Bot Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 890
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 562,663
Ynt: Bot Tavsiyesi

Merhaba,
Bu kış bot almayı düşünüyorum, bu bot hakkında görüşlerinizi alabilir miyim ?

http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=30&alt_kat_id=388&id=7162#sekme

[attachment=1]
[attachment=2]

Selamlar,
Çağdaş.

-424099250.jpg

111.jpg

Etiketler

Selam Çağdaş
botun imalinde kullanılan malzemeler bana pek güven vermedi açıkçası.... İsme para verme taraftarı isen bilemen. Fakat bu fiyata en azından orijinal deri veya kendini kanıtlamış diğer malzemelerden imal (cordura-gore tex ....vs) bir bot alabileceğini düşünüyorum... (etanj sentetik deri üst= bilmiyorum duymadım.... ama sentetik deri olduğu apaçık ortada...seni yanıltmış olmayayım belki de süpersonik bir malzemedir :smiley:))))) )
Eva orta taban hakkında görüşlerimi bu konu başlığı altında yukarı sayfalarda belirtmiştim. Tekrar etmek gerekirse , tabanda kullanılan eva malzeme hafiflik ve konfor sağlamakla birlikte, bot uzun süre kullanılmadığında resmen toz gibi dağılmaktadır. Tamiri de mümkün değil...
Tamam botun markası önemli bir isim.... Ama ismi var diye de denenmemiş bir malzemeden imal bir ürünü alma derim...
Selamlar

http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=30&alt_kat_id=183&id=7365

Linkteki ürünü ve aynı markanın diğer ürünlerini bir incele istersen.. Fiyat olarak baktığın ürüne yakın fiyatları var.. (Fakat numara problemi olabilir. Zira çok tutulan ve satılan bir marka.. Fiyatlar da uygun olunca ......)

Merhaba,
Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. İsme para vermek için değil de, neredeyse bütün ürünlerinde olumlu tepkiler alan başarılı bir firma olarak The North Face'e biraz torpil yaptım bot arayışımda, her ne kadar aldığım The North Face eldivenlerde fazlasıyla hayal kırıklığı yaşasam dahi.

Boreal'in ve AKU'nun methini konudan bayağı okudum, sanırım bu gidişle ben de bir Boreal veya gösterdiğiniz AKU'dan alacağım.

Tekrar teşekkürler,
Çağdaş.

Ben botu aldıgımda konusutugum yerler Akuler gumrukte bi haftaya kadar yenileri gelir dediler.Bence dolasın magazaları bulabilirsiniz yeni akuleri.

cagdas90' Alıntı:
Merhaba,
Bu kış bot almayı düşünüyorum, bu bot hakkında görüşlerinizi alabilir miyim ?

http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=30&alt_kat_id=388&id=7162#sekme

[attachment=1]
[attachment=2]

Selamlar,
Çağdaş.

bu bot bence snowboard için......

öncelikle kolay gelsin gerçekten güzel bi topic olmuş herkes bilgi paylaşıyor :D ve fkir ediniyor ben sadece şehir içi kullanım için bot arıyorum kumaşın gora-tex olmasıda zorunlu değil fiyat limiti olarak 150tl olarak düşünüyorum ve ankarada oturuyorum ankarada böle bot satan yerler bilen varsa yazarsada sevinirim bi kaç bot baktım hi-tech marka waterproff vibram tabanlı idi şimdiden teşekkür ederim

http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=30&alt_kat_id=183&id=7364 gorunus olarak cok guzel ozellıklerıde ıyı gıbı ne dersınız

cheg' Alıntı:
ayağınızada iyi oluyorsa şahane...
sanırım cevap bana ıdı tesekurler net uzerınden sıparıs verdım merrell da 41 gıydıgım ıcın yıne 41 numara sıparıs ettım yarın yada sonrakı gun gelır ayagıma uyacagını tahmın edıyorum aku dıger modellerıde var ılk defa bu markayı kullanıcam daha oncekı sızın mesajlarınızdan bırınde gormustum bu markayı ve tesadufen arattım ve bu sıte cıktı ve muthıs bır gorsellıgıde olunca hemen sıparıs verdım memnun kalacagımı umuyorum .......ınsALLAH yanılmam :smiley:) aku dan ıyıkı bahsetmıssınız bence fıyat ozellık sehır ıcı ve dsı tek gecebılecegım bır bot tabıı denedıkten sonra yorumlamak gerekır.................................

Herkese Merhaba,
Offroad gezileri ve kamplarda kullanmak üzere bir ayakkabı aramaktayım. Su geçirmemesi, dayanıklı olması ve rahat olması önceliklerim. Daha önceden deneyimim olmadığı için bu başlık altındaki konuları biraz takip ettim. Ancak bahsi geçen birçok modeli İzmir'de bulamadım. Şu aralar İstanbul'a gelme durumumda olmadığı için İzmir ile kısıtlı kalmaktayım.
Buradaki firmalardan bir tanesi bana Bestard marka bir ayakkabı önerdi. Bu firma ile ilgili forumda çok detaylı yorum bulamadım. Bilen yada kullanan varmıdır?
Sonuç olarak çok uzun yürüyüşlerde kullanmasamda suya, çamura gireceğim için dayanıklı olsun istiyorum ve bir tane alayım düzgün alayım istiyorum. Fiyat konusunda 250 TL gibi bir limitim var.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba Berk ,
Bestard ayakabıları gözü kapalı alabilrsin.
Çok kaliteli bir ayakkabıdır.
Kullanmış olmasam da kullanan arkadaşlardan ve yakından gördüğüm için biliyorum.
Tabii fiyat sınırı sizin 250 liralık bütçenizi epey aşıyor.
Yukarıda linki verilen modeli de incelemelisiniz.
Biraz daha bütçe arttırmak en uygun çözüm diyorum.
Bir kere alın tam olsun.

Bestard'ı İspanyol markalı profesyonel kategoride üretim yapan bir firma olarak biliyorum. İhtiyacınıza fazlası ile cevap verir. Fakat bütçenizi biraz daha yukarı çekmeniz gerekir. Şu anda satışta olan botlar sizin bütçenizin iki katı civarında sanırım.. (Bot türü ürünleri yazın araştırmakta fayda var. Ayağınız 41 numara ise 1-1,5 numara büyüğünü almak gerekiyor. Yani botu ayağınıza giydiğinizde ayağınızı botun içinde tam öne itirdiğinizde işaret parmağınızın topuk kısmında oluşacak boşluğa girmesi gerekiyor... Yoksa uzun yürüyüşler işkence haline gelir.. İnce çorapla da tam koruma elde edemezsiniz... Botla beraber kullanacağınız çorap da ona göre olması gerekir.)
Kanaatimce sizin ihtiyacınızı dağcılık kategorisindeki Bestard'dan ziyade, trekking botları da görebilir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR