BOLOFF; Sosyete'yi Anma Gezisi (30 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,917
Ynt: BOLOFF; Sosyete'yi Anma Gezisi (30 Ocak 2011)

Orhan Abi, Sen bizim oralara yaklaşıyon.
Bundan sonra 3 haftada bir gelirsin işte Bolu'ya.
Biz zaten 3 haftada bir gezi yapıyoruz Boloff olarak.
Hep beraber gezeriz doya doya :smiley:
Mis gibi orman havası alırsın sende.

Etiketler

cağrı bolu zaten doyamadığım bir yer, inşallah haziran gibi bu radrasyon bölgasinden kurtulup yeni bir hayata başlıyorum, tabi ömürmüz yeterse, sadece bilmek zorunda olanların bildiği yerlerde görüşmek üzere :D

hepsi süper olmuş.... ellerine sağlık.... reset attığımız güzel günlerden biriydi... temiz hava, bol oksijen, birazcıkta aksiyon...:D

haftaya perşembe günü ankaraya araç götüreceğim olmadı dönüşde boluda 1 gün kalırım kızılderilinin cafesinde toplanırız :smiley:)) erzurumdan gökhan arkadaşımızda aynı tarihlerde orda olabilir cay demlemeye başlayın :smiley:)

Ünal hocam şu kızılderilinin adresi varmı,benimde ömümüzdeki hafta sonu gemlikte olma ihtimalim var,belki bir fırsat yaratıp bir çayınızı içerim , tabi başka projeleriniz yoksa.

çok güzel bir gezi olmuş. ben mazeretim dolayısıyla katılamadım. rahmetli ismail kardeşimizi erken kaybettik. onun anısına düzenlenen bu gezi tam amacına uygun şekide gerçekleşmiş. çağrı ellerine sağlık sende bu geziyi olduğu gibi yansıtmışsın. bende gezmiş kadar oldum. bütün katılan arkadaşların gaz pedalına sağlık NUR İÇİNDE YAT KARDEŞİM BÜLENT ÇALIŞKAN

unal' Alıntı:
haftaya perşembe günü ankaraya araç götüreceğim olmadı dönüşde boluda 1 gün kalırım kızılderilinin cafesinde toplanırız :smiley:)) erzurumdan gökhan arkadaşımızda aynı tarihlerde orda olabilir cay demlemeye başlayın :smiley:)

Abi numaramı biliyorsun zaten. Bolu'da çay her zaman demli...
Vallaha çok memnun olurum vakit ayırıpta uğrarsan...

bcaliskan81' Alıntı:
çok güzel bir gezi olmuş. ben mazeretim dolayısıyla katılamadım. rahmetli ismail kardeşimizi erken kaybettik. onun anısına düzenlenen bu gezi tam amacına uygun şekide gerçekleşmiş. çağrı ellerine sağlık sende bu geziyi olduğu gibi yansıtmışsın. bende gezmiş kadar oldum. bütün katılan arkadaşların gaz pedalına sağlık NUR İÇİNDE YAT KARDEŞİM BÜLENT ÇALIŞKAN

Bülent Hocam,
Gözlerimiz seni ve Pajero'yu aradı.
Vardır bir nedenin yoksa kesin katılırdın. Rahmetli'yi tanımıyorum ama vefatından sonra arkasından bu denli iyi bahsettirmek çok güzel birşey...
Ne yazık ki, BOLOFF internette çok az paylaşılıyor...
Bende elimden geldiğince kulübü ve Bolu'yu tanıtmaya çalışıyorum burada...

Bir daha ki gezide acısını çıkarırız artık :smiley:
Selamlar...

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Ünal hocam şu kızılderilinin adresi varmı,benimde ömümüzdeki hafta sonu gemlikte olma ihtimalim var,belki bir fırsat yaratıp bir çayınızı içerim , tabi başka projeleriniz yoksa.

tam adresi bende bilmiyorum ama boluda anıt parkın orda kime sorsanız söyler hatta anıt parkda kahve dünyasının sahibi arkadaşada sorsanız oda tarif eder yerini cok kolay zaten ...perşembe günü ankaraya araba teslim edeceğim cuma günü boluya gececeğim planımda değişiklik olmazsa telefonum zaten yazıyo ararsanız seve seve bir cayda size ikram ederim :smiley:)

Kızılderili'nin Cafesi ile benim ev arası mesafe 15 mt...
Zaten Disco'yu görürsünüz orada da :smiley:
Orhan Abi, sen de gel vallaha ne güzel olur hep beraber sohbet ederiz...
Off Road da yaparız isterseniz :D

keeeemal' Alıntı:
hepsi süper olmuş.... ellerine sağlık.... reset attığımız güzel günlerden biriydi... temiz hava, bol oksijen, birazcıkta aksiyon...:D

Evet Kemal o gün de çok eğlenmiştik seninle :smiley:

Bugünde iyi eğlendik ama... Oksijen biraz çarptı sanırım beni :D
15 dk önce çıkmış sıcak fotolar...

P2050023.png

P2050045.png

P2050048.png

P2050054.png

P2050060.png

Merak Edenler için;
Fotoğraflar Bolu - Aladağlar Kızıkyaylası Civarından...

Gerçekten mükemmel bir gündü...Yaşadığımız yerin güzelliğini birkez daha iyi anladım.Çağrı kardeşim bu işi biliyor.Nekadar ateş yakmak için mücadele verip işçi gibi çalışsakta herşeye değerdi...
Tüm doğa severleri misafirimiz olarak bekleriz....

baranglr' Alıntı:
Gerçekten mükemmel bir gündü...Yaşadığımız yerin güzelliğini birkez daha iyi anladım.Çağrı kardeşim bu işi biliyor.Nekadar ateş yakmak için mücadele verip işçi gibi çalışsakta herşeye değerdi...
Tüm doğa severleri misafirimiz olarak bekleriz....

Cennete yaşıyoruz kanka,
Yıllardır Diploma alacaz diye radyosyon dolu yerlerde kendimizi harap ettik durduk.
Bende çok eğlendim. Diğer Kampa kuru odun almalıyız kesinlikle :D :D :D

tamam notları aldım, ünal beyin telefonu , çağrının diskosu :D inşallah bir fırsat yaratabilirim.

Orhan Abi, özelden Cep telefonumu mesaj olarak yazdım.
Ne zaman Bolu'ya yolun düşerse, cekinmeden arayabilirsiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR