Ynt: Birazcık İsviçre
Tesekkürler Bülent bey.
Merhabalar Serhat bey.Italyanin hangi bölegesinden basliyorsunuz?
1.Biz 5 Temmuza kadar Isvicredeyiz.Benim Natel Nr 0041794415988 Bir sorun oldugunda bana ulasabilirsiniz.
2.Yasak levhasi olmadigi sürece Park yerinde kala bilirsiniz.Bazi Parklarda gece 22.00 den sonra park yasagi oluyor o zaman kampinge girmek zorundasiniz.
3.Her hangi bir sikinti yasanmaz ama yollar virajli.
4 Hic bir kisitlama yok 3.5 tona kadar.Sehir merkezinde yasak olsa dahi biraz sehir disinda park yeri bulunuyor.Isvicrede park o kadar sorun degil.Ben kendim yasak olmadiktan sonra her yerde park ediyorum.Park yerinde yatma konusunda da Disarriyi kamp yeri gibi kullanmadik tan sonra hic bir sorun olmuyor.Size Tavsiyem uzun araci park yerinde geri geriye park edinki Arkasi parktan disari olunca rahatlikla park yerine sigiyor.
5.Italyadan baslayacaginiz yeri yazarsaniz.Tavsilerim olur.Tahmin ediyorumki Karavan kiraladiginiz Firmada Aracinizi Güvenli bir sekilde Park edebilirsiniz.
Haziran ortasinda Isvicrede havalar hic belli olmaz.Yaniniza ince ceket gibi bir seyler alin.
6.Güzel bir hava,Biraz nese,Yürümeyi seviyorsaniz iyi bir spor ayakkabi ve Sirt cantasi.
Türkiyede birakmaniz gerekenler.Gam,Tasa ,Korku,Yorgunluk
Size Tavsiyelerim Iyi bir Isvicreyi ve Italyayi anlatan el kitabi ama icine dalmayin,Biraz da süprizlere birakin.Baslayacaginiz yeri yazarsaniz daha fazla yardimci olabilirim.Hizli bir Gezi olacak Bizim tecrübemiz Sabah erken kalkariz ve Sehirleri sahah gezeriz cünkü sehir icleri sakin ve güvenli oluyor cünkü gece kuslari ögleye kadar yatiyorlar.Bütün parklar bos oluyor.ögleden sonrada güzel bir yerde dinlerniyoruz.Aksama kadar gezdikten sonrada kamp yerine girmezsem spor tesisilerinin,Kiliselerin yahut Kücük bir Köyün park yerinde yatiyorum hem ucuza geliyor,kamping parasinada Restauranta gidip yemek yiyorum.
Selamlar.