oort cloud
Kamp III
Ynt: Biri Bizi Gözetliyor .....!..... mu ?..... İlginç Bir Görsel
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
oort cloud' Alıntı:Fotoları elimden geldiği kadar büyültmeye çalıştım ... Bakalım biraz daha net bir görüntü alabilecekmiyiz ...
[attachment=4][attachment=5]
sertem41' Alıntı:Sizin burada yayınlamış olduğunuz fotoğrafları boyutları küçük olduğundan sanırım hiç bir şey anlayamıyoruz, siz bu fotoğrafı bulduğunuz link i bizim le paylaşırsanız bulunan yerden bakalım en azından.
Link Lütfen.![]()
![]()
oort cloud' Alıntı:Merhaba
Lütfen bana kızmayınız , bir arkadaş her ay bir foto gönderiyor ,hepimizi delirtti vicdansız ...
Bunun sonucunu görebilmek için 5 aydır bekliyorum ,daha 1 ay var ,bakalım iş nereye varacak ....
Ben de ,belki aramızda bir bilen vardır da ,bir an önce öğrenirim ,diye sizlerle paylaşmak istedim ,
bir ay daha dayanamam ,boynuma bir çalar saat ,kafama da huniyi takarım .... ;D
NOT : Bilen birisi çıkmaz ise ,ben de haftada bir göndermeyi planladım ..... ;D ;D ;D
oort cloud' Alıntı:Sorunuzun cevabı daha önce gönderdiğim mesajda vardı, keşke linki bilebilseydim ...![]()
sertem41' Alıntı:Anladım, demek ki fotoğraflar sizde de yok ve link de yok, size görüntüler geldikçe siz işi çözmeye çalışıyorsunuz, gelen fotoğraflarıda buraya atmaya çalışıyorsunuz, bize de göstermek için.
Ama ben de sizin gibi keşke fotoğrafların daha büyüğünü görebilseydim, belki fikir yürüteblirdik, son gelen fotoğrafa bakılırsa, çiçeğin üzerindeki bir tohum falan çıkacak gibi yada üzerinde bir böcek.
Benim tahminim bu yönde.
Saygılar.
gncr' Alıntı:en azından elinizdeki resimlerden göstermek istediklerinizi güzel bir fotoğraf upload sitesine yüklerseniz görüntü de bozulmamış olur. forumun sanırım fotoğraf yüklerken boyut küçültme gibi bir özelliği var fazla yer kaplamasın diye, facebook'da da olduğu gibi. dediğimi yaparsanız biz de bu yüksek çözünürlüğün keyfini sizin gibi çıkarırız![]()
sertem41' Alıntı:Anladım, demek ki fotoğraflar sizde de yok ve link de yok, size görüntüler geldikçe siz işi çözmeye çalışıyorsunuz, gelen fotoğraflarıda buraya atmaya çalışıyorsunuz, bize de göstermek için.
Ama ben de sizin gibi keşke fotoğrafların daha büyüğünü görebilseydim, belki fikir yürüteblirdik, son gelen fotoğrafa bakılırsa, çiçeğin üzerindeki bir tohum falan çıkacak gibi yada üzerinde bir böcek.
Benim tahminim bu yönde.
Saygılar.
sertem41' Alıntı:Tam tahmin ettiğim gibi, gerçekten çok güzel.![]()
![]()
Tabiki tamamen sanal ortamda hazırlanmış bir oyun.
oort cloud' Alıntı:Evet, sanal ortamda hazırlarmış, ama bizleri bu kadar izleyebiliyorlar mıdır ?
;D ;D ;D
gncr' Alıntı:bundan çok daha iyisini gördüm. bulabilirsem paylaşırım.