Biraz da Gülelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 172,584
Ynt: Biraz da Gülelim

Sun_Shine' Alıntı:
Temelle Yunan askeri
Temel askerligini yunan sınırında yapıyormuş.
Temel'in canı çok sıkılıyormuş.
Yunan'a bir ıslık çalmış elleriyle "Havacı mısın?" işareti yapmış,Yunan aldırmamış.
Bir ıslık çalmış elleriyle "Karacı mısın?" işareti yapmış, Yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış "Denizci misin?" anlamında yüzme işareti yapmış, yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış. El haraketi yaparak "Topçu musun?" demiş, yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış "Gözcü müsün?" anlamında dürbün işareti yapmış, yunan aldırmamış.
Nöbetler degişmiş sıra yine Temel'le Yunan'a gelmiş.
Yunan'a hadi sınıra git demişler yunan da:
- "Ben oraya gitmem. Orada bir deli türk askeri var, bana hava kararınca yüzerek gelip sana bir koyacam gözlerin fırlayacak diyor.."

harika elinize sağlık ;D ;D

Etiketler

Köyün en güzel kızı, daha bahçe çitinden ötesini tanımadan çirkin bir delikanlıya kaçmış. Dağın öbür yamacındaki köye gitmişler. Orada yakışıklı oğlanlarla evli kızlar “Niye bu çirkine kaçtın” diye sorunca boyun bükmüş bizimki:
“Dünyanın bu kadar büyük olduğunu bilsem, buna kaçarmıydım hiç…”

ben çok güldüm ;D

f.jpg

Taktik ;D

Yaslica bir adam ve yaninda sahaser guzel bir kadinla bir mucevher dukanina girerler.

Yasli adam saticiya guzel bir yuzuk satin almak istedigini soyler. Satici vitrinden guzel bir yuzuk cikarip gosterir... Satici bu yuzugun 4000 $ ettigini soyler. Yasli adam ve genc kadin yuzuge bakarlar ve yasli adam saticiya;

-'Lutfen bana en iyi yuzugunuzu gosterin' der.

Satici icerden kasasindan bol pirlantali sahane bir yuzuk getirir ve der ki;

-'Bu dukanimdaki en iyi yuzugum.. ve fiyati 50 000 $ dir' der

Genc kadin heyecanla parmagina takar. Yasli adam cebinden cek defterini cikarir ve 50 000 $ yazar, ve izah eder

-'Bugun; cumartesi ve ogleden sonra. Bankalarin kapali oldugunu biliyorum. Emin olmak istediginden eminim. Ceki sana birakiyorum, Pazartesi sabahi bankama telefon edip cekin karsiligini aldiktan sonra, cekin ustunde yazili olan telefonumdan beni ara, biz de gelip yuzugu aliriz.

Pazartesi sabahi mucevherci yasli adami arar.

-'Sen benimle alay mi ediyorsun? Hesabinda hic paran yokmus!!'

Yasli adam

-'Sen yuzugu dukkaninda sakla ve ceki yirtabilirsin. Sayende sahane bir hafta sonu gecirdim..

;D

AŞIRI HIZ VE UYANIK ŞÖFÖR
Adam trafikte 'alçaktan uçarak' giderken polise yakalanır... kenara çeker arabadan iner:
- Buyrun Memur Bey!
- Beyefendi aşırı hız yaptığınız için sizi durdurmak zorundayım, ehliyetiniz lütfen?
- Ehliyetim yok, son yaptığım kazada ehliyetime el koydular Memur Bey.
- Peki aracınızın ruhsatını görebilir miyim?
- Araba benim diil Memur Bey çaldım ben bu arabayı.
- Anlamadım nasıl yani, siz bu arabayı çaldınız, öyle mi???
- Evet Memur Bey, aa durun bi dakka torpido gözünde ruhsat olucaktı, silahımı oraya koyarken ruhsat gibi bişi gördüm galiba....
Polis iyice şaşırır:
- Torpido gözünde silah mı var?!?!?!!?!?!?
- Evet Memur Bey, bu arabanın sahibi kadını vurduktan sonra cesedi bagaja koydum silahı da torpido gözüne koydum...
- Bİ DE BAGAJDA CESET Mİ VAR?!?!?!!?!?!?!?!?!?!
- Evet Memur Bey...
Trafik polisi bunu duyar duymaz amirini arar, arabanın etrafı bir anda polislerle dolar ve adamı sorguya alırlar.... Ekipler amiri adamın ehliyetini ister, adam ehliyetini çıkarır ki ehliyet geçerli temiz hiçbir anormallik yok.. Bunun üzerine adamın ruhsatını ister, adam çıkartır ruhsatı da verir, ekipler amiri yine bakar ki araba adama ait.. Derken adamdan torpido gözünü açmasını ister, adam açınca ortaya çıkar ki orada da silah falan yok... Ekipler amiri bir de bagaja bakmak ister adam bagajı açar orada da ne ceset ne bişi yok.. Bunun üzerine ekipler amiri 'Çok garip' der....
'Sizi durduran memurun anlattığına göre bu arabanın bi kadına ait olduğunu söylemişsiniz, kadını öldürüp cesedi bagaja, silahı da torpido gözüne koymuşsunuz...'
Adam güler:
'İnanamıyorum... O şimdi benim için 'aşırı hızlı gidiyordu' da demiştir....'

Sun_Shine' Alıntı:
İşler Yolunda gitmiyosa.........:smiley:

vallahi bunu yaptıysanız korkulur sizden

Bazen işler yolunda gitmez ve cinlerimiz tepemize çıkar ve sinirimizi başkasından çıkartırız! Ama böyle durumlarda sinirimizi tanıdığımız birinden değil de, hiç tanımadığımız birisinden çıkartmak daha iyidir.
Bir gün arkadaşıma telefon edecektim, numarayı çevirdim, bir erkek 'alo?'
dedi, ben 'Zeynep'i aramıştım' deyince, adam bağırarak 's.....git lan, doğru numarayı çevir!' demez mi! Bir insanın bu kadar kaba olabileceğine inanamadım. Sonra gerçekten arkadaşımın son iki numarasını şaşırdığımı farkettim.
Ama birden aklıma bir şey geldi. Bilerek, tekrar yanlış numarayı çevirdim.
Karşıma yine aynı adam çıktı. Ve 'alo' deyince, 'sen eşşolueşeğin tekisin'
deyip, telefonu yüzüne kapattım. Sonra o numarayı yazıp yanına 'eşşolusu'
diye not ettim.O günden sonra, ne zaman bir şeye sinirlensem, öfkelensem, eşşsolusu'nu çevirip, 'sen eşşolueşeğin tekisin' deyip kapatıyor ve rahatlıyordum.
Bir gün alışveriş merkezinde tam park yeri bulmuşken, siyah bir BMW benim saatlerdir beklediğim yere girmez mi! Korna çaldım ama aldırmadı, arka camında 'satılık' ilanı ve telefon numarası vardı. Hemen numarayı not ettim. Eve dönünce, numarayı aradım, karşıma bir adam çıktı.
'Siz, siyah satılık BMW'si olan kişi misiniz?'
'Evet'
'Arabayı nasıl görebilirim?'
' Suadiye, Akın sokak, 34 numara, araba tam evin önünde duruyor'
'İsminiz?...'
' Mehmet.....'
'Ne zaman müsait olursunuz Mehmet Bey?'
'Her akşam 6'dan sonra evde olurum'
'Sana bir şey söyleyeceğim Mehmet..'
'Evet?...'
'Sen eşşolueşşeğin tekisin'
Ve telefonu yüzüne kapattım, onun numarasını da yazdım ve yanına 'eşşolusu 2' diye not aldım.
Bundan sonra iki tane eşşolusu vardı. Bir gün eşşolusu 1'i aradım. Telefonu açıp da ben 'Sen eşşolueşeğin tekisin' der demez, 'Senin kim olduğunu bir bulursam...'
'Ne yaparsın?'
'Kıçına tekmeyi yiyeceksin!'
'O zaman sana adresimi vereyim de gel'
' Ver de gör gününü!..'
'Suadiye, Akın sokak, 34 numara, siyah bir BMW var kapıda..'
'Hemen geliyorum, son duanı etmeye başla!'
'Hah, hah ödüm koptu' deyip telefonu kapattım. Sonra 'eşşolusu 2' yi aradım, ona da 'sen eşşolusueşeğin tekisin' deyince, çok kızdı, kim olduğumu bilse beni öldüreceğini söyledi, ona 'öyle mi, birazdan geliyorum, bekle' dedim.
Ve hemen polisi arayıp, Suadiye, Akın sokak 34 numarada oturan gay sevgilimi öldürmeye gittiğimi söyledim. Peşinden magazine meraklı bir tv kanalını arayıp, aynı adresi verip, travestilerin çıngar çıkardığını, ortalığı birbirine kattığını söyledim! Ve sonra arabama atlayıp, olacakları izlemek için aynı adrese doğru sürdüm. Tam zamanında gitmiştim, iki 'eşşolusu' birbirlerine girmişken, altı-yedi polis onları ayırmaya geliyordu, tv. kameramanları da olayı görüntülüyorlardı.
Kendimi çok iyi hissettim. Öfkeyi kontrol etme mekanizması çok işe yaramıştı.

Lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ögretmeni Aids' in açilimini
yapiyor: (A)llaha (İ)syaneden (D)eyyusların (S)onu... :D

GARİP TÜRK HUYLARI :D
1-Kardan adama tekme atma veya bozmaya çalışma,
2-Yeni atılmış bir betona basma veya isim yazma,
3-Gazete ve dergilerdeki resimlere sakal, bıyık ve gözlük yapma,
4-En iyi arabayı ben kullanıyorum zannetme,
5-Kar topunun içine buz veya taş koyma,
6-Cep telefonu kullanımının yasak olduğu ortamlarda illede görüşme yapma,
7-Belediyenin duraklara koydugu saatlerin yelkovan ve akrebini sökme,
8-Kumsalda Deve güreşi yapma,
9-Şahin marka arabayı, Doğan görünümlü yapma,
10-Ağaçlara ve parktaki banklara kalp ve isim baş harfi kazıma,
11-Derslerini çalışıp sınıfını geçenleri inek sanma,
12-Mesleğimizdeki ünvanımızı ingilizce olarak söyleme,
13-Tiki olan insanların tikleri ile ugraşma,
14-İskambil kağıtlarından kule yapan birinin kulesini bozmaya çalışma,
15-Cep telefonu ile bağıra bağıra konuşma,
16-Reklam için duvarlara veya panolara yapıştırılan afişleri yırtma,
17-Tuvalet duvarlarını defter sanma,
18-Trafikte bizi geçen bir aracı mutlaka yakalayıp onu geçmeyi ilke sayma,
19-Sinyal verir vermez serit degiştirip, kazaya sebebiyet verdiginde sinyal verdik görmüyonmu deme,
20-Ara yollardan ana yola çıkacak araca yol vermeme,
21-Ünlü birini gördüğümüzde ona el sallama,
22-Ünlü birini gördügümüzde onunla fotoğraf çektirip çok samimiyiz havası vermeye çalışma,
23-Yaşamadığımız bir şeyi yaşamış gibi anlatıp ona kendimizi inandırma,
24-Otobüs durağa yanaştığında illede ön kapıdan inmeye çalışma,
25-Otobüs koltuklarını yırtma ve üzerlerine acayip acayip yazılar yazma,
26-Minibüs şoförüyseniz beğenmeseniz bile mutlaka kral fm dinleme,
27-Trafikte kırmızı ışıkta dururken, yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basma veya selektör yapma,
28-Trafikte kırmızı ışıkta dururken burun karıştırma,
29-Kimsenin herhangi bir konu hakkında bilgisi olmadığını anladığımız anda o konu hakkında atıp tutma,
30-Elektrik,su,doğalgaz,vergi,trafik cezası vb.. faturaları son gününde ödeme,
31-Kar yağdığında eve bolca ekmek alma,
32-Grup halinde bir meydana konan güvercinlerin üzerine koşup onları kaçırmaya çalışma,
33-Evli olanların bekarlara sakın ha evlenme demesi,
34-Aynı filme giden insanlarin filmden çıktıktan sonra filmi birbirlerine anlatmaları,
35-Eline silah geçen birinin hemen o silahla şaka yapma ihtiyacı duyması,
36-Arabayla yolda giderken tanıdık birini görünce arabayı şakadan onun üzerine doğru sürme,
37-Takım elbise giyince elini cebe sokma,
38-Tuttuğu takım galip gelince havaya silah sıkma,
41-Meslek arkadaşlarına mesleki şakalar yapma,
vs. vs.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR