Biraz da Gülelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 172,595

Etiketler

Ynt: Biraz da Gülelim

Sabah mailimde gördüğüm fıkra..

> >> Temiz Don :
> >>
> >> Gümrük kapısında bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış.
> >>
> >> Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış.Önce İngiliz'in
> >> valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış. 'Niye 7 tane?' diye İngiliz'e sormuşlar.
> >> O da : 'Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba...' demiş.
> >> 'Vay be ! ' demiş görevli, 'Helal olsun.. Medeniyete, temizliğe bak adamlardaki ...'
> >>
> >> Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. Açmışlar bakmışlar 8 tane don .. '7'yi anladık da , niye 8 ? ' diye sormuşlar..
> >> Fransız : 'Pazartesi, Salı, Çarşamba... Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım' demiş ..
> >> 'Vay be' diye düşünmüş bizim gümrükçüler .. 'Adamlardaki temizliğe medeniyete bak, Ingilizleri de geçtiler temizlikte' ...
> >>
> >> Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don. 'İşte !' demişler..
> >> Ne varsa bizim insanımızda var.
> >> Avrupalı ile kıyas kabul etmeyiz .. Şu medeniyete, şu temizliğe bak..
> >>
> >>
> >> Yabancılar da duysun diye sormuşlar : 'NEDEN 12 ADET ?'
> >> Bizimki cevap vermiş : 'Ocak, Şubat, Mart, Nisan, ......'

anerkad' Alıntı:
Sabah mailimde gördüğüm fıkra..

> >> Temiz Don :
> >>
> >> Gümrük kapısında bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış.
> >>
> >> Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış.Önce İngiliz'in
> >> valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış. 'Niye 7 tane?' diye İngiliz'e sormuşlar.
> >> O da : 'Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba...' demiş.
> >> 'Vay be ! ' demiş görevli, 'Helal olsun.. Medeniyete, temizliğe bak adamlardaki ...'
> >>
> >> Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. Açmışlar bakmışlar 8 tane don .. '7'yi anladık da , niye 8 ? ' diye sormuşlar..
> >> Fransız : 'Pazartesi, Salı, Çarşamba... Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım' demiş ..
> >> 'Vay be' diye düşünmüş bizim gümrükçüler .. 'Adamlardaki temizliğe medeniyete bak, Ingilizleri de geçtiler temizlikte' ...
> >>
> >> Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don. 'İşte !' demişler..
> >> Ne varsa bizim insanımızda var.
> >> Avrupalı ile kıyas kabul etmeyiz .. Şu medeniyete, şu temizliğe bak..
> >>
> >>
> >> Yabancılar da duysun diye sormuşlar : 'NEDEN 12 ADET ?'
> >> Bizimki cevap vermiş : 'Ocak, Şubat, Mart, Nisan, ......'

güzel fıkraymış Engin bey sabah sabah güldürdünüz bizi
paylaşım için teşekkürler
saygılar

ELEKTRİKLİ SANDALYE
Türkiye'de modern bir hapishaneyi gezen gazeteci çığlıkların geldiği bir odanın önünde durur:

"Bu çığlık da ne?"...

Temel:

"Burası elektrikli sandalye odası. Bir zenciyi idam ediyoruz."

"Peki niye çığlık atıyor?"

"Elektrikler kesildi de, mumla idare ediyoruz."

EVDEMİDİR

Temel eli yanağında acılar içinde yürürken bir arkadaşına rastlar. Derdini anlatınca arkadaşı şöyle der:
- Benim ne zaman dişim ağrısa, karımın o huzurlu kolları arasına girer ve uyurum, bütün sızım geçer...
Temel sorar:
- Çok iyi uşağum! Peçi senin hanum evde midur ki pi gitsem

ÇAVUŞUN ADI
Temel askerdeyken yeni başçavus gelir ve tüm bolüğe şöyle der.

-"Sakın benim adımı unutmayın, benim adım Arslan oğlu Arslan.. Eğer
adimi
unutursanız geldiğimde canınıza okurum." der ve gider

Aradan haftalar geçer ve başçavus gelir herkeze adını sorar ve hepsi
bilir.

Sıra Temel'e gelir..
Temel:

-"Bi hayvanoğlu hayvandı ama hacan ismini bilemiyrum?" ;D

>>>>>>>>>> > internet üzerinden arkadaş arayan bir hatun..ve ona cevap veren >>>>birisi..>>>> >>>>> >>>>> >>>>> > Elizaa; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 28; Ülke:Yurtdışı>>>> >>>>> >>>>> > Bu yasa geldim ama hâlâ dogru durust bir beraberligim olmadi.>>>> > Kendimi zorlamama ragmen sevgilim bazi kriterlere uymuyorsa>>>> > iliskiye devam edemiyorum.>>>> > 1. Esmer, benden uzun ve gozleri guzel olmali.>>>> > 2. Yurt disinda yasamasi ama Turkiye'de buyumus olmasi gerekiyor.>>>> > Turkçesi, Ingilizcesi, Almancasi duzgun olmali.>>>> > 3. Universite mezunu olmasi sart.(Ustelik her universitede olmaz!)>>>> > 4. Dine hic onem vermemeli.>>>> > 5. Elektrikli esyalardan, marangozluktan anlamali. Hani olur da bir>>>> > kitaplik alirsam kurabilmeli.>>>> > 6. Kitap, gazete okumali, siir sevmeli,guzel sarki soyleyebilmeli.>>>> > 7. Solcu olmali. Ya da en fazla orta sag ama kesinlikle milliyetçi>>>> > olmamali.>>>> > 8. Hosgorulu olmali. Ancak pasif,ezik karakterli de olmamali.>>>> > 9. Cok sosyal olmali ki butun arkadaslarimla anlasabilsin.>>>> > 10. Ic camasirlari temiz olmali.>>>> > 11. Utusunu kendi yapabilmeli.>>>> > 12. Bulasik için istemeden yardim etmeli.>>>> > 13. Gitar calmali.>>>> > 14. Scampili makarna ve manti yapabilmeli.>>>> > 15. Yatakta super olmali. Degisik seylere ilgi duymali.>>>> > 16. Haftada en az bir gun spora gitmeli.>>>> > 17. Tuvaleti kokutmamali.>>>> >>>>> >>>>> >>>>> > veeeeeeeeee Cevap>>>> >>>>> > unlukcy; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 32; İl: İstanbul>>>> >>>>> > Elizaa ve onun gibi düşünenler için öğrencilik yıllarımdan kalan >>>>güzel>>>> > bir atasözü var: "Beyaz atlı prensini bekleme, seyise razı ol yoksa>>>> > ata kalırsın.">>>> >>>>> > Sanırım meseleyi çok iyi özetliyor

Bir gün Ali, öğretmeni Ayşe Hanıma giderek dersten sonra kendisiyle görüşmek
istediğini söyledi. Öğretmen kabul etti ve sordu:
-Sorun nedir Ali?
- Ben bu sınıfın düzeyine göre fazla zekiyim. Bir üst sınıfa geçmek
istiyorum.
İstek konusunda bilgi verilen Müdür Ali'ye bunun için bir testten geçmeyi
isteyip istemediğini sordu.

Ali tereddütsüz kabul etti ve test başladı.
-Söyle bakalım Ali: 3X4
-Oniki
-Peki 6X6
-Otuzaltı Müdür Bey
-Japonya'nın başkenti
-Tokyo

Ve test bir saat sürdü, Ali hiç hata yapmadı. Test sonunda Ali'nin
öğretmeni de soru sormak istedi. Ali ve Müdür bu isteği kabul ettiler.

Öğretmen sorulara başladı:
-İneklerde dört tane, ben de iki tane olan nedir?
-Bacaklar öğretmenim!
-Doğru! Peki; senin pantolonunun içinde olup, benim pantolonumun içinde
olmayan nedir?
Müdür bu soruya çok şaşırır.
- Cepler öğretmenim.
-Kadınların tüylerinin en kıvırcık olduğu yer neresidir.
Velet tereddütsüz yanıt verdi:
-Afrika'dır öğretmenim.
-Yumuşak olup, kadınların ellerinde sertleşen nedir?
Müdür gözleri fal taşı gibi açılmış tam konuşacakken Ali yanıtladı:
-Tırnak cilası.
-Peki. Bekâr bir kadına göre evli kadında daha geniş olan nedir?
Müdür kulaklarına inanamıyordu.
-Yatak öğretmenim.
- Kadın vücudunda en nemli organ hangisidir?
-Dil öğretmenim.
Nefes nefese kalan Müdür test'i bitirmeye karar verdi ve:
- Değil bir üst sınıfa, ben bunu doğrudan Üniversiteye göndereceğim. Çünkü
ben bütün sorulara yanlış cevap verdim!

KISSADAN HİSSE: İnsanların ahlakları,yaşlandıkça bozuluyor.:smiley:))

YAŞ GRUPLARINA GÖRE ERKEK VE KADIN

ERKEK

*20 yaşında erkek FİAT gibidir. Küçük ama hızlı.
*20-30 yaş arasında PORSHE gibidir. Hızlı ve konforlu.
*30-40 arası erkek VOLVO gibidir. Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel.
*40-50 arası erkek OPEL gibidir. Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.
*50-60 arasında ise eski bir FORD gibidir. Harekete geçirmek için karbüratöre biraz alkol koymak gerekir.

KADIN

*15-25 arasında kadın AFRİKA gibidir. Yarı keşfedilmiş, yarı bakir.
*25-35 arasında AMERİKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.
*35-45 yaşları arasında HİNDİSTAN ve JAPONYA gibidir. Çok ateşli, bilge ve güzel.
*45-55 arasında FRANSA gibidir. Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici.
*55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir. Savaşı kaybetmiştir ama umutları vardır.
*60-70 arasında kadın RUSYA gibidir. Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği.
*70’inden sonra kadın TÜRKİYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama gelecek yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR