Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tindersticks Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 393
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,875

Etiketler
Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

operation' Alıntı:
merakla takipteyim araç bittiği zaman genel olarak bütün masrafı yazabilirmisiniz?benim gibi hayallerinde devamlı defender almak isteyenler için referans olur.bu arada anlatım film tadında gidiyor

Enterasan bir film ama.... Film bitmek üzere başrol oyuncusu daha yok piyasada....

hüseyin pişken' Alıntı:
slm cok merakla bekliyoruz

İnanın ben de nasıl merakla bekliyorum bitmesini.... İşlerimin yoğunluğundan gidemiyorum da yanına....

6 Şubat doğum günüm.... Yetişirse belki de en güzel ikinci doğum günü hediyem (birinci kızımın aldığı küçük cazcı bibloları) olacak....

Ara açıldı farkındayım....

Ama az kaldı..... Sondan başa doğru fotolar gelecek......

Şu an boyadayız... (parça barça boyadığımız için tüm kupayı boya bittikten sonra kupa da toplanıp şaseye bindirilecek)

Şase komple bitti ve alt takım yerleştirilmeye başlandı..... (alt takımda da bir sürprizimiz olacak)

Detroit diferansiyel kilidimiz ve 30 mm faturalı spacerlarımız geldi.....

Motor komple bitti..... (motorda bir sürprizimiz olacak)

Boya nefis oldu.... Orjinal rengi yatırdık akzo nobele.... Sikkens markasını tercih ettik.... Üzerine mat vernik atıldı.....

Tüm aileye saygılarımla.....

Hadi bitir artık Taner'cim boyayı ki sıra bana gelsin

:smiley:

Taner;

Bak bakalım tanıdık geliyor mu?

IMG_20120316_113307.jpg

IMG_20120316_113321.jpg

Teşekkürler Kardeşim....

Aylar sonra arabayla ilgili ilk fotoğraf senden geldi....

İşlerimin yoğunluğundan dolayı göremediğim arabamı senin fotoğrafın ve ilgin sayesinde görebilmiş oldum....

Bizim oğlanlar yan yana kardeş kardeş birlikte bitecek....
İzmirin kızlarından sonra delikanlıları da ne kadar yakışıklı olurmuş görsün cümle alem...

Tavanın mastiğini güzel çekin yoksa su probleminiz olur.

Abi galiba bitince koyacaksın fotarı sandım. tavan camı yokmuydu kapatdınızmı kafam karışdı şimdi ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR