Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,182
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

göktu' Alıntı:
evet evet... projelendirik de... bakalım

bu arada ingiltereden 2007 ön göğüs aldım, bakalım tr ye getirebilecez mi:smiley:

götuuug ebay den mı aldın? kaca aldın? nasıl getırteceksın? postayla gelmez gumrukleme vs yapman gerekecek??? sana bısey solımmı bukadar yaptın puma koymazssan bu araca oturur yakarsın solım :smiley:)))

Etiketler

berk' Alıntı:
götuuug ebay den mı aldın? kaca aldın? nasıl getırteceksın? postayla gelmez gumrukleme vs yapman gerekecek??? sana bısey solımmı bukadar yaptın puma koymazssan bu araca oturur yakarsın solım :smiley:)))
evet ebayden aldım:smiley:

valla tüm vergiler filan kabulum naapim tak etti canıma

kabloları filan ayrı topladım
ısıtma sistemini ayrı
gösterge paneli ayrı
orta kısım ayrı filan

yollarım detay:smiley:

yok sıra motorda zaten şu kısmı da bitsin de ;D

göktu' Alıntı:

ısıtma sistemini ayrı
gösterge paneli ayrı
orta kısım ayrı filan

Aracın öyle bir hale geliyor ki; AVM önüne her park edişinde 20-30 kişinin sorularına maruz kalacaksın. :smiley: en iyisi arazide gezmek...

güle güle kullan.

göktu' Alıntı:

ısıtma sistemini ayrı
gösterge paneli ayrı
orta kısım ayrı filan

inanamıyorum :eek: :eek: e-bayden gögus parcaları saka gıbı insallah sorunsuz gelır buyuk hareket olmus :smiley: bende 2011 model plastık stepne kapagı aldım kara kara dusunuyorum nasıl gelır dıye ya :D aracı e-bayden topladın valla.. ama bunun detaylarını kesın ögrenmemız lazım bende cunku sureklı ebayden malzeme getırıyorum kalırsa mecburen gumruklemen gerekecek ınsallah olmaz oyle bısey ama bu aralar ıstanbul gumruklerınde kızaga cekılmeyen adam kalmadı gumruge de kalırsa ısını bılen bı gumrukcu halleder 3-5 sakala kolay gelsın..

berk' Alıntı:
inanamıyorum :eek: :eek: e-bayden gögus parcaları saka gıbı insallah sorunsuz gelır buyuk hareket olmus :smiley: bende 2011 model plastık stepne kapagı aldım kara kara dusunuyorum nasıl gelır dıye ya :D aracı e-bayden topladın valla.. ama bunun detaylarını kesın ögrenmemız lazım bende cunku sureklı ebayden malzeme getırıyorum kalırsa mecburen gumruklemen gerekecek ınsallah olmaz oyle bısey ama bu aralar ıstanbul gumruklerınde kızaga cekılmeyen adam kalmadı gumruge de kalırsa ısını bılen bı gumrukcu halleder 3-5 sakala kolay gelsın..

tek eksik motor kaldı

onu da acaba diyorum tdci mı alsak naapsak
olmuşken son modellere yakın olsun

geriye abs filan kalacak işte :p

hazır plaka beklerken gönder alanya ya hallettirelim motor işini. boşuna yatmasın araba.

göktu' Alıntı:
tek eksik motor kaldı

onu da acaba diyorum tdci mı alsak naapsak
olmuşken son modellere yakın olsun

geriye abs filan kalacak işte :p

yok yok TDCI yapma... bir sürü tesisat ve sensör işi var. çalışacağı da garanti değil.

göktu' Alıntı:
abi sağol

valla sürekli adını duyuyorum
bir tanışamadık ona yanıyorum:smiley:

araziden o kadar uzak kaldım ki, ben de kendimi arar hale geldim... bi bulabilsem... :smiley:

sormak istediğin bişi olursa, mesaj atabilirsin.

edaghan' Alıntı:
yok yok TDCI yapma... bir sürü tesisat ve sensör işi var. çalışacağı da garanti değil.

araziden o kadar uzak kaldım ki, ben de kendimi arar hale geldim... bi bulabilsem... :smiley:

sormak istediğin bişi olursa, mesaj atabilirsin.

teşekkürler:smiley:
yok işin şakası tdci
yabancı gforumlardan da okuyorum hep sıkıntılılar tdci dan zaten..
serci07' Alıntı:
hazır plaka beklerken gönder alanya ya hallettirelim motor işini. boşuna yatmasın araba.

bi plaka filan alalım elimize de
niyetim var sonrasında:smiley:

bence arabaya şimdi motor atılıyor. Ondan resim felan vermiyor. Sürpriz yapacak bize

Bu topic çok heycanla gidiyordu Ruhsat işinde takıldı kaldı devamını merakla bekliyorum yoksa motor değişiminden dolayımı uzadı ruhsat işi ...

göktu' Alıntı:
bugün foto çekecem, koyacam buraya

ne hallerden ne hallere düştük göreceksiniz ;D

merhaba göktug

bu pazarı evde oturup senin lr nin baştan sona yapılışını okdum TAKDİR ettim ne diyeyim büyük saabır 1 sene olmuş ya hala binecen
Allah tekerine taş değdirmesin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR