tindersticks
Viva la Libertad
Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...
insanın içine mükemmellik kaçınca tamir yerine hep değişim istiyor... önerilerin için çok teşekkürler aydınlık ruhlu kardeşim...
değerlendireceğiz ama yine de değiştirmekle ilgili ne yapabiliriz o dürtmekte beni...
tindersticks' Alıntı:camları ben de değiştirmek istemiyordum.. Ama sanırım 1993den sonra çıkan modellerin cam kanalları farklı ve yeni sistem. gönül eski camların kalmasını istiyor bir taraftan diğer taraftan da yeni renkli camlarla daha iyi bir izelasyonla kullanmak istiyor...
stickerları araştırdım... buldum.... bitmesine yakın sipariş vererek eski görüntüyü koruyacağız.... nasip olur da biz gezersek gittiğimiz ülkelerden yerlerden stickerlar eklenecek aeraca...
ben tasarımcıyım eşim de heykeltraş... yani bizi bir yere bağlayan bir içimiz yok... bana bir macbook ve ağır da olsa bir internet bağlantısı eşime de birz çamur yeter... geziyoruz ve yakında kocaoğlan da bize eşlik edecek... o yüzden bu aracı içindeki gezgin ruhuna döndürmeye çalışıyoruz...
insanın içine mükemmellik kaçınca tamir yerine hep değişim istiyor... önerilerin için çok teşekkürler aydınlık ruhlu kardeşim...
değerlendireceğiz ama yine de değiştirmekle ilgili ne yapabiliriz o dürtmekte beni...