Biraz da Gülelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 172,716
Ynt: Biraz da Gülelim

[attachment=1]

Görüntü000.jpg

Etiketler

Amerika’da adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camını açar.

- Ne var, ne olmuş acaba?

- Teröristler Bush’u yakaladılar… eğer 1 milyar dolar verilmezse üstüne benzin döküp yakacaklarmış.

- Haa, şimdi anladım bu trafiği…

- Ya işte onun için herkesten biraz yardım topluyoruz.

- İnsanlar ne kadar veriyor ortalama olarak?

- Yaklaşık olarak 5′er litre…

Dünya feministleri Amerikadaki yıllık değerlendirme toplantısında 1 yıl önce alınan kararları değerlendiriyorlardı .
İlk olarak Amerikalı feminist çıktı. Almış olduğumuz kararlar doğrultusunda eşime artık kendi çamaşırlarını kendi yıkaması gerektiğini söledim. Birinci gün birşey görmedim, ikinci gün birşey görmedim, üçüncü gün baktım kendi çamaşırları ile benimkileride yıkıyor.
Alman feminist ; Geçen yıl almış olduğumuz kararlara göre eşime , artık kendi bulaşıklarını kendin yıkayacaksın dedim. Birinci gün bir şey görmedim, ikinci gün bir şey görmedim, üçüncü gün kendi bulaşıları ile benim kileride yıkıyor.
Türk feminis ; geçen yık aldığımız kararlardan sonra eşime, artık kendi yemeklerini kendin yapacaksın dedim. birinci gün birşey görmedim , ikinci gün birşey görmedim, üçüncü gün sol gözüm hafif aralandı görmeye başladım. :D ;D ;D

Baba evine gelen oğluna sormuş. Tarih sınavın nasıl geçti?
Çocuk:
-Pek iyi geçmedi baba..
Baba:
-Neden ki ?
Çocuk:
-Suç öğretmenindi
Baba:
-Neden ?
Çocuk:
-Çünkü öğretmen hep ben doğmadan önceki olayları sordu..

;D

Kadının biri eczaneden içeri hışımla dalar ve eczacıdan 1 şişe arsenik
ister. Eczacı kadına arsenikle ne yapacağını sorar ve kadın "Kocamı
öldüreceğim" diye cevap verir. Eczacı "Kusura bakmayın ama size bu
sebeple arsenik satmam olanaksız" der. Bunun üzerine kadın çantasına
uzanır ve içinden kocasıyla eczacının karısının yatakta çekilmiş fotoğrafını
çıkarır. Eczacı fotoğrafa bakar ve "reçeteniz olduğunu neden daha önce
söylemediniz!!"....

;D

ishaks' Alıntı:
Dünya feministleri Amerikadaki yıllık değerlendirme toplantısında 1 yıl önce alınan kararları değerlendiriyorlardı .
İlk olarak Amerikalı feminist çıktı. Almış olduğumuz kararlar doğrultusunda eşime artık kendi çamaşırlarını kendi yıkaması gerektiğini söledim. Birinci gün birşey görmedim, ikinci gün birşey görmedim, üçüncü gün baktım kendi çamaşırları ile benimkileride yıkıyor.
Alman feminist ; Geçen yıl almış olduğumuz kararlara göre eşime , artık kendi bulaşıklarını kendin yıkayacaksın dedim. Birinci gün bir şey görmedim, ikinci gün bir şey görmedim, üçüncü gün kendi bulaşıları ile benim kileride yıkıyor.
Türk feminis ; geçen yık aldığımız kararlardan sonra eşime, artık kendi yemeklerini kendin yapacaksın dedim. birinci gün birşey görmedim , ikinci gün birşey görmedim, üçüncü gün sol gözüm hafif aralandı görmeye başladım. :D ;D ;D
ishaks' Alıntı:

Güldürdü gerçekten çok güzelmiş

Büyükbaba 100.yıldönümünü kutluyordu.Herkes kendini nasıl bu kadar muhafaza ettiğini sordu.''Size bunun sırrını anlatayım dedi''Karımla 75 yıl önce evlendik.Evlendiğimiz gece önemli bir karar aldık.Kavga ettiğimiz zaman haksız olan sokağa çıkacak ve biraz dolaşacaktı.Beyler aşağı yukarı 75 yıldır açık havada yaşamaktayım.

Kapi vurulur ve bir erkek kapiyi açar.

Kadin:
‘iyi günler az önce caminiz kirildi ve bunu yapan benim çocugum, lütfen özrümü kabul edin ne kadar masrafi varsa ödemek istiyorum’ der.

Adam:
‘hiç sorun degil çocugunuz cami kirdi ve içeri giren top degerli bir vazoya çarpti ve o da kirildi’
kadin daha fazla üzülür ve içeri girdiginde gerçekten bir vazoyu kirilmis görür.
‘Ç ok üzgünüm bununda masrafini ödemek istiyorum’ der.

Adam:
‘ hiç önemli degil aslinda çok büyük bir iyilik yaptiniz bana’

kadin merakla:
‘ama caminiz ve degerli bir vazonuz kirildi nasil olur’ der

Adam:
‘hanfendi ben bir cinim ve 100 bin yildir o vazoda hapis kalmistim, çocugunuz sayesinde özgürlügüme kavustum, dileyin benden ne dilerseniz’ der.

Kadin sevinçle:
‘ayy ne desem güzel bir malikane istiyorum hem de paris’te.’

Adam bir kisa telefon konusmasi yapar ve:
‘tamam hanfendi isteginiz oldu, dilediginiz zaman gidebilirsiniz yeni evinize’ der ve ‘ya ikinci dileginiz?’ diye sorar… ’çok lüks kiyafetler istiyorum’

Adam kisa bir telefon konusmasi yapar ve:
‘armani, versace ve dkny’de kiyafetleriniz hazir alabilirsiniz’ der ve üçüncü istegi sorar.

Kadin:
‘en degerli mücevherleri istiyorum’ der..

Adam bir telefon konusmasi sonrasi :
‘ok bvulgari ve tiffany’den dilediginiz mücevherleri alabilirsiniz ‘ der. Kadin havalara uçmustur ve adam: ’yalniz bende birsey rica etsem sakincasi olur mu?’ diye sorar.
Kadin merakla:
‘nedir?’

adam:
‘biliyorsunuz 100 bin yildir bu vazodayim. kac zamandir bir kadin yüzü görmedim acaba bir gece benimle olur musunuz? ‘ diye sorar..
Kadin biraz düsündükten sonra:
‘neden olmasin?’ der ve sabaha kadar birlikte olurlar… sabah uyandiklarinda adam: ’güzel hanfendi acaba kaç yasinda?’ diye sorar,
kadin:
‘32′ der.

Adam da:
‘VAY BE BU YASTA HALA CINLERE INANIYOR MUSUNUZ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR