cemtascioglu
problem yok
Ynt: BigFoot'lar Antalya'da
cıhan garantı takar o lastıklerı
cıhan garantı takar o lastıklerı
.com' Alıntı:Evet Cihan ve Yavuz anında takar Erkan sen şimdiden lastiklerin siparişini ver yaw sahi bende bu ara lastik mi baksam diyordum acaba benim arabayı da bu lastiklere takabilirmiyizki ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D Ben lastiği bulabilsem takaımda Cihan nereye takacak bunu vx100 e mi? :zor valla, Defendere çok zor değil bir haftada proje hazır, fakat beni tüv düşündürüyor her lastiğe ayrı ruhsat isteyebilirler ;D ;D
yavuzum sekiz adet lastik americaya sipariş verdim dördü sana dördü bana?sen benden aşağıya kalmazsındiscovery-V8' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler Ahmet abi, bizde bizimkileri büyük sanıyorduk, gözümüzü açtığın iyi oldu ;D ;D
Fakat Lokman abi niyeti bozmuş artık iflah olmaz ben söyliim ;D ;D ;D
lokman07karaşahin' Alıntı:yavuzum sekiz adet lastik americaya sipariş verdim dördü sana dördü bana?sen benden aşağıya kalmazsın
gönderim tarihi vermediler daha tarihi verilince haber veririmdiscovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Allah razı olsun Lokman abicim , nezaman elimizde olur ona göre hazırlıklara başlıyim ben şimdiden ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D Ben lastiği bulabilsem takaımda Cihan nereye takacak bunu vx100 e mi? :zor valla, Defendere çok zor değil bir haftada proje hazır, fakat beni tüv düşündürüyor her lastiğe ayrı ruhsat isteyebilirler ;D ;D
yavuz-çelikel' Alıntı:dolu var hurdacılarda. dev kaya kamyonlarının lastikleri.deeeee hangi deff (g) çevirecek onları. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D heralde bilicen.discovery-V8' Alıntı:ben biliyorum hangi aksın çevireceğinide yazmam şimdi , taliplisi çoğalır ;D ;D ;D
yavuz-çelikel' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D heralde bilicen.
discovery-V8' Alıntı:Valla ciddiyim portal mortal değil evladiyelik bişey bu , kilo hesabına alabilirsem bir çift alıp atıcam bir köşeye.![]()