carphunter
Ana Kamp
Teşekkürler arkadaşlar,kesinlikle sabırlı olmak gerekli.
Teşekkürler,kesinlikle haklısın sabırlı olmak şart mutlaka sizlerden bilgi almak isterim, şimdiden teşekkürle.tahaozak' Alıntı:Damdan düşmüş biri olarak söylüyorum Allah sabır versin. Takıldığınız bir yer olursa mesajlaşalım bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
teşekkürler,evet av vazgeçilmezim açılışta çekilmiş bir foto,110 düz dizel benim araç gibi sizde hayrını görün aracınızın,keyifli güzel avlar dilerim.halilugar' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun aracınız. Profil resminden anladığım kadarıyla avcısınız ve üveyik avındasınız Bende 110 düz dizel kullanıyorum, genelde 5 kişi 7 köpek ava gidiyoruz
Çok teşekkürler.ONTURK' Alıntı::Hayırlı olsun
Çok teşekkürler.Rubenn' Alıntı:Hayırlı olsun. Takip.
Öncelikle teşekkürler, kesinlikle şaseye kadar sökülecek yapılması gereken bir çok işlem yapılacak kafamızda tasarladığımız güzellikleri sizlerle mutlaka paylaşacağım.ceruto' Alıntı:Selamlar hayirli olsun
Kolay gelsin öncelikle araciniza neler yapmayi planliyorsunuz ? Saseye kadar sökecekmisiniz merakla takipteyiz.
erkin'im görüşemiyoruz ,ibo kendini kampa hazırlıyo,çok iyi olacak inşallah.erkinergun' Alıntı:İbrahim hayırlısı olsun.
tindersticks' Alıntı:Hayırlısı olsun.... Sabırlar....