Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 330
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 202,151

Etiketler
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

slm ben kürşat çanakkaleden size slm yoluyorum ben de bianki panter onla kepezden kilit bayıra gittim oradan ecabata 8kilometre gitim ama doğada gezmiş gibi ormanın arasından geçtim dağların arasından geçtim bir gün yolunuz çanakkaleye beklerim
e-mailim okyanus.yo@hotmail.com

merhabalar ben istanbuldan sertan.şu anda sadece hava sporlarıyla ilgileniyorum.bir bianchim var ama eski olduğunu düşünüyorum.trek 3900 almayı düşünüyorum...sizce uygunmudur vede bir an önce aranıza katılmayı düşünüyorum...:D

Herkese merhaba,

Muğla'da yıllardır sürdürdüğümüz çalışmalarımızı artık Muğla Bisiklet Derneği çatısı altında yürütmeye karar verdik. Derneğimiz Şubat ayında resmen kurulldu.Bisikletin günlük yaşamdaki yerini daha iyi noktalara taşımak, turizm ile bisikleti buluşturmak amaçlarımız arasında yeralıyor.
Bizimle yahoogroups/bisikletmugla adresinden iletişim kurabilirsiniz.
Daha yaşanası bir dünya için bisikletin yapabileceği katkıları herkesin görmesi dileğiyle.
Adnan Cangır
Muğla Bisiklet Derneği

Merhaba Sertan, Trek 3900 giriş için güzel ve bütçe olarakta uygun bir bisiklettir. Tavsiye ederim.

qabasaqal22' Alıntı:
merhabalar ben istanbuldan sertan.şu anda sadece hava sporlarıyla ilgileniyorum.bir bianchim var ama eski olduğunu düşünüyorum.trek 3900 almayı düşünüyorum...sizce uygunmudur vede bir an önce aranıza katılmayı düşünüyorum...:D

Selam Kürşat,
Istanbul'dan gelip Çanakkale-Bandırma yapmıştık, kamp yükü ile ve sahil boyu köy yollarından, havalar biraz daha iyileşirse o parkuru tavsiye ederim çok eğlenceli ve güzel.

okyanus kürşat özatelye' Alıntı:
Selam ben kürşat çanakkaleden size Selam yoluyorum ben de bianki panter onla kepezden kilit bayıra gittim oradan ecabata 8kilometre gitim ama doğada gezmiş gibi ormanın arasından geçtim dağların arasından geçtim bir gün yolunuz çanakkaleye beklerim
e-mailim okyanus.yo@hotmail.com

herkeze merhaba gökhan ben, kocaelide oturmakta ve okumaktayım bisiklet ve patenle ilgileniyorum herkeze saygılar

merheba ben emre yılmaz 1993 doğumluyum izmir ödemişten sesleniyorum.
beni öldürmekten son anda vageçen bir ümit bisikletim
herekese iyi forumlar

slm ben cem ıstanbulda ıkamet edıyorum iç mimari ile ugrasıyorum .bu doga hayranlıgına bısıklet atv ve offroad olarak devam edıyorum.

merhaba ben kadir ankaradan 5 yıldır binmediğim bisikletimi çıkardım temizledim yağladım güzel bir haftasonu bekliyorum binmek için tabi birde patlak lastik sorununu halletmem gerek

Merhaba, İstanbul Sarıyer'den Efe Karaismailoğlu. Yıllar sonra bisiklete binmeye başladım. Bianchi Elite' im var.
Yelken, Dalış, Motorsiklet, Dağcılık, Fotoğrafçılıkla da uğraşıyorum.
Selamlar

selam enes bana bisiklet almam konusunda yardımcı olurmusun senin tecrübene ve bilgine ihtiyacım var, bende gezilere ve yarışlara katılmak istiyorum ve bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım beni bu konuda bilgilendirirsen çok sevinirim . şimdiden teşekkürler...

merhaba ben izmirden ilker onuk...grafikerim....trek 6500 Vbrake

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR