Bir şekilde YOL DA olanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,576
Ynt: Bir şekilde YOL DA olanlar

Bülent arşivini bizle paylaşman çok güzel ben büyük zevk aldim devamını bekliyorum.

Etiketler

Bülent Merhaba,

sitede derlemeler yaparken rast geldim bizim site için güzel giriş yazın ile. Evet yoldayız. Yoldaydık.

Amaç paylaşmak. Tanıtmak göstermek. Bu ayaklar var oldukları sürece de yollarda olacaklar.

İlgilenen tüm arkadaşlara yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Bir yerlerde toplanırsanız paylaşmaya da geliriz.

Şu anda 2012 yürüyüşümüzü yazıyoruz. Günleri yazdıkça paylaşıyoruz zaten.

Sevgiyle kalın.

Altuğ

www.likyayolu.org

Bulent biliyorsun bir t2 ile 3 4 yil gezdimm durdum. T1 kullanmasi cok zor. Hele uzun boyluysan boynunu egerek disari bakabiliyorsun. T2 cok daha rahat. T1 ve t2 de inanilmaz estetikler. Her girdikleri kareyi senlendiriyorlar. Tipki burada oldugu gibi. Ayrica en onemli bir baska ozellikleri motor dagilmadikca her turl sorunu asagi yukari anliyor ve mudahale edebiliyorsun. O kadar basitki hersey.
Bu aracta yolculuk zor. Pencere yok. Havasizlik diz boyu. Baska da sorunlar var. Ama belliki asiklar araclarina. En onemlisi bu. Biktim zira karavanla bir yere gittigimizde karsilastiklarimizin, "zorluk olmuyor mu? peki duşu nerede yapiyosunuz?" sorusundan. Hayata duz ve duzen cercevesinden bakanlar icin bence hayat duş almadan yasamaktan daha zor. Gelde anlat tabii. :smiley:
Tesekkurler fotograflar icin.

kalpe8' Alıntı:
Bülent Merhaba,

sitede derlemeler yaparken rast geldim bizim site için güzel giriş yazın ile. Evet yoldayız. Yoldaydık.

Amaç paylaşmak. Tanıtmak göstermek. Bu ayaklar var oldukları sürece de yollarda olacaklar.

İlgilenen tüm arkadaşlara yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Bir yerlerde toplanırsanız paylaşmaya da geliriz.

Şu anda 2012 yürüyüşümüzü yazıyoruz. Günleri yazdıkça paylaşıyoruz zaten.

Sevgiyle kalın.

Altuğ

www.likyayolu.org

Altuğ sağol amaç bu tarz yaşam görüşü olan arkadaşları paylaşarak insanlardaki sınırları zorlamak ara ara Gezenbilir de bu tarz paylaşımlar yapıyorum ,sizi seçmemde ki en büyük neden pozitif bakışınız(bir çok gezen içinden sizle başlamamın nedeni) ben de tarz olarak sizin gibi yürüyüşler yaptım ayrıca tebrik ederim II.Likya yolu yürüyüşünüzü okumaya başladım yanlış anlamadıysam 32 km ilk gün yürüyüşü,bu çok zor bir yürüyüş mesafesi hemde patikalardan.Benim 1 gün için en uzun yürüyüş mesafeme yakın hatta biraz fazlası.Paylaşımlarınızın devamını dilerim umarım bir Frig vadisi yürüyüşünüzüde buradan veririm.
Her zaman yolda olmanız temennisi ile paylaşımlarınızı bekleriz.

mayıstosböce' Alıntı:
İnsel inan bu yazıyı (VW) hazırlarken İnsel bunu çok sever dedim.

Sen ne diyorsun ik ikere bayildim. Birincisi standart empoze edilen hayatlar disinda bir model oldugu icin, ikincisi ise t1 oldugu icin bayildim . Tesekkurler dostum tekrardan.

mayıstosböce' Alıntı:
Altuğ sağol amaç bu tarz yaşam görüşü olan arkadaşları paylaşarak insanlardaki sınırları zorlamak ara ara Gezenbilir de bu tarz paylaşımlar yapıyorum ,sizi seçmemde ki en büyük neden pozitif bakışınız(bir çok gezen içinden sizle başlamamın nedeni) ben de tarz olarak sizin gibi yürüyüşler yaptım ayrıca tebrik ederim II.Likya yolu yürüyüşünüzü okumaya başladım yanlış anlamadıysam 32 km ilk gün yürüyüşü,bu çok zor bir yürüyüş mesafesi hemde patikalardan.Benim 1 gün için en uzun yürüyüş mesafeme yakın hatta biraz fazlası.Paylaşımlarınızın devamını dilerim umarım bir Frig vadisi yürüyüşünüzüde buradan veririm.
Her zaman yolda olmanız temennisi ile paylaşımlarınızı bekleriz.

Doğrudur. Hatta geçtiğimiz Cuma 2. günü paylaştım. O da 30 km.ye yakın ve patikalardan. 2 günde Hisarçandır-Yayla Kuzdere arasını 60 km. yürüyüş mesafesi ile tamamladık.

Keşke zamanımız daha fazla olsa sindire sindire yürüseydik ama yapacak birşey yok.

Zamanımız yetmediği için sadece Myra (Finike-demre) arasını yürümedik. O da seneye kaldı mecburen.

Frig vadisini de yürümek isteriz. Paylaştıkça bilgi veririm zaten.

Selamlar.

Ynt: Bir Şekilde Yol Da Olanlar

mustafayetim' Alıntı:
Ben Ebru YetimCevabınız için canı gönülden teşekkürler

Ebru hanım Facebook ta da bu soruyu sorduğunuz için oradan size adresi yolladığımı insanlar bilmediğinden beni yanlış değerlendirebilirler.

Facebook'ta adres linki yok .İsterseniz bir daha bakın.Ben de zaten birinden biri en azından görülür diye ummuştum.Hatta sorumun altında soru soran kişiye verilmiş cevap akabinde verilmiş.Mümkünse ,face'te verilmiş cevapta beni etiketler misiniz ?

Size gönderdiğim tarihide içine alacak şekilde printscreen yaparak tekrar aynı adrese gönderdim.

Bülent bey, gerçekten harika bir çiftin gezginliğini imrenerek izledik. Biz de çift olarak bu tür çılgın gezilere yatkınız. Bakalım böyle çılgın bir geziyi dünya çapında ne zaman gerçekleştireceğiz ??? Emeğiniz için teşekküğr ederiz. Selam ve sevgiler :smiley: :smiley: :smiley:

Niyetinizin bu olması bile yeter,ben yapılmış farz ederim çünkü sizde düşüncelerinizi pratiğe geçiren insan duruşu var,geri kalan herşey imkan meselesi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR