Boncuk Kamping; Marmaris

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ercument Ozbek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,198

Etiketler

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris

Allah rahmet eylesin. Kamp sahibi annesi Fatma hanıma Allah sabır versin.

Hüseyin Işıl
 


Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris

:( Başınız sağolsun kardeşim , allah kalanlarınıza sabır versin....
 




Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris

Boncuk kamp hakkında bu topikte yazı yazmıştım.1.sayfaya gidince konu öğrenilebilinir.Ancak gidemeyenler için bir kez daha yazıyorum.Muğla -Köyceğiz yolundan Marmaris'e sapınca 20.Km.de sağ tarafınızda Sedir Adası Levhasından yan yola girin.8 Km.sonra Sedir adasına giden motor iskelesinin solundaki yolu takip ederseniz 3 Km. sonra Boncuk Camp'a varırsınız.Kamp bütün yaz boyu açık.Duş-Wc.ler tertemiz.Mangal yeri ayrıldığından tavuk kanadının yağlı dumanından etkilenmiyorsunuz.Alış veriş siparişi verirseniz ertesi gün Bakkal istediklerinizi gönderiyor.Kamp alanı Hurma ve palmiye ağaçlarıyla kaplı.Denzi mavi bayraklı.Karavanınızdan Denize olan mesafe sadece 2 M.Günübirlikçi alanı ayrıldığından iç içe bir durum oluşmuyor.Sakin.Gürültü ve kargaşadan uzak.Gökova Körfezinin eşsiz manzarası gözlerinizin önünde.Telefon numarası:0252 412 46 46/4958116 GSM:0531 8819337
 


Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris

Bu yaz işletmesini bir ingiliz almış galiba ve bir anda fiyatları uçurtmuş..Haberiniz olsun...
 

Bugün uğradım, bir iki motorsikletli grup ve bir karavan vardı, deniz fena değil ama küçük bir koy, sedir adasından sonra yol berbat, personel ilgisiz, o ladar yolu boşuboşuna gitmişim.
fiyat karavan + iki kişi 50 tl..
 




Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris

Son durum hakkında bilgisi olan varmı Boncuk Kamp için?, 2015 yılında uğrayan oldu mu?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,022
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst