Biri Bizi Gözetliyor .....!..... mu ?..... İlginç Bir Görsel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oort cloud Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,653

oort cloud

Kamp III
Yer
istanbul
Tesadüfen ,elime 6 gösterimlik görsel bir oyun geçti . Sizlerle paylaşmak istedim .
Ne kadara kadar izlenebiliriz diye merak eden var ise bu görselleri kayıt edip ,açıp büyütsün.
Arada sırada bakıp ortamı zihnine yerleştirsin. Yeni görseller geldikçe neremize kadar izleyebileceklerini
hep beraber görelim ... :D

Etiketler
Ynt: Biri Bizi Gözetliyor .....!..... mu ?..... İlginç Bir Görsel

[attachment=1]

Spy Telescobes c1.jpg

Mehmet beyin konuları enteresan olur, takip etmekde fayda var :smiley:

hani yeni bi makina çıkmıştı bilmem kaç megapiksel diye.hatırlayan vardır sanırım içinizde
hah işte o makinenin ne kadar uzakları nasıl yakınlaştırdığını gösteren bi video gibi bişi vardı.bu resmi ilk gördüğümde o dedim umarım yanılmıyorum.( + takip :smiley: )

Merhaba
Lütfen bana kızmayınız , bir arkadaş her ay bir foto gönderiyor ,hepizi delirtti vicdansız ... :D
Bunun sonucunu görebilmek için 5 aydır bekliyorum ,daha 1 ay var ,bakalım iş nereye varacak ....
Ben de ,belki aramızda bir bilen vardır da ,bir an önce öğrenirim ,diye sizlerle paylaşmak istedim ,
bir ay daha dayanamam ,boynuma bir çalar saat ,kafama da huniyi takarım .... ;D
NOT : Bilen birisi çıkmaz ise ,ben de haftada bir göndermeyi planladım ..... ;D ;D ;D

Bir topice göderdiğim fotoyu yanlışlıkla silmişim, siteden tekrar kayıt ettim fakat fotoyu güzgün görüntüleyemedim,
açtığım zaman, fotograf iğrenç bir hal aldı. ???
Merak edip, bu topicdeki fotoyu da kayıt edip açmaya çalıştım ama iğrenç bile değil ... :mad:
Sitede pek çok topic açıp, foto ve resim ekleme yaptım, ayrıca başka arkadaşlarımızın açtığı topiclere de
pek çok görsel gönderdim. Meğerse çöp gönderiyormuşum da haberim yokmuş. :-[
Gönderdiğim ilk fotoda, ufuka doğru belli belirsiz bir karaltı gibi gözüken yer bir koru ve ağaçları bile detalı olarak görünüyor.
O noktadan sonra görüntü flulaşıyor ama ilk bakış noktasından kilometrelerce net görüntü alınabiliyor.
Değiştir tuşuna basıp zoom yapılabilir foto ekle ile birkaç kere denedim, fakat görüntü değişmedi.
Gönderdiğim fotonun özelliklerini kontrol ettim, 1200x4504 olan 187x700 - 313 KB olan değer ise 17,9 KB olmuş.
Her halde ben göndermesini bilmiyorum.Bilen bir arkadaşımız var ise yardımını rica ediyorum .... :smiley:

Yeni biri olduğum için konuyu tam anlayamadım. Biri anlatsa çok sevinirim.

malatya4x4' Alıntı:
Yeni biri olduğum için konuyu tam anlayamadım. Biri anlatsa çok sevinirim.

Bir önceki yazımla konunun ahengini bozmuşum özür dilerim. :-\

Konuyu özetlersek, bir şekilde gözetleniyoruz ve bizleri izlemek isteyenler,
hangi detaylara kadar bizleri izleyebilirler .

İletiler bozulduğundan görseli hem düz, hem de yan olarak gönderiyorum ....

[attachment=2]
[attachment=1]

Spy Telescobes c3.jpg

Spy Telescobes c3.jpg

Fotoları elimden geldiği kadar büyültmeye çalıştım ... Bakalım biraz daha net bir görüntü alabilecekmiyiz ... :smiley:

[attachment=4][attachment=5]

spy 1 c.jpg

spy 2 c.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON MESAJLAR

SON KONULAR