Bir Kampçının Bu Ülkede Çok Dikkat Etmesi Gereken Bir Konu: Namus Meseleleri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.yucelgunduz.com
Arkadaşlar daha önce bir yerde yazmıştım aslında insanları üzmek ve kırmak için söylenen onur kırıcı şeylerin hiçbirisi her nedense bir suç değil...

Orospu deriz çok kızarsak bunun karşımızdakini kıracağını umarız ama aslında orospu olmak suç bile değildir örneğin.

Yine de Namusla ilgili konular bir kampçıyı hem gerçek hem de duygusal olarak sonradan incitebilecek konular. Bu konularla ilgili özellikle dikkatli olmak gerekir. Özellikle böyle bir toplumda.

Etiketler
Hayat çok sayıda dönemeçlerden, inişlerden-çıkışlardan oluşan bir serüven...

Bu serüveni hala özgürce ve coşkuyla yaşamaya ve buna uyum sağlamaya çalışıyorum.

Herkes gibi ben de normal bir insanım. Özel bir cinsel tercihim olsa bile bu da bir suç değil.

Hala kendimi rahat ve güvende hissettiğim kampçı dostlarımla kamp yapıyorum ve bundan çok mutluyum.

Bu hayatın ilk birkaç dönemecinden birinde beni satıp, dostluğuma apaçık ihanet edip başka bir şey olduğumu uyduran adamlara hala diyecek bir şey bulamıyorum.

Bu adamlar hayatımda bir kırılma noktası yarattılar ve hayatım o noktadan kırıldı. Ama daha sağlam ve daha doğrusu yapılıp yerine konmak üzere kırıldı.

Şimdi bütün bu şeyleri düzeltme ve yanlış lanse edilenin de doğrusunu söylemek anlatmak zamanıdır.

Bu yüzden kendimden bahsediyorum bolca, bayağı ve aşağılık birisi olduğum için değil.

Ben bir Aseksüel Bay'ımdır arkadaşlar. Bunu olmam hiçbir şekilde bir suç değildir.

Namus ne olduğunuzdan çok nasıl algılandığınızla ilgili biraz da şişirme bir kavramdır ama insan doğası karşısında biraz boş bir kavramdır. Arkanızdan yalan konuşan adamlar yüzünden bile namusunuz zedelenir ve benlik algınız düşer. Kendiniz bile kendinizi kötü biriymiş gibi hissetmeye başlarsınız.

Bu konu insan doğası karşısında geçerliliğini yitirir. Çünkü insanın o kadar muhteşem bir doğası vardır ki aslında bir insan cinsel bir konu yüzünden asla namussuz falan ilan edilemez. Bunu bugün artık bütün otoriteler kabul etmektedir.

Yine de toplumumuzda Namus meselesi, ortaçağdan kalma bazı zihniyetlerle beraber hayatına devam etmekte ve çok da canı bazılarını bizden bile koparmakta, benim gibi bazı canları da şizofren gibi ağır durumlara bile sokabilmektedir.

Dikkat edin, Namus Meseleleri çok önemli meseledir. Bunu başlıkta da yazdım zaten. Bir kampçı mutlaka namus meselesi olabilecek -yada birileri tarafından namus meselesi yapılabilecek- konulara çok çok dikkat etmelidir. Buna hiç şüphem yok.

Ben bu konulardan Şizofren hastası olarak etkilenme eşiğini epiy aşmış bir dostunuz olarak sizlere namus meselesi konusunda şunu salık verebilirim;
Hiçbir zaman kendinize başka birinin bakışıyla bakmak gibi bir zorunluluğunuz yoktur. Sizin hakkınızda ne buyurmuşlarsa buyurmuş olsunlar onlarla aynı düşüncede olmak zorunda değilsiniz!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,722
Kayıtlı Üye Sayımız
166,552
Kaydolan Son Üyemiz
TA3OF

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.