yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Güzel olmuş ama camlar daha yukarıda olsa daha mı iyi olurdu acaba?
Camlar maksimum yükseklikte daha fazla yukarı almam mümkün değildi problem yatağın cok yüksek olmasından kaynaklanıyor. Hesaplarımı 10 cm sünger yatak üzerine yaptım ancak sonradan fikir değiştirip 25 cm yaylı yatak koyunca hesabımın 15 cm üzerine çıkmış oldum.Güzel olmuş ama camlar daha yukarıda olsa daha mı iyi olurdu acaba?
imrenerek takip ediyoruz. Sanırım hep deliksiz uyuyorsunuz. Pencereniz tam ayak hizasında!. Sakın rüyanızda topa vurmaya kalkmayınYatak odasını kapitone suni deri kapladım yumuşak ve sıcak bir ortam oldu. Ekli dosyayı görüntüle 520999Ekli dosyayı görüntüle 521000Ekli dosyayı görüntüle 521002Ekli dosyayı görüntüle 521003Ekli dosyayı görüntüle 521004
Problem yok test edildiimrenerek takip ediyoruz. Sanırım hep deliksiz uyuyorsunuz. Pencereniz tam ayak hizasında!. Sakın rüyanızda topa vurmaya kalkmayın
Bir kaç ay önce yaptığım işlemleri paylaşıyorum.Takipteyiz efendim. Herhalde şimdi yapmıyorsunuz bu işleri. Yine de kolay gelmiş olsun.
Ruhsatta 2+1 yazdığı için muayenede sağ öne ikili koltuk takıyorum . Sonra yine tekli takıyorum.Selam,
Bu koltuklar kontrolde sıkıntı çıkartmıyor değil mi?
Webasto cahili olarak soruyorum; tek noktadan mı üflüyor yoksa borularla taşınıyor mu üfleme noktaları?
Saygılar.