Sayın berkcantp;berkcantp' Alıntı:Tebrikler, aile de herkes muradına ermiş hissediyorum. Genç arkadaşımıza, bundan sonra ki hedeflerinde başırılar dilerim.
sayın sahin05;sahin05' Alıntı:güzel gezi teşekkürler gitmek isteyenler konunuzu okuduktan sonra kafalarında sanırım hiçbir soru işareti kalmayacak
sayın zekierkal;zekierkal' Alıntı:Sayın Özer gezinizi ilgiyle takip ettik emeğinize sağlık.Araç kamerasından nasıl alabiliriz.zahmet olmasa ücretini sana göndersem bir tane alıp gönderebilirmisin. saygılarımızla
sayın botiara;botiara' Alıntı:Yazer ağabey, Allah keyfinizi bozmasın. bize de çocuklarımızla bugünleri görmemiz kısmet olur inşallah. daha 2,5 yaşında ama dağ bayır geziyoruz, 3 saat arazide bile saplanıp kaldık beraber..
sayın Goldwingerr;Goldwingerr' Alıntı:Merhabalar,
Gezinizi okumaya 23,30 da başladım yarın iş olmasına rağmen şu an saat 01,05 bırakamadım.Çok keyifli ve harika bir dille kaleme almışsınız.Kah güldüm kah videolardaki trfik keşmekeşini ağzım açık seyrettim.Alışveriş konusunda ben sizin kadar annem ile yaptığım gezide şanslı olmadığımı fark ettim
Paylaşımınız için teşekkürler.Ben bu geziye çıksaydım heralde ilk köprü altından dere yatağına indiğiniz yerden benim Efsane geçmezdi (ducato).
İzmir den selamlar.
sayın Cengiz KAYA; teşekkür ederim. selam/saygılarcengiz kaya' Alıntı:Sayın Yazer,
Gezinizi zevkle okudum.Allah Keyfinizi Bozmasın.
sayın Salim Pekakar; geciktigim için özür dilerim, işlerimin yoğunluğu nedeniyle uzun süre forum'a giremedim.Salim Pekakar' Alıntı:gezinizi bir solukta keyifle okudum.anlatımınız harika...çok doğal ...teşekkürler...devamı gelir İNŞALLAH...