Britpart Vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,553
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Britpart Vinç

Jeep34' Alıntı:
Yeni vinciniz hayırlı olsun. Bizlerin vinc kullanması ile ömrü bitmez. Trafik vakfının oto çekicisi değiliz. Fiyatta süper, sıfır olmasıda...

Çok kötü dedin Uğur abi şimdi. Benim vinç ikinci. İlk vinçim aşırı kullanımdan dolayı az kullanacak bir arkadaşa sattım. Gerçi ben az bir su gördüm mü atıyordum içine sonra uğraş dur. Warn bile 6 aylıkken çalışmaz oldu. Bakıma gitti. Garantili dedik ama içinden donmuş çamur çıkınca itiraz edemedim. ;D

Gözümüz ve elimiz devamlı araçların üstünde ama nedense vinç bakımını ihmal ediyoruz hep ;)

jeep' Alıntı:
Çok kötü dedin Uğur abi şimdi. Benim vinç ikinci. İlk vinçim aşırı kullanımdan dolayı az kullanacak bir arkadaşa sattım. Gerçi ben az bir su gördüm mü atıyordum içine sonra uğraş dur. Warn bile 6 aylıkken çalışmaz oldu. Bakıma gitti. Garantili dedik ama içinden donmuş çamur çıkınca itiraz edemedim. ;D

Demek ki pahalı vincede gerek yok ;) . Ben sadece açık tampur oluşundan ve rahat kullanımı olduğundan dolayı Warn M8274 e bir çuval para verdim. Zaten bu vincide arkadaşlarımı çekmek için aldım :D

Arkadaşlarıma selamlar bende biraz fikir vereyim lr için vinç takılırken en önemli husus arb tampon ile takılması derim. Çünkü telekom araçlarında görüyoruz otokarın kullanmış olduğu tamponun alt tarafına gizli bir şekilde takılan vinçlerin kullanımı hiçte rahat değil sarma esnasında halatın nereye gittiğini ve nasıl sarıldığını kışın düzensiz sarılan halatın donarak sıkıştığını düşünürsek bir kaç kullanım sonrası halatın tellerinde deformeler olduğunu göz önünde bulundurursak enmantıklı olanı arb tampondur sanırım.

DSC03194.jpg

sivas ta bir arkadaşım yeniden tanpom yapıyor çok sağlam olucak standart tamponuda saklıyarak bir sonraki muayenede takarım artık yeni tamponun butün yapım aşamasını fotoluyup diğer defendercilere yardımcı olması açısından buraya aktaracam

9000 lik olanın teknik verileri

http://www.britpart.com/Accessory.asp?PageRef=4&AccessoryRef=866

yalnız vinci öyle kullanamyı düşünmüyorsunuz herhalde çünkü bi ağca felan bağladığınızda celik olduğundan dolayı agaca zarar verebilir offroadın amacına uygun olsun ipek sapan veya halat kullanmanızı tavsiye ederim eğer yoksa bende mevcut gönderebilirim

sonra plazmada kesilen parçaları gönye yardımıyla puntaladık uç kısımları tavladık iki tane boru anahtarıyla büküp çekiçle son haline getirip puntları attık

05082009494 (Small).jpg

05082009496 (Small).jpg

05082009497 (Small).jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri