Biraz da Gülelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 172,577

Etiketler

Ynt: Biraz da Gülelim

Ben esmerim ama bazen tv yi cep telofonumla açmaya çalışırım, nolmuş yani ;D ;D ;D, yaşlılık işte... ;D ;D ;D

geçen sene köye gitmiştim teyzemle yanlız kalıyoruz biraz yoğun çalışmanın ardından yorgunlukla uyuya kaldım hayatta(karadeniz evlerinin ortasına denir bütün odalara ordan geçilir geniş bir alandır salon gibidir)
geceliyin üzerimde bir şeyler gezindiğini hissettim köy yeri malum bir sürü hayvan olur
telaşlandım ne yapacağımı şaşırdım bir anda havaya zıpladım ama oda ne ne olmadığını bilemdiğim yaratık üstüme değiyor.
baktım olmuyacak tuttum sıkmaya başladım sağ elimle o aradada avazım çıktığınca allaaaaahhh diye bağırıyorum.
tutuğum şey biraz kıllı biraz yumuşak biraz sert çıldırmak üzereyim sağ elimle tutup firlatıyorum bu sefer daha hızlı geri gelip yapışıyor üstüme bidaha atıyorum bidaha yapışıyor bu 3 belkide 4 kere tekrarlandı .
en iyisi açıyım ışığıda ona göre bakıyım dedim ışığı açmamla kopmam bir oldu bu arada teyzem şaşkınlıktan yatağında sesi çıkmadan donmuş kalmıştı .
bu arada hala o yaratığı yutuyordum .

bide ne göreyim o tuttuğum benim uyuşan sol kolummuş. hisssizleştiğinden hiçir şey anlamıyormuşum .

İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı.
Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı.
Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından:
'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o an aradığım kız bu dedim.
----------------------------------------------------
Bilinçli tüketim, bilinçli üretimle olur 18.000 YTL kredi kartı borcum olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi;
'Keşke korunsaydım'
---------------------------------------------------
6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi.
Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de çok beğendim dedim.
Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi.
Sustum.Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz.

Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan, ancak yarım saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik' demesiyle annelerinin öldüğünü öğrenemeyen(!)
bunun yerine 'ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!' deyip doktoru bir güzel dövenler de var.....
-------------------------------------------

Lütfen bir alkış da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda
zap yaparken, Aydın ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunları çok
severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor, terbiyeli çocuklar' dedi
------------------------------------------

Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp
çırpınan balıklara bakıp;
- 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu.
Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı:
- 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'

ilkakdeniz' Alıntı:
İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı.
Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı.
Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından:
'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o an aradığım kız bu dedim.
----------------------------------------------------
Bilinçli tüketim, bilinçli üretimle olur 18.000 YTL kredi kartı borcum olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi;
'Keşke korunsaydım'
---------------------------------------------------
6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi.
Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de çok beğendim dedim.
Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi.
Sustum.Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz.

:smiley::smiley::smiley: bombaymış varmı böyle biri gerçekten :smiley:)

Ben de başımdan geçen gerçek bir olayı anlatayım;

Bizim iş yerinde çalışan abilerden biri, geçmiş zaman içinde bir gün öğleden sonra kimseye haber vermeden işten kaytarıyor, eve gidiyor. Allahtır ya, tesadüfen de şefimiz "bana Mehmet' i çağırın, gelsin" diyor ;D. Ben de iş yerinde Mehmet abiyi bulamayınca evine telefon ediyorum. Mehmet abim cevap veriyor telefona, ben de ona izah ediyorum durumu, Mehmet abinin de cevabı şu oluyor "kızım ben arazideyim, şimdi nasıl geleyim şantiyeye" ;D ;D ;D

özetle; Mehmet abim onu cep telefonundan aradım düşüncesiyle, araziyi evine taşımış oldu ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri