Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 249
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,714
Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)

Zerrin, teşekkür ederim. Hepimizin eline ve ayağına sağlık.
Bir kere daha yaparken o dere geçişini de yapacak mıyız :smiley: ?

ceranus' Alıntı:
Efe, bir kere daha Yedigöller'de trekking yapıyormuşuz gibi hissettirdin bana, o zorlu dere inişlerini yeniden yaşadım, ellerine sağlık, çok güzel oldu bu video, teşekkür ediyorum, yalnız senin yorumunu almamışız, bunu bir kere daha yapıp senin yorumunu da ekleyelim ;D

Etiketler

Efe bey gerçekten orada olmak vardı dedirtecek kadar süper tam bir belgesel gibi olmuş.
Hadi yine gidelim yada Ereğliye gelin.

Adnan ve Murat düzenleyin ereğlide bir kamp etkinliği görelim oralarıda...İlerliyen haftalarda... Düzce kampına katılıyormusunuz.

Ertürk merhaba,

Adnan abi'nin durumuna göre bakacağız.Şu an için net değil.Bizim burada iki farklı etkinlik düşünüyoruz.İleride paylaşacağız.

Ertürk Düzce işi anca cuma günü belli olur. Haziran veya Temmuzda Ereğlide güzel kamp var. yayla,deniz,treking,balık
belki birazda offroad.

murat dağçılık düğümlerinin animasyonlu gösterildiği bir site buldum sana aşağıda linki veriyorum...Efe Abi bu linki sende incele..
http://animatedknots.com/indexclimbing.php?LogoImage=LogoGrog.jpg&Website=www.animatedknots.com

mezeci_67' Alıntı:
Ertürk Düzce işi anca cuma günü belli olur. Haziran veya Temmuzda Ereğlide güzel kamp var. yayla,deniz,treking,balık
belki birazda offroad.

abi haziran veya temmuza kadar nasıl dayancaz...Önceye alsak şimdiden özledim valla sizi...

Linki çalıştıramadım

erturk77' Alıntı:
murat dağçılık düğümlerinin animasyonlu gösterildiği bir site buldum sana aşağıda linki veriyorum...Efe Abi bu linki sende incele..
http://animatedknots.com/indexclimbing.php?LogoImage=LogoGrog.jpg&Website=www.animatedknots.com

Aynı duygular içerisindeyim Ertürk buralarda nefes alamıyorum artık.Dengem bozuldu valla şehirde. Bu yaşa kadar tansiyon bilmezdim bu gün tuhaflaştım sağlık ocağına gittim 15/10 çıktı valla.Doktor stresten uzak dur diyor.Tamam dedim hocam demek dağlara git diyorsun dedim hoca yüzüme bakıyor.

Ertürk yaylada karlar erisin diye bekliyoruz okadar yolu yürüyerek anca 1 günde gideriz duruma göre erkene alırız.

Arkadaşlar,

Yeni bir etkinlik açtım. Dağlar Daaaağlaaaaaar :D :D :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31676.new#new

Teşekkürler, biz hem Gezenbilir, hem de Yiyenbilir olarak etkinlikler yapıyoruz, hiç inkar etmiyoruz değil mi :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,591
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR