Bir Karavan Yapım Hikayesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan denge35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,927
Dolly karavan abimle birlikteyim ben kendim karavan yapıp kendi işimi kurmak istiyorum numaram 05531060549

SM-J100FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
2.jpg
4.jpg
5.jpg
7.jpg
9.jpg
2.jpg
4.jpg
5.jpg
7.jpg
9.jpg
KARAVAN HİKAYESİNDE MUTLU SON. Karavanım geçen hafta itibariyle bitmiştir, resimlerini yüklemek için beklemiştim. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler, resimlerden de anlayacağınız gibi oldukça kaliteli ve kullanışlı. Aracın yürümesi sırasında hiç ses duymadım, bu görünen kısmı daha önce alt yapısını gördüğüm için esas dikkat edilmesi gereken yerler gözükmeyen yerler desem daha doğru olur. Ve en güzel özelliği lütfen arka yatak bölümüne dikkatli bakın, yatak kısmı kalkabiliyor. Bu araca bir derinlik sağlıyor yani içerden baktığınız zaman insanı boğmuyor. Biraz daha uzun boylu olsaydım arka tarafı oturma grubu olarak da kullanabilirdim. En önemlisi de kampervan konusunda deneyimli arkadaşların görüşlerini beklemekteyim, ilgilenen herkese teşekkür ediyorum.
2.jpg
4.jpg
5.jpg
7.jpg
9.jpg

20160510_171651.jpg

Son düzenleme:

Oldukça güzel görünüyor. Kazasız, belasız, mutlu ve sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle. Hayırlı olsun

hayırlı uğurlu olsun,
üzücü günler geride kaldı, bir daha yaşanmaması dileğiyle iyi günlerde kullanın...
Bülent Öner

Karavanım bitti, resimlerini paylaştım, (tamamen ailevi nedenlerden ötürü) aracın direksiyonuna oturmadan satma kararı aldım. Şirket sahibi arkadaş; abi, ben senin üzülmeni istemiyorum, gerekirse geriye kalan para için ben beklerim yeter ki sen ailevi durumun düzelsin diyerek bana yardımcı olmak istedi. Bunda da bir hayır var demek istiyorum. Arabada ses yok dememin bir sebebi karavanı vize için yaklaşık 40 km lik bir tüvtürk merkezine giderken yandaki yolcu koltuğunda eşlik etmemdi. Yolda hep dinledim ses geliyor mu diye .

Son düzenleme:

Mrb başınızdan geçen talihsizlik için geçmiş olsun diyorum ben ank levent karavan ustasıyım düşünürseniz 20 günde teslim ederim 05531060549 arayın görüşelim slmlar

SM-J100FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
levent bey selamlar alkovenli karavan hangi tip araçlara nekadar sürede ve nekadar maliyetle yapılır iki kişinin sürekli yaşayabileceği tam donanımlısından hesaplarsak.....

Bulmaca çözmeye çalışan forum takipçileri olduk. Burası bilgi ve tecrübe paylaşım yeriyse firma ismi vermenin bir sakıncası olmamalı. Başkaları da benzer hataya düşmesinler veya firmanın da varsa eğer mantıklı cevabı burada verilebilsin. Açılan konunun okuyanlardan kime faydası olabilir ki mevcut yazılanlarla.
Benim bu konularda yeni arayışlaragirmiş birileri için verilecek isimler çok önemli. "Ben yandım el yanmasın" denilerek bu tür art niyetli kişi ve kurumlar deşifre edilmelidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR