Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 330
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 199,102
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

savcibey21' Alıntı:
Merhaba vedat ben diyarbakırdan

Bu gece karar verdim bisiklet alacam kendime ve sırt çantası bisikletimle plansız hesapsız cıkacam dogu taraflarına arap ülkelerine gezecem ve üzerime para almadan dogada beslenecem :smiley: herşeyden uzaklaşırcasına gidecem benimle beraber varmısınız eger benle gelmek istersiniz mutlaka sizden haber bekliyecem :smiley:) kimse benim gibi çılgın degildir

Arkadaşım,

Diyarbakırdaysan hala bana ulaş olur mu ? benim msn adresim : psychologicalmaniac@msn.com
Bende de dağ bisikleti var. Tanışalım. Turlar düzenleriz.
 

Etiketler
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

merhaba,

istanbulda öğrenciyim 23 yaşındayım. öğrenci evinde yaşıyorum.. Uzun yıllardır bisiklet sporuna merakım vardı ancak hayalerimi istanbula gelmekle birlikte rafa kaldırmıştım.. Sizleri görünce nasıl mutlu olduğumu anlatamam.. Üniversiteye başlamadan önce kürek sporuyla uğraştım eski milli kürekçiyim şu an bu sporu Türkiye Kürek Federasyonu Kürek Hakemi olarak sürdürüyorum..

sözün özü ben bu spora katkılarınızla başlamak istiyorum.. İleride param olunca :smiley: karavan ve motorcularlada irtibata geçicem.. uzun yıllar gerekiyor sanırım:smiley:

temelde bir bisiklete sahip olmam lazım.. ancak : öğrenci evi malum koyacak yer yok yani eve çıkartabilirim ama yan bina arkadaşım bahçe katında oturuyor bisikletin üzerini kapatıp dışarıda bıraksam olur mu?

asıl meseleye gelince para : kredi kartımın 500 lira limiti var her ay ufak ufak öderim üzerine 100-200 de ben nakit koyabilirim. Kask-çanta vs. diğer ne lazımsa artık bunlar kemik masraflardır sanırım..

iyi bir bisiklet önerir misiniz? uzun yıllar kullanabileceğim tarzda.. Burada ki etkinliklere katılabileceğim hem doğada hem şehirde kullanabileceğim bir şey olmalı..

istanbulda etkinlik kamp gezi macera düzenleyen arkadaşlar bana da haber vermeyi unutmayın;)
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Herkeze merhabalar, caner gündoğdu 1990 doğumlu ankarada yaşıyorum,şuan bisikletim yok ama bi sponsor bulup alıcam,ve bir tura çıkmayı planlıyorum haziran sonunda başlıyacam ankaradan manisaya, kadar vaktim bol sadece tecrübem yok,yardım ederseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler..
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu


Arkadaşlarım,

Bisiklet almak isteyen güzel kardeşlerim. Sizlere sesleniyorum. Öncelikle almak istediginiz bisikletin kategorisini belirtiniz ( örnegin; mtb , yol , street, trial vs. ) daha sonra da bisiklete ayırabileceginiz bütçeyi belirtiniz ki daha iyi yardımcı olabilelim.Ayrıca Bisikleti aldıktan sonra da bütçe ayırmanız gerekir. Kask , eldiven , gözlük , pompa , yama takımı , belki km saati. Bunlara ihtiyacınız olacak arkadaşlarım.
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Selam. Ankara'da bazen Eymir'i turluyorum. Buna benzer gürültüsüz trafiksiz bir parkur tavsiye edebilecek olan var mı?
 



Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Arkadşlar bisiklete en son ortaokulda bindim. Bir bisiklet alıp kısa geziniler yapmak istiyorum.
1. Kayseri'de boyle tur atabileceğim yerler parkurlar var mı ? Varsa bunları yazabilirmisiniz.
2. Aranızda Kayseri'den bir bisikletçi var mı?
3. Ben aşırı engebeli arazide gezemem ama en azından stablize yollarda patikalarda dayanıklı ayrıca asfaltta da rahatça gidebileceğim bir bisiklet alacağım (bunun her turu kapsadığının bende farkındayım ama kor cehalet diyelim buna). Bisiklete ayırabileceğim butçe en fazla 1200 lira civarı. Yani yeni başlayan birine onerebileceğiniz bisiklet modelleri var mı? Bunu mumkunse hevesimin kaçma ihtimali olduğunu dusunerek soylerseniz sevinirim. 1200 lira hem bisiklet hemde gerekli ekipman alımı için kullanılacak. Ayrıca bu butçeyi kask, tayt ve tişort almayacağım sadece tamirat edevatları vede bisiklet için kullanacağım.
Yardımcı olursanız salığınıza teşekkur ederim.
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

arkadaşlar bir ustteki mesajımı dikkate alarak sedona711 nasıl uygunmudur bana birde su v fren disk fren ayrımı ? Hangisini tercih etmeliyim yardımcı olmanız umuduyla...
 



Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Sayın arkadaşlar adım Metin Türesin Teknikdirektörüm 53 yaşımdayım Bisikletimle defalarca Ankara- İstanbul Ankara-Akçakoca Ankara -Antalya Ankara- Fethiye turları yaptım.Halende turluyorum .Hepinize kazasız belasız geziler dilerim,,Sağlıkla.....
 



Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Herkese selamlar dilek ben.istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum.corratec halcon dağ bisikleti kullanıyorum.bisikletimi çok seviyorum :smiley: organizasyonları bekliyorum.herkese kazasız sürüşler :smiley:
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

arkadaşlar sizleri okudum valla benim de canım bisiklet almak çekti uzun yıllardır yaklaşık 10 yıl bisiklete binmiyorum bu bölüm sayesinde içimde bisiklet alma isteği doğdu bana önerebileceniz bir bisiklet var mı bütçem 300 - 400 arası bisikleti genelde şehir içinde kullanacam ama belki ilerde 0 -100 km arası uzun yolda da kullanabilirim bana tavsiye edeceğiniz ankarada bir bisikletçi veya bir model var mı
hepinize ii maceralar
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

arkadaşlar hepinize helal olsun valla bu bisikletçilik çok zormuş sizlerle özenip 10 yıl sonra kendime bir bisiklet aldım ama aldığım yerle evin arası yaklaşık 30 km idi ankarada akşam trafiğinde o yolu ben ve arkadaşım la beraber 2 kere ufak mola verip toplam 3 saat civarında aldık aldığımız grosmarkette bisiklet ayarları da tam yapılmamıştı o yüzden bisiklete de tam alışamadan o yolu almak beni baya bi yordu artık yaklaştığımızda dizlerim zor tutuyordu benim sıkı bir antrenmana ihtiyacım olduğunu kesin anladım arkadaşla aldığımızda çok sıradan bir bisiklet eğer bu işi ilerletirsem bir altı ay sonra yaklaşık 1000 tl civarı yol bisikleti alacağım
hepinize ii geceler. işte bisikletim

2694 LEOPARD (ERKEK)
KADRO: 26” ALÜMİNYUM
MAŞA: ZOOM BRAVO-327 AMORTİSÖRLÜ
VİTES: 18
VİTES KOLU: MICROSHIFT MS16
ARKA ARTTIRCI: SHIMANO TZ-50
JANT: 26” ALÜMİNYUM
LASTİK: 26*1,90 RUBENA
FREN: LOGAN ALÜMİNYUM V-FREN
RUBLE: SHIMANO TZ-20
AYNAKOL: PROWHELL MAP 100P

2694 Leopard
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Arkadaşlar,

Aranızda Diyarbakır'da yaşayan var mı ? Varsa bizim bir bisiklet grubumuz var. Bizlere katılmak isteyen olursa biz burdayız. bana burdan yazmanı yeterli olcaktır. Teşekkürler.
 

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu



Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir forumdayım fakat bisikletimi birkaç ay önce aldım bende:smiley: İsmim Ozan.Ankara da ikamet ediyorum.Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde öğrenciyim.Salcano NG303 SV bisikletim var:smiley: Bol ve keyifli pedallamalar ;) Ankara dan tur,gezi olursa katılmak isterim bende :smiley:
 



Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar. Adım Okan Zimitoğlu, 1969 doğumluyum. Daha bugün GEOTECH ASCENT Shimano Alivio Disc Brake dağ bisiklleti aldım. Yıllardır bisiklet kullanmıyordum ve pedal basmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu, 40 yaşından sonra ama çocuksu hislerimle tekrar keşfettim. Aranıza katılmaktan mutluyum.... :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst