BigFoot'lar Antalya'da

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,693

Etiketler
Ynt: BigFoot'lar Antalya'da

Evet Cihan ve Yavuz anında takar Erkan sen şimdiden lastiklerin siparişini ver yaw sahi bende bu ara lastik mi baksam diyordum acaba benim arabayı da bu lastiklere takabilirmiyizki ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Evet Cihan ve Yavuz anında takar Erkan sen şimdiden lastiklerin siparişini ver yaw sahi bende bu ara lastik mi baksam diyordum acaba benim arabayı da bu lastiklere takabilirmiyizki ;D ;D ;D

;D ;D ;D Ben lastiği bulabilsem takaımda Cihan nereye takacak bunu vx100 e mi? ::smiley: zor valla, Defendere çok zor değil bir haftada proje hazır, fakat beni tüv düşündürüyor her lastiğe ayrı ruhsat isteyebilirler ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Ben lastiği bulabilsem takaımda Cihan nereye takacak bunu vx100 e mi? ::smiley: zor valla, Defendere çok zor değil bir haftada proje hazır, fakat beni tüv düşündürüyor her lastiğe ayrı ruhsat isteyebilirler ;D ;D

Hocam hiç kasmayalım seni gel bir tane aşağıdaki gibi loder bulup kepçeleri vs sökelim üzerine direk difender kasası oturtalım böylece olay kökten bitsin ;D ;D ;D

loder2.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler Ahmet abi, bizde bizimkileri büyük sanıyorduk, gözümüzü açtığın iyi oldu ;D ;D

Fakat Lokman abi niyeti bozmuş artık iflah olmaz ben söyliim ;D ;D ;D
yavuzum sekiz adet lastik americaya sipariş verdim dördü sana dördü bana?sen benden aşağıya kalmazsın

lokman07karaşahin' Alıntı:
yavuzum sekiz adet lastik americaya sipariş verdim dördü sana dördü bana?sen benden aşağıya kalmazsın

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Allah razı olsun Lokman abicim , nezaman elimizde olur ona göre hazırlıklara başlıyim ben şimdiden ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

sen lastiği bul kardeş ben nereye takacağımı biliyorum :D :D :D

dolu var hurdacılarda. dev kaya kamyonlarının lastikleri.deeeee hangi deff (g) çevirecek onları. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
dolu var hurdacılarda. dev kaya kamyonlarının lastikleri.deeeee hangi deff (g) çevirecek onları. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ben biliyorum hangi aksın çevireceğinide yazmam şimdi , taliplisi çoğalır ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D heralde bilicen.

Valla ciddiyim portal mortal değil evladiyelik bişey bu , kilo hesabına alabilirsem bir çift alıp atıcam bir köşeye. :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Valla ciddiyim portal mortal değil evladiyelik bişey bu , kilo hesabına alabilirsem bir çift alıp atıcam bir köşeye. :smiley:

askeriyeden çıkma MAN aks ı filanmı ? ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
VolkanSabah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR