uzun zamandır garaj a uğramamıştık,geçen gün yunus abi silecekler üzerinde biraz tadilat yaptı ve artık silecekler çok sağlamm...bu işlemı yapmasaydık silecekler frezesinden sıyırıyor ve düşüyor zamanlaa ama artık öyle bir şansı yokk
işaretlenmiş yerlerden delerek klavuz çektik ve oradan silgi frezesine civata koyduk
Aynı yöntemi bizde uyguladık, yoğun bir kar yağışından sonra Silecekler patır patır düşmeye başladı ;D Stickerlar güzel gözüküyor, ellerinize sağlık...
sağ ol umutt teşekkurler
aynenn benım de geçen ki karda silecek düştüü ben takıyorum çalıştırınca düşüyorrr baya uğraştımm ;D ;D sonra yunus abi çözdü işi kökündenn
sağ ol umutt teşekkurler
aynenn benım de geçen ki karda silecek düştüü ben takıyorum çalıştırınca düşüyorrr baya uğraştımm ;D ;D sonra yunus abi çözdü işi kökündenn
bizler bu işleri ticari yapan insanlar değilizz,bizlerde senin gibi müşterı konumundayızz bu nedenle sana bir fıyat vermemiz zorr,çünki kimi usta ucuz yapar kımı pahalıdırr sana fıyatı arabanı gördükten sonra yapacak usta verirr,fakat boya bırazda kaporta işi var diyorsun aracını sökünce kaporta işlerin muhtemelen artacaktırr buna hazırlıklı ol
evet ama mesela ortalama derki usta ben bir defender ı boya olarak mesela 300 veya 1500 ne bilim 3500 tl le boyarım kaporta işine karışmam gibi ortalama bir fiat alabilirseniz sevinirim teşekkürler
ortalama 2500 tl dediğiniz gibii boya birazda kaportaa yanlızz dediğim gibii en doğru fiyatı usta arabayı görünce verir çünki defender işçiliği gerçekten zor bir araççç çok emek isteyen bir araççç bu nedenlee en doğru fiyatı usta verirr