Bolu Off Road Oyunları 2006

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reha Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,363
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bolu Off Road Oyunları

yol' Alıntı:
sibel çok iyi düşündün valla. sticker ve pankartları hazırlayıp düşelim yollara :smiley: konuyu takvime de ekledim...

İSOFF’un organizatör olduğu ve LASSA COMPETUS sponsorluğunda yapılacak olan geleneksel 6. İSOFF TÜRKİYE OFF ROAD OYUNLARI COMPETUS KUPASI 28-29-30 Ekim tarihlerinde Bolu Aladağlar’da yapılıyor. Türkiye’nin çeşitli illerinden katılan off road çular iki gün süre ile yarışlara katılıp kamp yapıyorlar ve birbirleri ile kaynaşma fırsatı buluyorlar. Bu sene altıncısı yapılacak olan oyunlara yaklaşık 150 adet dört çeker araç ve 400 kişi katılıyor.
Cumartesi gecesi başlayan yarışlara amatörler eşleri ile birlikte katılabiliyorlar. Pazar günü devam eden yarışta bisiklet ve botla göl geçişi’de organizasyonun içerisinde yer alıyor.
Kamp süresince günde üç öğün yemek ve gece barbekü partisini İSOFF gerçekleştiriyor. Tüm katılımcılar kamp mutfağından yemek yiyebiliyorlar. Katılımcıların çok keyif aldıkları bu kampa tüm off-road'cuları bekliyoruz.

İRTİBAT VE KAYIT TEL: HALİT AĞAN 0538 668 13 96

thumbx.aspx
thumbx.aspx
thumbx.aspx

Arkadaşlar,

Bir sorun var.
Bu duyuru 2005 oyunlarının. Bu yıl yapılacak olan 7. si olacak.
Ancak henüz hiç bir yerde ilanı yok.
Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar,

Halit beyi aradım.
Oyunların C.tesi pazar yapılacağını, pek çok katılımcınında bayram tatili nedeniyle çarşamba perşembeden geleceğini söyledi.
Sitede server sorunu olduğu için ekleme yapamadıklarını önümüzdeki hafta bu sorunuda çözeceklerini söyledi.
Kısaca Bolu oyunları bu sene de her zamanki gibi yapılacak.
Orada buluşmak üzere...

Evet arkadaşlar, kimler geliyor Bolu oyunlarına?

İzmirden 2 niva, Bursa dan 1 niva 1 V8 kamyonet, Kocaelinden 4 araç (kodosk grubu - Berk ler) ve İstanbuldan 3 niva ve 1 enduro ile grup halinde gitmeyi planlıyoruz.

Cuma akşamı o civarlarda bir tesiste (şömine başı sohbetler için) :D, Ctesi akşamı ise kamp alanında çadırda olmayı düşünüyoruz. Pazar öğleden sonra dönüş yolculuğumuz başlar, en azından Bursa ve İzmir kafilesi için...

Kısaca topic up...(Süre azaldı çünkü... ;D )

Arkadaşlar ben de izmirden (ilk defa) katılacağım, en kestirme yol hangisi? bursa-yenişehir-bilecik-gölpazarı-seben kısa gibi görünüyor. Ayrıca seben' den sonra kamp alanına nasıl ulaşacağım? deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
Ayrıca açıklanan tarihlerde 28-29-30 Ekim yazılmış. Burada bir hata var 27-28-29 olması gerekiyor.
gelecek olanlarla tanışma ümidiyle sevgiler :smiley:
erdal

Yürü be Mert Paşa, kim tutar seni !!! :smiley:

Ben İstanbul'a cumartesi gece dönüyorum, oyunları ıskalayacağım gibi görünüyor maalesef.. :(

bız kocaeli Doga Sporları Klubu Olarak 2 nıva + 1 ferroza+1 cj5+klubun macera aracı olarak buyuk bı katılımla gerceklestırmeyı planladık orda olcaz :smiley:

ben de cumartesi günü katılabilirim, grup olarak gidilecek ise c.tesi günü Maşukiye yada İzmit Özdilek tesislerinde
olabilirim. yoksa son noktaya kendi başıma gelmeye çalışırım.

şu an bir sorun gözükmüyor. ben de cumartesi günü katılabilirim.

Ahmet bey merhaba

Ben de ctesi gitmeyi planlıyorum, izmit'ten beraber devam edebiliriz

ahmet' Alıntı:
ben de cumartesi günü katılabilirim, grup olarak gidilecek ise c.tesi günü Maşukiye yada İzmit Özdilek tesislerinde
olabilirim. yoksa son noktaya kendi başıma gelmeye çalışırım.

26 Ekim 2006 Perşembe
Organizasyonda görevli araçların yola çıkışı

27 Ekim 2006 Cuma
Off-road oyunlarına katılacak ekiplerin kamp yerine gelmeleri ve kamp kurulması
Akşam kamp ateşi etrafında tanışma ve fikir alış verişi

28 Ekim 2006 Cumartesi Off-road oyunlarının başlaması
Saat:17:00 Kayıtların açılışı
Saat:18:00 Kayıtların kapanışı
Saat:19:00 Yarışmacı brifingi
Saat:20:00 görevli ve hakem brifingi
Saat:21:00 İlk aracın 1.etaba startı
Saat:23:30 Son aracın 1.etap finishi

29 Ekim 2006 Pazar Off-road oyunlarının devamı
Saat:09:30 2-3 etapların startı
Saat:13:00 Bolu Kupası Yarışı
Saat:14:00 Ödül töreni
Saat:15:00 Oyunların kapanışı

Oyunların Tarifi :
Türkiye genelindeki off-road severlerin katılımı ile gerçekleşecek oyunların düzenleyicisi İstanbul Off-Road Kulübü (İSOFF) dur. Yolculuk, oyunlar ve kamp süresince meydana gelebilecek olaylarda Hiçbir yükümlülüğü yoktur. Bu seneki oyunlar 4 etap üzerinden yapılacaktır.28 Ekim Cumartesi gecesi Saat:21:00 da start alacak oyunlar, 29 Ekim pazar günü saat: 14:00 da sona erecektir.

Amaç :
Türkiye genelinde bulunan off-road meraklılarının bir araya gelerek birbirleri ile karşılıklı fikir alışverişini ve off-road ruhunu canlandırmak ve her sene geleneksel hale getirip katılımı Türkiye geneline yaymak.

Oyunların parkuru :
Kamp kurulan alanın hemen yanında kapı direkleri, kukalar ve bantlama yapılarak oluşturulacak bir parkurda off-road ve değişik oyunlardan oluşacaktır.

Kamp ve konvoy kuralları :
Oyunlara katılan her ekibe ek’te gönderdiğimiz kamp ve konvoy kurallarının, uzun seneler sonucu tecrübelerden oluştuğunu hatırlatır, hem ekip hem de doğa ve çevre sağlığı açısından faydalı olacağını zannetmekteyiz. Bu yüzden katılan her ekibin sorumlusu kuralların uygulanmasından ekibi adına sorumludur.

Yiyecek ve yatacak yer :
Oyunlara katılan ekiplere isoff mutfağından 2 gün 3 öğün yemek verilmektedir.

Yol notu ve tarifi :
Bolu şehir merkezinden Gölcük, Seben ve Kıbrısçık istikametine gidilir. Yol üstünde bulunann Bolu Termal Otel’in önünde durulur. Termal otel tabelasında (Büyük Tabela) km sıfırlanarak ek’te verilen yol notu takip edilir.

Katılım listesi ve taahütname :
Oyunlara katılacak her ekibin en geç 01.10.2006 tarihi saat:14.00’e kadar katılım listelerini ve taahütname’yi 0212-276 32 42 nolu fax’a faxlamaları gerekmektedir. Jandarma ve orman idaresinden izin alına bilmesi için.

Oyunlarla ilgili her türlü bilgi için 0538-348 09 50 nolu telefondan
Kulüp Müdürü , Halit AĞAN’la bağlantı kurulabilir.

Katılım listesi ve taahütname :
Oyunlara katılacak her ekibin en geç 01.10.2006 tarihi saat:14.00’e kadar katılım listelerini ve taahütname’yi 0212-276 32 42 nolu fax’a faxlamaları gerekmektedir. Jandarma ve orman idaresinden izin alına bilmesi için.

geç mi kaldık bu durumda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SON KONULAR - FORUM

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR