Bu Da Benim Vx100 Üm...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zilzurna Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,827

Etiketler
Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm...

Merhaba arkadaşlar,adım Serkan İstanbul'da yaşıyorum uzun zamandır 4x4 bakıyorum ve en sonunda bugün LC VX 100 almaya karar verdim hatta bir tanesine baktım sağolsun arkadaş test sürüşü yapmamıza bile izin verdi acayip hoşuma ve nasip kısmet olursa almak istiyorum.saat gece yarısı ve bu aracı olabildiğince inceliyorum :smiley:
Sizce 220 bin KM çokmu 2000 model için ve tüpsüz şehir içi 80 kuruş şehir dışı 60-65 kuruş yakıyor dedi arkadaş,arabada yok yok acayip hoşuma gitti :smiley: Araç kaplama yapılmış dıştan sonra sökülmüş ama boyaya zarar verilmiş ve sebepten dolayı araç tavan hariç boyanmış,sizin fikirleriniz nelerdir ?
Herkese teşekkür ederken sizlerden yardım ve değerli fikirlerinizi beklediğimi söylemek isterim çünkü sizlerin fikirleri benim için çok önemli :smiley:

Serkan Bey,
Selamlar...
Ben gene şahsi görüşlerimi ileteceğim...
220 bim km çok değil, motor ve yürür aksamı ehil bir yere kontrol ettirdikten sonra...
2000 model değil, 2003 lere bakardım, şanzuman 5 ileri ve digital klima vs aksesuar farkı var, motor yürür aksam aynı...
Boyası zarar görmiş, komple boyanmış (tavan hariç) bir aracı ben tercih etmem, zira herhangi bir sebepten ötürü satmak isteniz, zorluklar yaşarsınız.
Bunla benim kişsel görüşlerim...

Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

Tekrar Merhaba Burak Bey,
Nasılsınız ? Bende sizin yazmanızı bekliyordum açıkçası mutlu oldum,araç linkteki araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-sahibinden-servis-bakimli-149604661/detay
Arkadaş herşeyi anlattı hiç tüp takılmamış istediğiniz servise götürün gösterin dedi arabaya ben çok güveniyorum dedi ne zaman isterseniz heryerine baktırın dedi daha önceki sahibi ve kendisinin yaptığı masrafların faturası duruyor halen servise gidiyor araç,sadece tavan hariç dediğim sebepten dolayı komple boyalı...birde su araç var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-bakimli-ve-son-derece-temiz-vx100-148692402/detay
fikirleriniz nedir ? birde benzinde ne kadar yakar ? LPG ne kadar yakar kısmet olursa haftaya kadar almak istiyorum.
Sevgiler ve saygılar
Serkan Mesci

Acele etmeyin bence biraz daha sabredin, çok daha iyi şartlarda daha yüksek model bulabilirsiniz.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sizde haklı olabilirsiniz ama bende biran önce bitiriyim diyorum yaklaşık 5 aydır jeep alıcam diye bekledim yani hangi jeep olacağına karar veremedim dünden sonra bu kesinlikle VX100 olacak inşallah ben buraya ilk yazdığımda siz bana VX100 alın demiştiniz kesinlikle :smiley: Teşekkür ederim tekrardan birde biliyorsunuz araba fiyatları maalesef dahada zamlanıyor ÖTV den dolayı bilmiyorum ne yapsam

Gene benim şahsi görüşüm, bu mevsimde 4x4 fiyatları yüksektir, yaz yalarında bu fiyatlar dip yapar, sonbaharda tekrar yükselme eğilimi başlar...
Çok elzem değilse ihtiyacınız ben olsam en az 2 veya 3 ay daha beklemeyi göze alırım, bu arada da kafama yatan bir araç bulursam 3 e 5 e bakmaz alırım.

Günaydın,O zaman ben sizi dinleyip kafama yatan bir araç olursa onu alayım bilmiyorum aklım o size yolladığım siyahta istanbuldaki çünkü temiz bir araçtı ve hiç tüp takılmamıştı,mobil telefonu bile üstünde bakım kağıtları bile duruyordu ama sizde haklısınız bu ayda tavan yapması normal kış ayı sizin dediği gibi
Birde şunu sormak istiyorum size bu araç LPG li 50 kuruştan aşağı yakmaz dimi çünkü bazen insanlar arabasını satmak için uzun yolda 35 kuruş yakıyor diyor bunun ne kadar doğruluk payı var..
Birde bende 2003 model almak isterim ama her sene vergi olarak 2700 lira vermek koyar açıkçası :((

Size şunu söylemek isterim ne kadar kuruş yaktığına bakmayınız, ne kadar lpg (lt bazında) sarfıyatı var, onu karşılaştırınız.
Zira lpg fiyatları bayiden ve şehirden major değişiklik olmamakla beraber farklılık gösterebiliyor.
Benim aracım için örnek verebilirim,
Üzerinde prince dönüşüm var, lpg filtre bakımları, filtre bakımları, bujileri vs yakışa etki edecek elemanlar düzenli olarak kontrol edilir ve gerekirse değişir durumda.
Ankara-İstanbul arası Ramazan bayramında max hız 120 km/h olmak üzere 4 buyuk, 1 çocuk ile ortalama 15 lt lpg tüketimi oldu.
Bunun yanı sıra ben prensip olarak kickdown yaparak araba kullanmam, normal hızlanırım ve sakin kullanırım.
Sert kullanımda ani hızlanmalarda bu sarfiyat değeri çok artacaktır.
Bunun yanı sıra Ankara'da çok sıkışık şehir içi trafiğe girmeden evden işe, işten eve giderken sarfiyatım 19~21 lt mertebelerinde.

Vergi konusunda ise alacağınız 2000 veya 2001 model arabaya da bu sene aynı vergiyi ödeyeceksiniz.

Teşekkür ederim tüm bilgiler için,sizin dediğiniz gibi bu sene alsam sadece 1 vergi vericem ama 2003 alırsam 3 sene daha 3000 lira vergi vericem oda en kötü ihtimal yarın sistemin değişip değişmeyeceğide kesin değil böyle garanti geliyor bana...
O zaman normal yakıyor 4.7 motora göre araç

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR