken,kanca ile birlikte koca bir parca sac koptu ;D,bende sahibine çürümüş dedim al kaynatırsın dedim :D sonra diferyanselden cıkardık

Etiketler

aynlız çekilen arabada el freni çekili galiba.. arka teker dönmüyor... eğer öyleyse kendi kaşınmış... ayrıca ilk hamleden sonra direksiyonu kırıp düz ilerlese çıkardı hala ne diye geri çekiyolar anlamadım...

olacakla öleceğin önüne geçemezsin , yazık olmuş ne diyelim ,teşekkürler MK51 ............... :smiley:

Aslında önden çekmesi lazım. Bu kesinlikle acemilikten başka birşey deyil.
Çamurada saplansa aynı durum olur. Arabanın saplanma yönü önmli olan.

bisi soracam adam çekilirken geri vitse takıp yüklense daha kolay olmazmı bu olay

Evet kolay olur ama geri geri mesafe zaten kısa ve çarpma olasılığı gerisini sen düşün ::smiley: her halükarda kendini çeken arabaya bırakman lazım.

chala' Alıntı:
Allah çektirmesin... ;D
aminnn paylaşım için teşekkürler benim başımada geldi aynı şekilde ama fazla hasar vermedim yanlız şundan eminim onların amacı araç çekmek değil tanponu koparmaktı çünkü çeken aracın sesine bakılırsa arkadaş gaza abanıyor amaclarınada ulaşmışlar araç çekilirken gaza öle abanırsan halat kopar yada bağlantı yerlerinden kopar yavaç yavaş önce halatın bolluğu alınır sonra yavaş yavaş hareket edilir. bence arkadaşlar amaçlarına ulaşmışlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR