Bot Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 890
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 563,869

Etiketler
Ynt: Bot Tavsiyesi

tonkano' Alıntı:
Haklısınız arkadaşlar, geçen kış market girişindeki islak granitin üzerine karaya vurmuş balına gibi uzanmıştım. Belimdeki fıtığın en büyük sebebi bu kaymadır. Kazasız gezmeler.
Kadir bey ilginize teşekkür ederim.
Rica ederim.... (Forumun amacı bilgilerimizi paylaşmak değil mi zaten) Ayrıca geçmiş olsun...

tommycan' Alıntı:
Rica ederim.... (Forumun amacı bilgilerimizi paylaşmak değil mi zaten) Ayrıca geçmiş olsun...
Teşekkür ederim Kadir bey. Forum çok güzel ve seviyeli. Burada son kullanıcı olan bizlerin her türlü markalar hakkında deneyımlerini yazması çok kiymetli.

kara_batu' Alıntı:
öncelikle kolay gelsin gerçekten güzel bi topic olmuş herkes bilgi paylaşıyor :D ve fkir ediniyor ben sadece şehir içi kullanım için bot arıyorum kumaşın gora-tex olmasıda zorunlu değil fiyat limiti olarak 150tl olarak düşünüyorum ve ankarada oturuyorum ankarada böle bot satan yerler bilen varsa yazarsada sevinirim bi kaç bot baktım hi-tech marka waterproff vibram tabanlı idi şimdiden teşekkür ederim
sanırım benim mesajıma bi yorum yok ?

kara_batu' Alıntı:
sanırım benim mesajıma bi yorum yok ?

Merhaba
150 TL. limitle alınabilecek bir bottur Hı-Tec... Şehir şartlarında da fazlası ile işinizi görür... Fakat ben arada bir de doğaya açılacağım... Dağ taş demeden gezerim.... diyorsanız.. Hı Tec ürünler pek dayanmayabilir açık olarak ifade edeyim... Bu markayı kötülemek amacıyla söylemiyorum.. Ama ürünün yapılış amacı ağır arazi şartlarına göre değil.. Onu ifade etmek isterim... Yoksa Hı-Tec ler de gayet başarılı ve konforlu.. Ama ekstrem şartlarda dayanıklı olmaz.. Yani laf dönüp dolaşıp ucuz etin yahnisinin yavan olması kavramına dayanır...
Yaklaşık aynı fiyatlara Colombia modellerine de bakabilirsiniz....
http://www.formaci.com/urunler/COLUMBIA:uid-292
Linkteki mağazayı daha önce de yazmıştım sanırım.. Colombia'nın outlet bot ürünlerini satıyor. Ve neredeyse yarı fiyatına.. İstanbul'da olan arkadaşlar faydalansın derim......
Bilgilerinize

yok amacım dağa çıkmak fealn değil :D araziyede çıkmıyorum tek istedğim ankaranın ayazında karında yağmurunda ayağımı sıcak tutucak bi bot su geçirmicek bi bot fiyat limiti olarak 150 dedim bu limit 180 e 190 a kadar çıkabilir

kara_batu' Alıntı:
yok amacım dağa çıkmak fealn değil :D araziyede çıkmıyorum tek istedğim ankaranın ayazında karında yağmurunda ayağımı sıcak tutucak bi bot su geçirmicek bi bot fiyat limiti olarak 150 dedim bu limit 180 e 190 a kadar çıkabilir
Lafumaların birçoğu işini görür. Üstelik birçok markada indirim yaptığı modellerin bir çoğu da güzel. Lowa'da tavsiye ederim, ben alacaktım 43 nosu yoktu. Kadiköydeki satıcı da var. Reklam olmasın diye isim vermeyeceğim.

Ankarada bildiğiniz bir mağaza varmı acaba en büyük dezavantajım bu işte :D istanbulda yaşamıyor olmam

Adrenalin'in Ankara Mağazası açılmıştır.

Atatürk Bulvarı
Sefaretler Apt.No:199/C
Çankaya/Ankara

[attachment=1]

Link:
http://www.adrenalinoutdoor.com/shops.asp?id=ank

Adrenalin - Ankara.jpg

Merhabalar .
Kar yağışı ve soğukların başlaması ile günlük kulanım için indirimde olan bir mağazadan yarı fiyatına 69.-TL.na Komatso (Komatsu değil) marka bir bot aldım.Ayağım içinde çok rahat bileklerimi sarıyor.Karda, ıslak betonda tutunma konusundaki başarısı beni şaşırttı.Satıcı su geçirmez olduğu konusunda iddialı.Nefes alırmı bilemiyoum.Üzerinde yağlı deri ve su geçirmez damgası var.Altı ve derisi kalın.Soğuğu hiç hissetmedim.Daha ne istenirki diyebilirsiniz.Dayanıklılığını bilemiyorum.Yeni ilgilenmeye başladığım off-road ve kampcılık alanlarında başlangıç olarak ihtiyacımı görür diye düşünüyorum.Ekteki fotoğraflara bakılarak bir şeyler söylemek mümkünmüdür ? Teşekkürler.
[attachment=1][attachment=2]

DSC04926.jpg

Off - Road ve kampçılık etkinliklerinde epey işinizi görür Tayfun Bey ,
Kalın tabanı ve derisi sayesinde soğuğu hiç hissetmezsiniz.
Etkinlikler öncesinde badem yağı ya da normal bir ayakkabı parlatıcı ile derisini kremlerseniz su geçirmezlik özelliğini arttırma imkanınız olur.

Derisi zig deri tabir edilen üstü kaygan cins olduğu için doğa yürüyüşlerinde taş ve kayalara sürtrerek çizilmelere ve ilerleyen zamanda ileri düzeyde aşınmaya başlar bu bot.
Ama düşündüğünüz etkinlikler için uygun bir ayakkabı ve fiyat.

Güle güle kullanın.

Ekim ayında Adrenalin indiriminde bir bot almıştım ablama.
152 lira idi.

Fotoları ;
[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Image001.jpg

Image007.jpg

Image004.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR