Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor
discovery-V8' Alıntı:
Offender Tekrar Ankaraya döndü, Hazır Hakan ortada yokkan bende biraz deneyeyim dedim
.....
Valla daha yeni gördüm. Çok güzel çıkmış fotolarda ve çok ta özlemişim. Fotoları görünce birazcık olsa da özlem giderdik.
.
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
Bu arada ben de uzun yol deneyeimlerimi anlatayım. 1500 KM kadar düz yolda kullandım.
Kullanırken hiç zorlanmadığım gibi çokta keyifli yolculuklardı. Lastiklerin büyüklüğü konusu çok problem yaratmadı.
Aşırı bir gürültü de hissetmedim. (özellikle arka Lastiklerin bulunduğu kısımların izolasyonları tam bitmemesine rağmen)
V8 konusunda da çok halkı bir seçim yaptığımızı düşünüyorum.
Böyle iri cüsseli bir aracı V8 çok rahat bir şekilde yolda gitmesini sağlıyor.
Tabi dişli oranlarınında uygun şekilde seçilmiş olmasının bunda katkısı çok büyük.
Motordaki hemen hemen tüm Elektronik aksamların çıkartılması veya mekanik aksamlarla
değiştirilmiş olması (EFI den Karbüratöre geçiş gibi vb.) insana yolda daha fazla bir güven veriyor.
Maşallah beni hiç üzmedi. Daha yeni tamamlanmış ( sözün gelimi, hala bitmeyen yerleri var
) bir aracın bu kadar uzun bir yolculukta bile hiç sorun çıkartmadan gitmesine herkes şaşırdı.
V8 in sesini duyan ve aracın büyüklüğünü görenlerin görsel ifadelerinden de güzel bir iş başardığımızı hissetmek te çok keyif vericiydi.
Sonuç olarak 120 km ve üzeri gitmek gibi bir arzunuz yoksa ve seçiminizi keyif alarak seyahat etmekten yana kullanıyorsanız,
Normal araç kullanmaktan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Şunuda belirtmeden edemiyecem, araçtan inip kendi binek aracıma binince uyum sorunu yaşadım
,
Sanki dibim yere sürtüyormuş gibi bir his kapladı. Birde zavallı araç kendini tetarossa zanediyor.