Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)
cidowsky' Alıntı:
kürşat selam işte bu konular geri planda kaldıgı için duyurularda kimse gelme konusunda istekli değil buna bende dahilim kararısızım diğer festivallerle ilgili olarakta düşünüyorum umarım herşey ii olur kolay gelsin
Geogecing, halat yarışması, takunya yarışması, trekking turu, gece yıldız gözlemi ve fotoğraf turu gibi aktiviteler olacak.
Bu gece festival programını açıklayacağız. Gruplar halinde yarışmalar düzenlenip süpriz ödüllerde verilecektir.
Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)
cidowsky' Alıntı:
kürşat selam işte bu konular geri planda kaldıgı için duyurularda kimse gelme konusunda istekli değil buna bende dahilim kararısızım diğer festivallerle ilgili olarakta düşünüyorum umarım herşey ii olur kolay gelsin
İzninizle bir konuda sorum olacak;
Gelirken 1-2 çuval odun almakta yarar olur mu? Çok kalabalık olacağından çevreden odun bulmak biraz zor olabilir.
Eğer ateş yakma yasağı var ise sadece mangal kömürü ve çıra getiririz.
sevgiler
Erdal
Geçen hafta Sapanca daydık,ay sonunda da inşallah Bolu da olacağız.
Biz ailecek kampçı ve offroadcu olduk.
Ben,eşim,kızım ve 2004 teriosomuzla oradayız...
başarılar.
erdalyaman' Alıntı:
İzninizle bir konuda sorum olacak;
Gelirken 1-2 çuval odun almakta yarar olur mu? Çok kalabalık olacağından çevreden odun bulmak biraz zor olabilir.
Eğer ateş yakma yasağı var ise sadece mangal kömürü ve çıra getiririz.
sevgiler
Erdal
Festival alanımızda siz gelmeden ateş yakma alanları belirlenmiş olup, herkese yetecek kadar kuru ve temizlenmiş odun festival'e giriş yapan araçlara dağıtılacaktır. Mangal kömürü ve çıra getirmenizde fayda var tabi.
salih yardımcı' Alıntı:
Geçen hafta Sapanca daydık,ay sonunda da inşallah Bolu da olacağız.
Biz ailecek kampçı ve offroadcu olduk.
Ben,eşim,kızım ve 2004 teriosomuzla oradayız...
başarılar.