Biraz da Gülelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,758
Ynt: Biraz da Gülelim

Genç işadamı uçağa binmek üzere havaalanına geldi ve kontuar'a giderek elindeki valizleri teslim etti. "Biletimden anlayacağınız gibi, New York'a gidiyorum" dedi. Sonra da, valizlerini göstererek sözüne devam etti: "Ancak verdiğim yeşil valizini Londra'ya, mavi olanın da Paris'e gitmesini istiyorum." Görevli bayan, adama şaşkınlıkla cevap verdi: "Özür dilerim efendim ama, bunu yapmamız mümkün değil." Genç adam gülümseyerek: "Bunu duyduğuma çok sevindim" dedi. "Geçen sene yapmışsınız da!"
:smiley:)

Etiketler

adanalı ve kayserili iki arkadaş muhabbet eder.
adanalı derki,öyle büyük tarlam varki aracımla sabah bi uçtan giriyorum,akşam öteki uca varıyorum...
kayserili gayet tebessümlü bi şekilde derki.
evet bizimde eskiden taka aracımız vardı iyi bilirim.sattım kurtuldum...

Fıçı bira

Adam bardan evine sabaha karşı dönmüş, önce kapının önündeki mangalı devirmiş, sonra içerideki mobilyalar yerlere yuvarlanmış, sesleri duyan, üst katta yatmakta olan karısı uyanıp “Ne yapıyorsun orada?” demiş, “Komşuları uyandıracaksın!..” Sarhoş koca “Bir fıçı şarabı merdivenlerden yukarı taşımaya çalışıyorum!..” diye cevap vermiş. “Sabah yaparsın orada bırak!” demiş kadın. “Bırakamam..” diye cevap vermiş adam, “Midemde!..”

Sewgili Karıcığıma :smiley:
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve ...karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Mail farklı bir yerde farklı bir bayana gider. tam bu sırada kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi, yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür:

Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarh : 14 Mayıs 2009

Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. seninde kayıtların hazır. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.

Not : Burası çok sıcak. : )

1- Bir adam gazeteye ilan vermiş: ''Eş arıyorum''.
Ertesi gün yüzlerce mektup almış. Hepsi aynı şeyi söylüyormuş. Benimkini alabilirsin.''

2- Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz.
''Ya arabası yenidir ya da karısı!..''

3- Bir genç babasına sorar; ''Baba evlenmek kaça mal olur?''
Baba cevap verir: ''Bilmiyorum oğlum, ben hálá ödüyorum.''

4- Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer. İstediğin yemeği sipariş edersin, sonra yanındakinin istediği yemeği görüp Keşke onu isteseydim'' dersin.

5- Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler,
ikinci yılında kadın konuşur adam dinler,
üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler.

6- Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır:
"Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım.''
Adam cevap verir: ''Evet aşıktım, fark edemedim.''

7- Bir davette bir kadın arkadaşına sorar; ''Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?''
Diğer hanım cevap verir: ''Evet yanlış adamla evliyim de ondan.''

kadınlara bu kadar yüklenmeyin.
hayat bizimle güzel :smiley:

white lion' Alıntı:
1- Bir adam gazeteye ilan vermiş: ''Eş arıyorum''.
Ertesi gün yüzlerce mektup almış. Hepsi aynı şeyi söylüyormuş. Benimkini alabilirsin.''

2- Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz.
''Ya arabası yenidir ya da karısı!..''

3- Bir genç babasına sorar; ''Baba evlenmek kaça mal olur?''
Baba cevap verir: ''Bilmiyorum oğlum, ben hálá ödüyorum.''

4- Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer. İstediğin yemeği sipariş edersin, sonra yanındakinin istediği yemeği görüp Keşke onu isteseydim'' dersin.

5- Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler,
ikinci yılında kadın konuşur adam dinler,
üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler.

6- Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır:
"Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım.''
Adam cevap verir: ''Evet aşıktım, fark edemedim.''

7- Bir davette bir kadın arkadaşına sorar; ''Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?''
Diğer hanım cevap verir: ''Evet yanlış adamla evliyim de ondan.''

Hoş bir anlatım içinde pek çok gerçek var ...

bastn' Alıntı:
kadınlara bu kadar yüklenmeyin.
hayat bizimle güzel :smiley:

Buda doğru ve gerçek ... :smiley:

[attachment=1]

:smiley:

trajikomik.jpg

Her başarılı erkeğin arkasında ‘hayrete düşmüş’ bir kadın vardır...
Bir adam arabaya binerken karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz: Ya arabası yenidir, ya da karısı!
Pamela Anderson 10 yaşındaki çocuğunun yanında üstsüz güneşlendiği için magazin basınınca hayli tenkit edilmiş. Bu konuda basının suçlamalarının gereksiz olduğunu ileri süren Pamela “Büyütmenize gerek yok..” demiş, “Ben sadece çocuk gölgede otursun istedim!..”
- Sence dünyanın en cesur adamı kimdir?..
- Evine sabaha karşı her tarafı ruj içinde, kadın parfümü kokarak sarhoş gelen ve eve girdiğinde onu kapıda bekleyen karısının poposuna bir şaplak atıp “Şişkom, şimdi de sıra sende” diyebilen adam!..
**
Erkek evlenene kadar yarımdır!.. Evlendikten sonra ise bitmiştir!
**
Soru: Kız arkadaşla, eş arasında ne fark vardır?
Yanıt: 20 kilo!..
**
Sadece kültablasını döküp sanki bütün evi temizlemiş havasını verebilen kişiye “koca” denir..
**
Evli erkek hatalarını unutmalıdır.. İki kişinin birden aynı şeyi akılda tutmasına gerek yoktur..
**

FIKRA :smiley:)
Iki rahibe varmış, biri matematikçi, biri mantıklı... Bunlar bir akşam karanlıkta kiliseye dönerlerk...en matematikçi rahibe, mantıklı olanına dönerek, "yaklaşık 20 dakikadır bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklaşıyor şu anda aradaki mesafe 50 metre" der. Bunun üzerine mantıklı rahibe bunun tek mantıklı açıklaması olabileceğini ve adamın kendilerine tecavüz edeceğini ve daha hızlı yürümeleri gerektiğini belirtir. Rahibeler daha hızlı yürümeye başlarlar. 2 dakika sonra matematikçi rahibe:
- Adam da hızlandı ve aradaki mesafeyi kapatıyor, şu anda 30 metre arkamızda... O zaman mantık olarak koşmamız gerekir.
Rahibeler koşmaya başlar ve 3 dakika sonra matematikçi rahibe:
- O da koşuyor ve arayı kapatıyor. Şu anda mesafe 10 metre... O zaman mantık olarak bizi yakalayacak. Birimiz sağa, diğerimiz sola saparak kiliseye ulaşmaya çalışalım. En az birimiz kurtulur.

Ve matematikçi sağa doğru, mantıklı sola doğru koşmaya başlar. Matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulaşır ve telaş içinde beklemeye başlar. Aradan 40 dakika geçtikten sonra mantıklı rahibe gelir.
- Matematikçi sorar; Ne oldu ne yaptın?
- Adam beni takip etti. Artık mesafe üç-beş adıma kadar azalmıştı, mantık olarak daha fazla koşmanın anlamı yoktu...
- Eeee?
- Mantık olarak ben durdum, adam da durdu.
- Sonra...
- Mantık olarak ben eteğimi kaldırdım, o da pantolonunu indirdi.
- Peki daha sonra?
- Daha sonra ne olacak. Eteğini kaldırmış bir rahibe, pantolonunu indirmiş bir adamdan DAHA HIZLI KOŞAR!

Evin hanımı gece yarısı uyanır ve kocasının yatakta olmadığını
farkeder. Yataktan kalkar ve kocasını... mutfakta bulur. Koca dalgın-dalgın kahve içmektedir ve aklı cok uzaklardadır. Üstelik gözlerinden yaş gelmektedir.

"Ne oldu sevgilim?" diye sorar kadın.

"20 yıl önceki ilk buluşmamızı hatırlıyor musun?" der adam.

"Tabi" der kadın.

"16 yaşındaydın o zaman. Arka koltukta sevişirken baban basmıştı bizi".

"Evet hatırlıyorum."

"Babanın silahını yüzüme dayayıp -ya kızımla evlenirsin ya da 20 sene
hapiste yatarsın- demesini de hatırlıyor musun?"

"Hatırlamaz mıyım..."

Adam yanağındaki gözyaşlarını silerek:

"Biliyor musun, bugün hapisten çıkmış olacaktım...

BİR KADINLA BİR ERKEK ARABALARINI SÜRERKEN BİRBİRLERİYLE ÇARPIŞIRLAR.ARABALAR HURDAYA DÖNER FAKAT ALLAH'IN İŞİ BU KADIN DA ERKEK DE TEK SIYRIK ALMADAN KURTULUR. VE SÜRÜNEREK ARABADAN ÇIKARLAR.KADIN ERKEGE
-Belki de bu tanışmamız için bir vesile belki de kaderin bize oynadığı bir oyun
VE ERKEK DE HEYECANLI BİR ŞEKİLDE DERKİ
-Bilmem belki de...
KADIN DER Kİ
-Yok yok kesin böyle bak aldığım şarap bile kırılmamış hade şu şarabı dostlugumuzun andı olarak içelim.
ERKEK ELİNE ALIR VE YARIYA KADAR İÇER VE SONRA KADINA UZATIR.
KADIN ALDIKTAN SONRA MANTARINI KAPATIP YERE KOYAR.
ADAM DER Kİ
-Sen içmeyecek misin?
KADIN DA DER Kİ
-Hayır, ben polisi bekleyecegim.

kadın fıkralarına misilleme :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR