Bizim Motokaravanımız : Anemon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan armes Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,117

Etiketler
Ynt: Bizim Motokaravanımız : Anemon

"Giresun Buluşması"nda, komutan incelemesi gerçekleşmiş; B.Kemal Hoca'm, "okey" alınmış, kimse tutamaz artık sizi... :smiley: ;)

Arif Bey de dönüşe geçmiş artık...

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
"Giresun Buluşması"nda, komutan incelemesi gerçekleşmiş; B.Kemal Hoca'm, "okey" alınmış, kimse tutamaz artık sizi... :smiley: ;)

İçeride tutan yok zaten, çok şükür. Ama şu %130 ÖTV işi deli gömleği gibi, el, kol, bacak... ne varsa bağlıyor.

TA2RX' Alıntı:
İçeride tutan yok zaten, çok şükür. Ama şu %130 ÖTV işi deli gömleği gibi, el, kol, bacak... ne varsa bağlıyor.

ÖTV'ye sözümüz yok; iç düzen beğenilmiş anlamında söylemiştim. (Gözle görmek çok başka):smiley:

Cavid Sezen

Sn : bestamibey-yucel59-Abdullah Tepe-derindeniz1-Turan YUCEL-VAP Beyler,güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.

Dün Giresun'da Ataman ailesi ile tanışmaktan bizde mutluluk duyduk.Biz kısa karavancılık deneyimlerimizi onlarla paylaştık.Onlarında en kısa zamanda arzuladıkları karavanlarını tamamlayıp gezilere başlamalarını diliyoruz..

Turan YUCEL' Alıntı:
Arif bey karavanınız hayırlı olsun.Bende kısmetse ekim veya kasım gibi başlayacagım,güneş enerjisi,yaşam aküleri,karavan camları,ısıtıcı vs.vs.kısacası karavanınıza arac hariç ne kadar masraf yaptınız rica etsem söylermisiniz.benim yapacagım aracın ortalama maliyetini cıkarmak istiyorum.şimdiden teşekür ederim,tekrar hayırlı,ugurlu olsun saglıkla kullanın iyi günlerde.

Turan bey,daha önceki bir mesajımda maliyet konusunda Ege Karavan -Mehmet beyin ricası üzerine bilgi veremediğimi söylemiştim.Sonra bu maliyetleri versem bile bunlar işçilik dahil olacağından size yardımcı olamayacaktır.Siz kendiniz yapacağınızdan...
Güneş sistemi için B-HET mühendislik Önder beyden yardım isteyebilirsiniz Sitedeki güneş enerjisi konusunda yazılarından yararlanabilrsiniz(bana kurulan sistem fiyatlamasıda mesajlarında örnek olarak yer alıyor).
Diğer malzemeleri temin için verebileceğim adres ise;
http://www.eltesanmobil.com/...buradan iletişime geçerek yardım alabilirsiniz.
Yin de destek olabileceğim konular olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

Güzel bir araç olmuş, hayırlı olsun.

Arif bey çok teşekur ederim.Önceki mesajları konturol edecegim,size hayırlı geziler diliyorum.

Arif bey karavanınız gerçekten çok ferah ve zevkli bir görünüme sahip olmuş,hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız nice yıllar kullanmanızı diliyorum.İnceleyip te bu duyguları hisseden tüm arkadaşlar ımada nasip olsun,tekrara güle güle kullanın....

Kusura bakmayın, topiğiniz gözümden kaçmış. Yeni farkettim. Karavanınız çok güzel ve kullanışlı olmuş. Keyifli gezilerde güle güle kullanın.

Sn.Aka-a.yılmaz-yetkin ve aslanahmet;
Çok teşekkür ediyorum.

Manisa'dan karavancı dostumuz Arif Mesce ve değerli eşi, dün, gezenevleriyle Bursa yönüne doğru giderken, akşam üzeri Akhisar'a gelmişler ve bize de uğradılar. Akşam ve bu sabah birlikte olduk. Güzel söyleşiler yaptık; zamanın nasıl geçtiğini anlamadık doğrusu. İyi yolculuk ve geziler kendilerine... :smiley:

Cavid Sezen

Arif_Mesce 005.jpg

Arif Bey,
Keyifli geziler dilerim.Havalar iyice soğumadan tadını çıkarıyor olmanızı dilerim.
Kalın sağlıcakla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR