Biraz da Gülelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,461
Ynt: Biraz da Gülelim

Mailime gelen.. fıkramı artık ne derseniz deyin....

SOSYAL ADALET . . .

Genç bir işadamı Güney Afrika'da iş gezisindedir. Herşey umduğundan daha başarılı ve çabuk gelişmiştir.Sözleşme bile imzalanmıştır. Dönüşüne tam bir gün vardır.

Büyük Sinemalardan birinin önünden geçerken dikkatini "Ghandi" filmi çekiyor adamın. Hani şu bol Oscar'lı uzun film...

Hemen taksiden iniyor ve doğru gişenin önündeki kuyruğa... İnsanlar tuhaf tuhaf, bakıyorlar genç işadamına:

- Beyfendi, siz yabancisiniz galiba?

- Evet, nereden anladınız?

- Burada beyazlar kuyruğa girmezler, onlar doğrudan gişeye giderler biletlerini oradan alırlar.

Adam biraz mahçup, tüm kuyruğu geçip gidiyor gişeye. Evet... Beyazlar için ayrı bir pencere var gerçekten.

- İyi günler efendim, bir koltuk rica ediyorum, arkadan ve ortadan lütfen...

Gişedeki kız şaşkın:

- Beyfendi, siz yabancısınız galiba?

- Evet, nereden anladınız?

- Burada beyazlar, koltukta değil, balkonda otururlar.

- Peki bir balkon lütfen.

Adamcağız, balkonda filmi seyretmeye devam eder etmesine de, Güney Afrika'da bizim sinemalar gibi uzun uzun aralar yok ki, sıkışır haliyle. Etraf karanlık, herkes filmi izliyor, dayanamaz ve ayağa kalkmaya karar verir. Tam kalkacak, yandaki sorar:

- Nereye beyfendi?

- Hiiç... Tuvalete gitmem lazım..

- Beyfendi, siz yabancısınız galiba?

- Evet, ama nereden anladınız?

- Burada beyazlar, tuvalete gitmez ki, balkondan aşağı işeyiverirler.

Adam şaşkın, tek güvendiği etraftaki karanlık. Balkonun korkuluklarına dayanır ve tam çişini ederken, aşağıdan bir zenci seslenir:

- Heeey sen yabancısın galibaaa...!!!

Adam iyiden iyiye şaşkın, karanlıkta ve sadece çişinden tanındığı için ürkmüş...

Aşağıdaki devam eder:

- İnsan sadece birinin kafasına etmez ki, şöyle bir serpiştirir... Bu memlekette sosyal adalet diye bişey var!..
__._,_.___

Etiketler

hey gidi kuntakinte hey kulakların çınlasın seni andık bu gece ulas beyin sayesinde.
alma mazlumun ahını .....

Al Ver, Ekonomiye Can Ver :smiley:

Bu Tekirdağ Rakısı.

Bunu içersen; Tekel fabrikası kazanır, Tekel Bayiileri kazanır, meyhaneler kazanır, peynirciler kazanır, mezeciler kazanır, balıkçılar kazanır, anason üreticisi çiftçiler kazanır, şişe üreticisi kazanır, nakliyeci kazanır, taksiciler kazanır,

İçtikten sonra kaza yaparsan; kaportacı kazanır, tamirci kazanır, hastaneler kazanır, doktorlar kazanır,

Kaza yapıp ölürsen; mezarcılar kazanır, tabutçular kazanır, imamlar kazanır, çiçekçiler kazanır, lokmacılar kazanır,
Velhasıl tüm Türkiye Kazanır... Bir tek sen kaybedersin. Krizin etkisi yok olur gider... :smiley:

Taksiye binen müsteri soföre bir sey sormak için hafifçe omuzuna dokunur. Soför bir çiglik atip, direksiyonun kontrolünü kaybeder, bir otobüse çarpmak üzere iken direksiyonu kirar, kaldirima çikip, bir vitrinin önünde arabayi durdurur ve arkaya dönüp müsteriye:
"Bir daha bunu yapmayin!" diye bagirir.
Müsteri ise sakinlikle bir ufacik dokunmanin onu bu kadar korkutup siçratacagini düsünemedigini söyler.
Bu arada kendini toparlamis olan soför, müsteriye dönüp:
"Haklisiniz, aslinda sizin kabahatiniz yok. Bugün benim ilk taksi soförlügüm. 25 senedir cenaze arabasi soförüydüm"

ekiNoks' Alıntı:
Al Ver, Ekonomiye Can Ver :smiley:

Bu Tekirdağ Rakısı.

Bunu içersen; Tekel fabrikası kazanır, Tekel Bayiileri kazanır, meyhaneler kazanır, peynirciler kazanır, mezeciler kazanır, balıkçılar kazanır, anason üreticisi çiftçiler kazanır, şişe üreticisi kazanır, nakliyeci kazanır, taksiciler kazanır,

İçtikten sonra kaza yaparsan; kaportacı kazanır, tamirci kazanır, hastaneler kazanır, doktorlar kazanır,

Kaza yapıp ölürsen; mezarcılar kazanır, tabutçular kazanır, imamlar kazanır, çiçekçiler kazanır, lokmacılar kazanır,
Velhasıl tüm Türkiye Kazanır... Bir tek sen kaybedersin. Krizin etkisi yok olur gider... :smiley:
:D :D :D :D
40 yıllık bir kaporta ustası olarak gülüyorum ağlanacak halimize gerçektende alkolden (bana yasak olmasına rağmen) gerçektende çok kazandım ama tekirdağda ki yetiştirdiğim elemanım benden de halen şuan da da çok kazanıyor bu bir esipiri değildir, gerçeğin ta kendisidir öyle gerçekki işte şuan size bunları yazıyor pc başında .
ama ben böyle bir kazanca asla razı değilim biliyormusunuz yıllarca işyerimde hasarlı araçları zincirlerle çekip düzeltirken araçlardan çıkan şişeleri eğer biriktirmiş olsaydım şimdi amerikan bar gibi bir kolleksiyona sahip olurdum . ben asla krize veya kriz var diyenlere asla inanmıyorum
ben kısa kesiyorum siz uzun anlayın .

KIZ ANLATIYOR:erkeklerin kalbı market gibidir ne gıren belli ne cıkan bellı, ama kızların kalbı mezar gıbıdır gıren bır daha cıkmaz...

ERKEK ANLATIYOR:dogrudur ama kızların kalbıde telefon kulubesı gıbıdır ya bozuktur yada sureklı meşguldur...

yorumsuz :smiley:)))

Çok güzel şeyler yazmışsınız 10 sayfasını okudum benim başımdan geçen bir olayı anlatayım.şirketimin arabasıyla işten eve gidiyorum bir anlık dalgınlıkla bir opel e arkadan yaklaşık 110 km ile bodoslama çarptım.arabalar haşat {o zaman sıfır kango vardı bende 8 milyar hasar var sadece benim arabada} arabalardan çıktık şükürler olsun yaralı falan yok.şirketten arkadaş Furkan ı arıyorum sanıyorum ama telde şirketin müdürünü aramışım o anki ruh haliyle kurduğum cümle Furkan ARABA HAŞAT 110 LA GİDERKEN ADAMA ARKADAN GÖMDÜM lan olum bittim ben…

PIC_0157.jpg

sezai bey bir anda iki hasar yaşamışsın büyük geçmiş olsun :D :D

not : sizce mahsuru yoksa önemi yok ama bazı hallerde plakayı gizlemekte fayda olabilir (çok eski bir usta olarak benim tavsiyem )
siz daha iyi bilirsiniz

Dun aksam otururken karima dedim ki:

" Ot gibi yasamayi katiyen istemem.

Sayet bir gun makinalara ve bir siseden sizacak olan

bilmem ne sivisina bagimli olacak olursam,

lutfen hic tereddut etme,hemen fisi cek, olur mu ? "

Karim yerinden kalkti.

Laptopumu fisten cekti,

sarabimi ciceklerden birinin saksisina doktu ve cikip gitti.

:D

Politikacılar

Bir otobüs dolusu politikacı seçim kampanyası için Teksas’ta dolaşıyorlarmış. Otobüs büyük bir çiftliğin yanından geçerken, otobüs şoförün dalgınlığı yüzünden derin bir şarampole uçmuş. Çiftçi koşarak gelmiş, gece kurda kusa yem olmasınlar diye cesetleri gömmeye başlamış. Ertesi sabah,Şerif soruşturma için çiftliğe gelmiş.Çiftçiye sormuş:
-”Otobüsteki bütün politikacıları gömdün demek…Hepsi de ölüydü, eminsin değil mi?”
- Çiftçi cevap vermiş: “Bazıları yaşadıklarını iddia ettiler ama politikacıları bilirsiniz….Nasıl yalan söylerler!!!”.

:smiley:

BİZE DE UĞRARDI

Nasreddin Hoca'ya dert yanıyorlar: - "Yahu Hoca senin karın çok geziyor." Hoca: - "Olur mu canım? O kadar gezse arada bir bizim eve de uğrardı."

:D

İÇİNDE BEN DE VARDIM

Hoca bir gün arkadaşıyla konuşuyormuş arkadaşı demiş ki: - "Ya hocam dün sizin evden bir ses çıktı. Neydi o?" Hoca: - "Hiç sadece hanımla biraz tartıştık kavuğum merdivenlerden yuvarlandı", demiş. Arkadaşı: - "Yahu hocam hiç kavuktan bu kadar ses çıkar mı?", demiş. Hoca da: - "Ya anlasana içinde ben de vardım", demiş.

;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR