Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,336
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

çifte bayram diyorsun. renk kararında herangibir değişiklik varmı?

Etiketler

veteran' Alıntı:
aldığım panjurları şimdi evde parlak siyaha boyayacam

ardından da ptesi salı jantları siyaha boyamyı düşünüyorum

artık kurbana kadart çıkarsa araba ne mutlu bana:smiley:

Valla son fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bu araba yılbaşından evvel çıkmaz ;D ;D ;D Acı ama gerçek :smiley:

Kötüyüm ben kötüüüü ;D ;D

nordic1903' Alıntı:
Valla son fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bu araba yılbaşından evvel çıkmaz ;D ;D ;D Acı ama gerçek :smiley:

Kötüyüm ben kötüüüü ;D ;D

Umut garibin ekmeğidir. lütfen ekmeğimizle oynamayın ;D

kaba inşaatı bitti sayılır:smiley:

boyayı yapan ustam sağolsun komple pütürlemiş alttan şaseyi filan.. boyamış da:smiley:

kaporta astarlandı, bir arada duruyor araç ama bağlı değil tabi... gözden geçirilecek komple yeniden, sonra artık boyanacak. bir benım renk bir de ustanın istediği bir renk var boyayacak 2 parça, ona göre karar verecez.

şimdi sıra geldi resimlere:

Özellikle sormamın sebebi alüminyum aksama her astar olmuyormuş. Alüminyum için özel astarlar kullanmak gerekiyormuş. Yoksa zamanla boyada kusmalar oluyormuş.

evet bilgim var... zaten yapan yer daha evvel çokça boyamış, bu araçtan yapmış.. ondan dolayı öyle bir çekincem korkum yok, güvenim tam...

marka kısmını öğrenir söylerim bu arada en yakın zamanda

veteran' Alıntı:
daha ne devamı allah aşkına cenk ya

ne devamı:D:D:D:D:D:D

varya çökertiyorsun beni heeeee

;D ;D ;D ;D Yaa beni yanlış anlıyorsun. valla ...Tek başına arazi çekilmiyo ..Hadi artık bitirin de biz de bi Defender Club kuralım dağları bayırları fethedelim..Aceleciliğim ondandır :D

Konuyu ilgi ve keyifle okudum. Bir hard-top bakmaktan işin buralar gelmesi çok ilginç ve güzel olmuş. :smiley:
Aracınızı en kısa zamanda keyifle kullanmanız dileğiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR