tango' Alıntı:Bülent arşivini bizle paylaşman çok güzel ben büyük zevk aldim devamını bekliyorum.
kalpe8' Alıntı:Bülent Merhaba,
sitede derlemeler yaparken rast geldim bizim site için güzel giriş yazın ile. Evet yoldayız. Yoldaydık.
Amaç paylaşmak. Tanıtmak göstermek. Bu ayaklar var oldukları sürece de yollarda olacaklar.
İlgilenen tüm arkadaşlara yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Bir yerlerde toplanırsanız paylaşmaya da geliriz.
Şu anda 2012 yürüyüşümüzü yazıyoruz. Günleri yazdıkça paylaşıyoruz zaten.
Sevgiyle kalın.
Altuğ
www.likyayolu.org
mayıstosböce' Alıntı:İnsel inan bu yazıyı (VW) hazırlarken İnsel bunu çok sever dedim.
mayıstosböce' Alıntı:Altuğ sağol amaç bu tarz yaşam görüşü olan arkadaşları paylaşarak insanlardaki sınırları zorlamak ara ara Gezenbilir de bu tarz paylaşımlar yapıyorum ,sizi seçmemde ki en büyük neden pozitif bakışınız(bir çok gezen içinden sizle başlamamın nedeni) ben de tarz olarak sizin gibi yürüyüşler yaptım ayrıca tebrik ederim II.Likya yolu yürüyüşünüzü okumaya başladım yanlış anlamadıysam 32 km ilk gün yürüyüşü,bu çok zor bir yürüyüş mesafesi hemde patikalardan.Benim 1 gün için en uzun yürüyüş mesafeme yakın hatta biraz fazlası.Paylaşımlarınızın devamını dilerim umarım bir Frig vadisi yürüyüşünüzüde buradan veririm.
Her zaman yolda olmanız temennisi ile paylaşımlarınızı bekleriz.
mustafayetim' Alıntı:Ben Ebru YetimCevabınız için canı gönülden teşekkürler