Bir Defender Hikayesi de Benden

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adrenalim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 216
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,981
Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden

fotoğrafları sergilemekk işin en zevkli kısmıı o fotoğrafı çektıgım gün bu günün hayalını kuruyordumm...bazen umutsuzluğa kapılsamdaa pes etsem de çevremdeki dostlarımın( zafer bager,yunus bager,meriç bager,hasan çağay) telkinleriylee morallenipp sabırlaa devam ettimm defender toplamak gerçekten sonu güzel olan zor bir işş ;D

Etiketler

Her defender toplayan arkadaşım bana iham kaynağı oluyor, her gece evde eşimle berber resimlere bakıp iç geçiriyoruz.
Hurdadan alıp toplamak üzere benimde böyle bir projem var, şu an Bursa dahil yakın çevremde motor şanzuman kaporta-boya ustaları araştırıyorum,
Aynı zamanda motor merkıda olduğundan her ikisinide kullanabilecek basit bir proje düşünüyorum,,,
arkasına bir römork takıp gideceğim yere motorumuda taşıyabilmek yanımda... :smiley:

Allah kolaylık versin diyorum, emsal oması bakımından çıkan maliyetler dahil detaylıca anlatımını bekliyoruz..
Rast gelsin inşallah..
Hayırlı bayramlar, Saygılar..

teşekkür ederim sağolunn sizede iyi bayramlarr..umarım siz de en kısa zamanda başlarsınızz bu benim ilk tecrübem allahtan çevrem de bu işi iyi bılen insanlar varr yoksa ben bu işin içinden çıkamazdım..benim size tavsiyem şanzıman motor vs bulmak kolayy bence önce ustayı bulmak lazımm kime yaptıracaksınızz?önemli olan ustaaa(işçilik) gerisi kolayyy

Resim089.jpg
bizim ustamız yusuf ustaa defender toplamam diye yemin etmiştii ben yalvar yakar araya hatırlı ınsanları soktuk bırazda zorlaa :smiley: arabayı yapmayı kabul ettirdik.usta bulmak gerçekten zorr

Öncelikle herkezin bayramını kutlarım
Mürselim gerçekten bizim desteğimizle zor ama zevkli bir işi başardın
Ama bundan sonrası daha zevkli emeğin karşılığını alıyorsun.
Arabanın bitmiş resmini koy sonra geriye doğru devam et ALLAH kazasıs belasıs kullanmayı nasip etsin.

zor bir işe başlamışınız kolay gelsin ; bitmiş halinin fotoğraflarını bekliyoruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR