Bir Karavan Yapım Hikayesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan denge35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,929

Etiketler
Sayın Bülent Öner Bey, mesajınızı yeni okudum. İlginiz için teşekkürler. Karavanımın 29 nisan günü teslim edileceği sözünü aldım. Ben içimde bulunduğum durumu burada siz ilgili arkadaşların olduğu bir ortamda paylaşmak istedim. Ben birisine selam verdiysem onu unutmam, ve benim yüzümden zarar görmesini de istemem.Yine de çok kaliteli bir karavan teslim alacağımı düşünmekteyim. Cezamı kes demişti ben de bunu yapacağım. Karavanımı aldıktan sonra sitede resim yükleme sorunu yoksa paylaşacağım.

Son düzenleme:

29 nisan için teslim alacağım konusunda çok iddialıydım, fakat akşam 17. 00 de gelen bir telefonla suya düştü. eski ruhsatla vize alınamamış , yeni ruhsat bende miymiş ... ya ben alırken arabayı görmedim bile noterden vekalet verdim alınması için .Karavanım bitmiş whatsapp la resimlerini gönderelim dediler , dedim altın suyuna bandırsanız da kıymeti yok. Bu tam bir hikaye olmaya başladı yok yerden hikayeci olacağa benziyorum. Aslında karavanı aldıktan sonra gezip görüp yaşayıp hikayeler yazacağıma almadan yazmaya başladım. Devam edecek ....

Geçmiş olsun. En azından karavan bitmiş anlaşılan. Kalan prosedürlerde çok fazla sürmeden çözülür.
Karavanınızı aldıktan sonra bunlar yaptığınız gezilerle bir an önce unutulur.

Dikkatimizi çekmiştir, ya da çekecektir, sıkıntısını yazanlar, çözüm arayışında olanlar ve onların sıkıntılarını çözmeye çalışan ya da en azından teselli vermeye çalışan insanların kullandıkları ortak bir dil var, saygı ve sevgi. Kısaca Doğaya gönül vermiş insanların toplandığı yer olan Gezenbilir paltformuna gönül vermiş insanlarda kötülük barınmıyor.

görmeden aracın bitmiş olduğuna inanmayın teslim aldıktan sonrada o kadar saçma sapan sorunlar çıkıyorki....1 sene sonra teslim alıp ,1 senede toparlamak için uğraştıktan sonra lanet olsun deyip maliyetine satış için yardım istediğim firma pişkinlikte sınır tanımayıp araçtan 6-7 bin tl kazanç için 30 takla atmıştı...Vitrin son derece sağlam ancak esnaflıkla uzaktan yakından alakaları yok...lafa gelince abimsin ,dukkan senin pratik fiyasko....

bugün 29 nisan ,eski araba ruhsatı bana gönderecekler ben sigortasını ödedikten sonra yeni ruhsatı çıkarıp onlara göndereceğim, sanırım çarşamba günü muayeneye girecek. Samimi ifademi belirteyim karavanın kalitesi hakkında tedirgin değilim. Ama verilen söz ve güven benim için karavanın önüne geçtiği için altın suyuna da bandırsalar kıymeti yok, işin kötü tarafı artık insanlara güvenim kalmadı

sigortayı şu an için kamyonet olarak ödeyip sonra zeyilname verip karavan farkını ödemem gerekiyormuş,

İnşallah ben bu mesajı yazarken siz gönül rahatlığı ile karavanınızla gezmenin keyfini sürüyor ve yaşadığınız olumsuzlukları unutmuşsunuzdur.

Mrb başınızdan geçen talihsizlik için geçmiş olsun diyorum ben ank levent karavan ustasıyım düşünürseniz 20 günde teslim ederim 05531060549 arayın görüşelim slmlar

SM-J100FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri