Bot Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 890
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 562,777
Ynt: Bot Tavsiyesi

Evet Garmont bugün elime ulaştı gerçekten harika bir seçim yapmışım. Yardımcı olan herkeze çok teşekkür ederim. En kısa zamanda ürünün detaylı fotolarını paylaşacağım. Saygılar

Etiketler

meenet' Alıntı:
Evet Garmont bugün elime ulaştı gerçekten harika bir seçim yapmışım. Yardımcı olan herkeze çok teşekkür ederim. En kısa zamanda ürünün detaylı fotolarını paylaşacağım. Saygılar

İyi Günlerde kullanının, uzun yıllar sizinle birlikte olacak bir ayakkabı aldınız

arkadaşlar merhaba bot alıcam fakat henüz karar veremedim herkes değerli tecrübülerini paylaşmış fakat çok kafa karıştırıcı olmuş ama genellikle GARMONT -AKU-BORAEL markaları tavsiye edilmiş maddi acılardan borael alamıyorum garmontta bulamadım biyerde kanyon.com diye bi site var su modeli hoşuma gitti sizce nasıldır ? http://www.kanyonltd.com/?unitID=55&parentID=58&detID=867 AKU UTAH MİCRO diye bi model tavsiye edermisiniz ?

pazarlık payı varmı bilmiyorum konuşmadım henüz ama aku markası iyimidir bilmiyorum burda tavsiye edilmiş diye baktım sadece sizlerin tavsiye edeceğiniz 300 tl civarında bir bot varmı?

izmirde yaşıyorum

aslında ben bunu daha çok beğenmiştim fakat salomon marka pek iyi değil diyolar

http://www.atlaskamp.com/salomon-exit-peak-mid-2-gtx-bot-l11156200/

bide yds bot aslında benim %100 karar verdiğim bot ama onda çarşak bandı yok daha sonradan bi ayakkabıcıda çarşak bandı yaptırıla biliyormu bilginiz varmı ?

Son yazdığınız linkteki ayakkabı sizi doğa yürüyüşlerinde zora sokar.
Ayak bileğini yeterli şekilde sarmıyor.

Sonra kenarlarında çok sayıda dikişi var. Taşlara sürte sürte o dikişler patlar.
Bir önceki AKU markasının botu ise tam çarşak bantlı idi.

Tavsiyem o olacaktır. Kullanmadım ama şikayette okumadım burada.

Bir tanıdığım var botu aku mach çok memnun bende bota baktım gayet kalın tabanlı dikişsiz güzel bir bot su geçirme diye birşey söz konusu değil ama başka bir tanıdığım da aynı bottan memnum değildi ayakklarını üşüttüğünden şikayetçiydi tabi bunu hasan dağı kış tırmanışı için söyledi.Marka açısından fikriniz olsun diye yazdım bunları ama bu bot için diyebileceğim Murat Hocam'ın diyeceklerinden farklı değil bence de bu botu tercih edin denildiği gibi dikiş ve çarşak bandı bakımından daha iyi.

Ayakları üşüdü ise arkadaşımız ya kadındır ya da küçük numara ayakkabı almıştır.
Ayaklarını sıktığı için kan dolaşımı yeterli düzeyde değildir.

3 mm deri kalınlığı bana hayli uygun göründü. 1,9 - 2 mm kalınlıkta deri ile üretilen tam çarşak bantlılar var piyasada.

peki çarşak bandı olmayan bi botu ayakkabı imalatı yapan gibi bi yere götürüp çarşak bandı yaptıra biliyormuyuz ayyakabıcılar bunu yapa biliyormu veya çarşak bandı olmayan ayakkabı için ne gibi bir koruma uygulaya biliriz ?

Ali bey,

Dertsiz başınıza dert almak yerine tam çarşak bantlı ayakkabı alsanız da gönül rahatlığı ile gezseniz.
Ayakkabıcı buluncaya kadar harcayacağınız emek zaman yol parası = şimdi vereceğiniz paradan daha çok olacaktır.
;D

Bu arada bizde yanıt yazmaktan kurtulacağız.
:smiley:

Arkadaşım erkek ama hava fırtınalıymış belki ondandır, bilemedim pek.

Merhaba
Aku Match botum var.......Herhangi bir şekilde üşütmedi asla...Üşütecek gibi de durmuyor.......Üşüme ancak botun küçük numara olmasından, yanlış çorap seçiminden veya metabolizmik bir rahatsızlıktan olabilir.......
Utah micro iyidir............Kanyon Ltd. yi arayın......Numarasının olup olmadığını teyid edin....(normal ayak numaranızdan en az 1 numara büyük almalısınız...belki de 1.5-2 numara) Kanyon Ltd. in karaköy şubesinde Kudret Bey vardır (soyadı Aytaç) beşiktaş şubesinde de kardeşi Kemal bey vardır.........Kemal bey daha yardımseverdir ;D Bilginiz olsun........Ben olsam Kemal Bey'i arardım.......

alitokucu' Alıntı:
peki çarşak bandı olmayan bi botu ayakkabı imalatı yapan gibi bi yere götürüp çarşak bandı yaptıra biliyormuyuz ayyakabıcılar bunu yapa biliyormu veya çarşak bandı olmayan ayakkabı için ne gibi bir koruma uygulaya biliriz ?

1.Hata= Yds bot ' beğenip ..........Aku Botun nasıl olduğunu soruyorsun=Yds .... Aku nun yanında oyuncak kalır.
2.Hata=Yds alsam ayakkabıcıya çarşak bant yaptırılırmı diye soruyorsun = ;D

Ali kardeşim Al bir Aku bot

Hasan 110 bey,
Aşık Kadirî der ki,

Botu çepeçevre
kolibantı ile sarsak,
olur mu acaba bant-ül çarşak......
Ne dersiniz size sorsak
Olmayın bu kadar tırsak..........(bu dizi olmadı ama, uysada .... uymasada...........) ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR