bulent kocoglu
Kamp III
Sevgili Bisiklet Sever Arkadaşlar,
Geçen yaz evim balkonumda oturken , sokakta bisklete binen 3-4 çocuktan birisi ,
ters bir harekette bulundu ve düştü.
Çocuğun asfalta kafasını vurma sesi halen kulaklarımda,
ancak, benim sert müdahalemle ve polise bildirme tehtidimle, ambulans çağırmaya razı oldular.
Nitekim, çocuk o anda beyin kanaması geçirmiş yaklaşı 3 ay hastanede kaldı ve kurtuldu.
Bu olay , benim bisiklet kaskına yoğunlaşmama neden oldu. Dikkat ettim, özellikle yaz aylarında mahalle aralarında bisiklete binen yavruların hiç birinde kask yok.
İşin garibi , bisiklet satıcılarında bile kask yok. Var olan da çok pahalı,
O günden beri konu beni üzüyordu, Yine yaz gelecek, yine bebeler sokakta kasksız dolaşacaklar.
Geçen hafta Ankara Gümrük MAğazası (tasis) nda tesadüf gördüm.
Belki çok kaliteli değil ama tanesi 5 tl.
10 tane aldım. Şimdi yazın mahallede bisiklete binen çocuklara dağıtacağım
Ankara Anafartalar Çarşısı Tasis magazasında halen bu kasklardan bir miktar varmış.
Bilgilerinize
Bülent Koçoğlu
Ankara
Motorsiklet kullanıcısı
Geçen yaz evim balkonumda oturken , sokakta bisklete binen 3-4 çocuktan birisi ,
ters bir harekette bulundu ve düştü.
Çocuğun asfalta kafasını vurma sesi halen kulaklarımda,
ancak, benim sert müdahalemle ve polise bildirme tehtidimle, ambulans çağırmaya razı oldular.
Nitekim, çocuk o anda beyin kanaması geçirmiş yaklaşı 3 ay hastanede kaldı ve kurtuldu.
Bu olay , benim bisiklet kaskına yoğunlaşmama neden oldu. Dikkat ettim, özellikle yaz aylarında mahalle aralarında bisiklete binen yavruların hiç birinde kask yok.
İşin garibi , bisiklet satıcılarında bile kask yok. Var olan da çok pahalı,
O günden beri konu beni üzüyordu, Yine yaz gelecek, yine bebeler sokakta kasksız dolaşacaklar.
Geçen hafta Ankara Gümrük MAğazası (tasis) nda tesadüf gördüm.
Belki çok kaliteli değil ama tanesi 5 tl.
10 tane aldım. Şimdi yazın mahallede bisiklete binen çocuklara dağıtacağım
Ankara Anafartalar Çarşısı Tasis magazasında halen bu kasklardan bir miktar varmış.
Bilgilerinize
Bülent Koçoğlu
Ankara
Motorsiklet kullanıcısı