Bu Da Benim Vx100 Üm...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zilzurna Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,789

zilzurna

01'Toyota Land Cruiser VX100
Merhaba ,
Bu da benim Vx100 üm...
Uzun bir araştırma ve çalışma sonrasında Vx100 konusunda bayağı bilgi sahibi oldum sanırım.
Sonunda keyifle binebileceğim bir araç buldum.

IMG_0326.JPG

IMG_0320.JPG

IMG_0318.JPG

IMG_0323.JPG

IMG_0325.JPG

Etiketler

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm...

Aracın hayırlı olsun alınacak en güzel araçlardan birisi biraz bilgi verirsen aracın hakkında sevinirim araç için yapacağın bir donanım varmı

Maşallah çok güzel görünüyor...

Bende yakında vx100 ile vedalaşacak gibiyim ama özel sektöre ayrıldığımda alacağım tek araba yine vx100 olacak....

Plaka 06 ama aracı hiç görmedim yollarda, çok kullanmıyorsunuz yada ters taraflardayız herhalde.

İyi günler
Sy Altıngöz
Aracınız çok güzel, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

Selamlar,
İyi dilekler için teşekkür ederim.
İş yerim Ostim'de evim Batıkent'te , o yüzden çok şehir içinde görmemeniz normal.
Saygılar...

aracınız hayırlı olsun çok güzel ve temiz görünüyor güle güle kullanmak nasip olur inşallah...tekeriniz düz bassın...

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanın.benım bır kac sorum olacak ..

bakım ucretlerı ne kadar,
parça fiyatları nasıl.
yakıt durumu nedır
sanırım ankaradasınız ve ankarada bakım ıcın nereye gıdıyorsunuz
kasko %5 lık ındırımden yararlanıyormu

bende cok nıyetlıyım fakat yedek parça pahalılıgı,parça bulamama ve bakım masraflarının cok yuksek oldugunu kulakdan dolma duydugum ıcın kullanan kısıye sormak daha mantıklı geldı

şimdiden tesekkuler

merhaba;

daha bakıma girmek nasip olmadı ama aracı alır almaz kontrol ettirmiştim.
balatalar değişmişti, el freni ayarı yapılmıştı...
300tl...

normal bakım ne kadar demiştim,
abi 8 lt yağı var çok bişey tutmaz demişlerdi...

yalnız triger bakımının 5 civarı tuttuğunu bende duydum ama Allahtan triger falan yeni değişmiş...
ben ataman a götürmüştüm aracı...

Fatihzz' Alıntı:
merhaba;

daha bakıma girmek nasip olmadı ama aracı alır almaz kontrol ettirmiştim.
balatalar değişmişti, el freni ayarı yapılmıştı...
300tl...

normal bakım ne kadar demiştim,
abi 8 lt yağı var çok bişey tutmaz demişlerdi...

yalnız triger bakımının 5 civarı tuttuğunu bende duydum ama Allahtan triger falan yeni değişmiş...
ben ataman a götürmüştüm aracı...

bunların trigiyer kayışı zincir diye biliordum.demek kayışmış.5 bın tl buyuk rakam ama

Triger değişimi 5000 tl değil.işçilik dahili 1500 tl civarı tutar....parçaları pahalı bir araçtır lakin keyfine diyecek yoktur...

Bende dün merak edip sordum triger ne kadar diye 1000 tl civarı dediler :smiley:) 5 çok abartıldı zaten

1000 ile 1500 olan rakam bu araç için çokda pahalı değil makul sayılabılecek bır fıyat.

pekı bır sorum daha olacak lpg de yakıt durumu nedır 2000 model v8 jeepden daha fazla yaktıgı soylenıyor mesela jeep 500 550 kuruş arası yakıyor

şehir içi ortalama 20lt civarı lpg yakar
min 18lt
maksimumun sınırı yok bu araçta :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR