mdr' Alıntı:Nefiss gezi olmuş...
elleriniz dert görmesin...Bolu hep Aladaglardaki büyük etkinlikle aklımdan çıkmayan bir ilimiz....severim.. ;D
ORHANBIYIKLI' Alıntı:Güzel bir anma ve gezi olmuş ,teşekkür.
yanlız alkol ile ilgili bir iki kare var,olmasaydı daha güzel olurdu, bildiğiniz gibi alkollü araç kullanmak kimseyi iki adım öteye taşımaz ,heleki offroad ,zaten aşırı zor olan bu güzel oyunları alkol, bence anlamsızlaşyırıyor.kazasız atlatılmış,bunada şükür.
(alkol düşmanı olduğum sanılmasın,sadece offroad'da içilmesine karşıyım. )
orhan bey alkol konusunda size katılıyorum bizde ayın 30 unda amanoslarda gezideydik alkol işi başımıza dert açacaktı bu sebeple gezilere artık katılmayı düşünmüyorum arkadaşlarada yazdım olmazsa olmaz kural alkol olmazsa gelirim diye bildirdim genç yaşta vefat eden arkadaşa ALLAH rahmetini eksik etmez inşallahORHANBIYIKLI' Alıntı:Güzel bir anma ve gezi olmuş ,teşekkür.
yanlız alkol ile ilgili bir iki kare var,olmasaydı daha güzel olurdu, bildiğiniz gibi alkollü araç kullanmak kimseyi iki adım öteye taşımaz ,heleki offroad ,zaten aşırı zor olan bu güzel oyunları alkol, bence anlamsızlaşyırıyor.kazasız atlatılmış,bunada şükür.
(alkol düşmanı olduğum sanılmasın,sadece offroad'da içilmesine karşıyım. )
ict3055' Alıntı:Aslında haklısın Orhan Abi. Ama arada bir kaçırıyoruz işte
Zor parkurlarda araç kullanırken çok tehlikeli alkol,
Hatta forumda geçenlerde Balıkkesir'de yaşanan talihsiz olayı okuduk hepimiz...
Co-Pilotlar içsin, Pilotlar içmesin bundan sonra
küçük ağa' Alıntı:orhan bey alkol konusunda size katılıyorum bizde ayın 30 unda amanoslarda gezideydik alkol işi başımıza dert açacaktı bu sebeple gezilere artık katılmayı düşünmüyorum arkadaşlarada yazdım olmazsa olmaz kural alkol olmazsa gelirim diye bildirdim genç yaşta vefat eden arkadaşa ALLAH rahmetini eksik etmez inşallah
ORHANBIYIKLI' Alıntı:alkol işinin ağır bir spor olan çok fazla dikkat isteyen off road faaliyetinde co pilot veya yolcu olması kabul edilemez adam sızıyor aklı başında olana da arabayı vermiyor geri geliyor diğer araca vurması 20 cm kala önlenebiliyor dağ başında bir kaza olsa grubun tamamı karakolluk adliyelik basında son dakika veya manşet gitmem gidersemde seçmece araçlarla giderim
bence içki işini birgün önceden halledelim ;D ;D ;D ;D
simurg2' Alıntı:boloff kübübü örnek davranışla alkışı haketmış vefa dedikleri bu olsa gerek
ict3055' Alıntı:Ben de tam bu konudaki bilgi, fikir ve düşüncelerinizi başka bir başlıkta tartışın diyecektim. Neyseki o başlık açılmış.!
Kimse kötü birşey söylüyor demiyorum ama BOLU'nun anlatıldığı bir topicte böyle bir tartışmaya izin veremeyiz
merhaba çağrı o başlıkta senide görmek isteriz
bu duyarlılığı için sağol,aklımda olmayan birşeyi bu sayfalarda görünce iki satır yazmak gerekti, bolu ile uzaktan yakından alakalı değil ,güzel fotoların devam etmesi dileği ile.iyilikle kal.