Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 249
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,717
Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)

merhaba arkadaşlar ;
Bir haftalık çetin bir yolculuktan sonra bu akşam saat 19:00 da Tiflis e ulaştık, bu gün otel konaklaması yapıyoruz ve internet, sıcak bir duş ve yatak ortamı bulduk, Adnan kardeşimin yemekleri muhteşem, hele buradaki şartlar gözönüne alınırsa ,,,,, bu yemeklere büyük bir özlemle bakmamak mümkün değil,

Selam, sevgiler

Etiketler

Mustafa abi yolunuz açık olsun, iyi haberlerinizi her daim bekliyoruz,

çok selamlar,
Mesut/Kocaeli

Mustafa Abicim, senin ve ekip arkadaşlarının keyifli bir organizasyonda olduğunu biliyoruz ve devamının da keyifle geçmesini diliyoruz. Yaşadığınız zorlukların sizlere neşe olarak dönmesini ve yurdumuza döndüğünüzde bize anlatacaklarınızın, anılarınızın bol olmasını temenni ediyoruz. Sevgiler, selamlar..

Mustafa abi, senden haber aldığıma çok sevindim. Kendinize dikkat edin. İyi eğlenceler.

Not: Abi içme sularına dikkat!

Efe senin trekking sırasında çektiğin video ne oldu, hala yüklemedin de  ;)

Zerrin,
Haklısın bu akşam montajlayayım. Çok kaytardım. 4 gündür Ayvalıktaydık. Deniz, güneş, yelken, dalış. Harikaydı.

efe abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii muraaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt adnan abiiiiiiiiiiiiii aşk olosun yani bensiz yedigöller ha

Ne güzel keyif olmuştur Efe, Ayvalık'ta bu mevsim deniz suyu daha sıcak oluyor sanki, öyle miydi ?

EKARAIS' Alıntı:
Zerrin,
Haklısın bu akşam montajlayayım. Çok kaytardım. 4 gündür Ayvalıktaydık. Deniz, güneş, yelken, dalış. Harikaydı.

Ben 3mm dalış elbisesiyle girdim. 2,5 saat kaldım. Son yarım saat biraz üşüdüm. Sanıım 15-16 derece civarındaydı. Henüz denize girilmez.

ceranus' Alıntı:
Ne güzel keyif olmuştur Efe, Ayvalık'ta bu mevsim deniz suyu daha sıcak oluyor sanki, öyle miydi ?

2.5 saat denizde kalmış olman süper, dalış elbisesi ile bile olsa oldukça uzun bence, su hala soğuk çünki :smiley:

Ayvalık resimlerini nereye koymalıyım. Hem yelken hem de dalış resimleri var??

Su Dünyası bölümümüz var orada bir başlık açarak yükleyebilirsin :smiley:

Mustafa bey temennimiz siz ve arkadaşlarınız gezinizi sağlıcakla bitirin yaparız bol yeme içmeli yasaksız etkinlik kurtlarımızı dökeriz iyi yolculuklar..
MKG' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ;
Bir haftalık çetin bir yolculuktan sonra bu akşam saat 19:00 da Tiflis e ulaştık, bu gün otel konaklaması yapıyoruz ve internet, sıcak bir duş ve yatak ortamı bulduk, Adnan kardeşimin yemekleri muhteşem, hele buradaki şartlar gözönüne alınırsa ,,,,, bu yemeklere büyük bir özlemle bakmamak mümkün değil,

Selam, sevgiler

Çiğdem takip eden bulur nerden güzel yemek kokuları geliyorsa biz ordayız.
cidowsky' Alıntı:
efe abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii muraaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt adnan abiiiiiiiiiiiiii aşk olosun yani bensiz yedigöller ha

Arkadaşlar,

23 Nisanda arkadaşlarımızla birlikte Ayvalıkta'ydık. Yelken ve Dalışa meraklı olanlar için bakınız

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30930.new#new

Selamlar
Efe

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,590
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR