Bizim Motokaravanımız : Anemon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan armes Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,124
Ynt: Bizim Motokaravanımız : Anemon

gezmen' Alıntı:
İki gündür foruma giremedim. Bu arada Arif Bey, 45 plakalı kamperini tanıtmaya başlamış. Öncelikle, kararlı, hesaplı ve arzulu davranmanızın karşılığını aldınız; kutlar, güzel gezi ve dinlencelerde, güle güle kullanmanızı dilerim. :smiley:

Fotoğraflardan ve şimdiye değin olan tanıtımınızdan, aracın güzel tasarlanıp gerçekleştirildiği görülüyor. Mehmet Bey'i (Kökçü-Ege Karavan) de kutlarım; zaten az sayıdaki değerli üreticilerimizden birisi kendisi.

"Anemon" ve "45" de birbirine çok uymuş!... ;) :smiley:

Selamlar.
Cavid Sezen

Hocam,çok teşekkürler.

Etiketler

BANYO-WC
WC,Dometic CTW 3110 kasetli.

Lavabo bataryası duş amaçlı da kullanılabilen çift amaçlı

052.JPG

032.JPG

Arif bey, Hayırlı olsun,
Sağlıklı, Mutlu, ve huzurlu gezmeler diliyor, Sevgi ve Saygılarımı sunuyorum.

HAVALANDIRMA

Tavan;

Oturma gurubu-Mutfak üzeri:Dometic 50 x70 cm.
Yatak üzeri:40 x 40 cm.
Banyo-WC:28 X 28 cm.

Pencereler:

Sürgülü kapı:100 x 45 cm.Dometic Seıtz dışa açılır.
Oturma gurubu:110 x 45 cm.Dometic Seıtz dışa açılır.
Yatak (ayak ucu): 70 x 45 cm.Dometic Seıtz dışa açılır.

046.JPG

049.JPG

P8280001.JPG

İsmail bey(BİBS) ,güzel dilekleriniz için çok teşekkürler,,,saygılar.

GÜVENLİK

Araca klasik alarm sistemine ilaveten yan dışa açılır(sürgülü kapı ve oturma gurubu) pencereler için hareket sensörü monte edildi.
Ayrıca plaka tutucuya montajlı geri görüş kamerası ve park sensörü montajı yapıldı.
LPG tüpü kullanım güvenliği içinde gaz kaçak dedektörü montajı yapıldı.
Araçta 3 ad.2 kg yangın tüpü bulunuyor(sürücü koltuğu altı-Oturma gurubu yanı ve bagajda)

SU SİSTEMLERİ

Temiz su deposu 170 lt.araç içi arka aks üzerinde)
Pis su deposu 120 lt.araç tabanı altına monte edildi.
Su depoları seviye göstergeleri,araç akü şarj göstergesi ve yaşam aküleri şarj göstergeleri araç sürücü bölümü bölmesi üzerinde.
Sıcak su için Truma boiler araç bagajında.

P9010229.JPG

gerçekten detayları tek tek düşünülmüş çok güzel bir karavan...güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ..hayırlı olsun..

Çok güzel olmuş.İyi günlerde keyifle kullanmanızı temenni ederim. ;D

Arif bey karavanınız hayırlı olsun.Bende kısmetse ekim veya kasım gibi başlayacagım,güneş enerjisi,yaşam aküleri,karavan camları,ısıtıcı vs.vs.kısacası karavanınıza arac hariç ne kadar masraf yaptınız rica etsem söylermisiniz.benim yapacagım aracın ortalama maliyetini cıkarmak istiyorum.şimdiden teşekür ederim,tekrar hayırlı,ugurlu olsun saglıkla kullanın iyi günlerde.

Ben bu başlığı görmemişim, Arif bey mükemmel bir motokaravanınız var gerçekten. Güle güle ve keyifli gezilerinizle kullanın inşallah.

Arif bey ve eşi Nalan hanım bugün Giresun'daydılar. Epeyce lafladık ve beraber yemek yedik. Bu güzel insanları tanıma fırsatı bulduğumuz için kendimizi şanslı sayıyoruz. Bu arada Mesci'lerin karavanı bizim komutan tarafından da beğenildi ve onaylandı.

DSC_0001.JPG

DSC_0002.JPG

DSC_0003.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR