BigFoot'lar Antalya'da

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,506

Etiketler

Ynt: BigFoot'lar Antalya'da

CDM-SUBARU' Alıntı:
Tabi,nasılsa uçak hemen evin üstünden geçiyo dimi ;D
E paraşütte hazır,sen bitek bacayı açık tut,gerisi tamamdır ;D

Erkan imece yapıp gidelim hem Antalya dada Off road yaparız ;D

Dünya biliyo antalyanın modifiye delisi olduğunu artık.. ;D
Çıtayı yükseltmemiz için canlı örnekte getiriyo ingilizler..
Ahmet usta yapsın bakalım bir tane antalya için bir araç, bu sefer amerikalılar gelir örnekleriyle diye düşünürüm kendimce.. :D

Big Foot lar bugün ilk açılışı yaptılar migrosun otoparkında. Yanyana dizilmiş hurda araçları ezip yerlerine geçtilşer tekrar... Daha sonra yapılacak gösteriler epey ikeyifli olacağa benziyor... Fotoğraf var ama kendi pc me kavuştuğumda atacağım :smiley:

marican22' Alıntı:
Big Foot lar bugün ilk açılışı yaptılar migrosun otoparkında. Yanyana dizilmiş hurda araçları ezip yerlerine geçtilşer tekrar... Daha sonra yapılacak gösteriler epey ikeyifli olacağa benziyor... Fotoğraf var ama kendi pc me kavuştuğumda atacağım :smiley:
video yokmu?

Migros otoparkında gösteri yaptıkları için arkalarda izleyebildim ancak bikaç foto çekebildim sadece eklemeye çalışacağım olanları video çekemedim maalesef. Kesin bilmiyorum ama sanırım bu hafta sonu tekrarlanacak gösteri :smiley:

Video veya resimleri buradan paylaştığında yayın telif ücreti istiyebilirlermi?istersen bir soruştur,

oruç usta elinize sağlık ama biz bifodlara bakıyorduk ne alaka pek anlaşılmadı,reklam için konu aç daha verimli olur

sence alakası varsa sorun yok ama bence bifotlar offroard yapmıyor ğösteri için gelmişler o araçlarla ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız daha anlamlı olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR