BigFoot'lar Antalya'da

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,508

Etiketler
Ynt: BigFoot'lar Antalya'da

esas yavuz abi defenderi o lastiklere nasil takarim diye dusunmeli ;D ;D ;D

oyy oyyy oyyy hemen antalyaya inmek lazım....akdeniz sanayidemi bunlar...

AHMET07' Alıntı:
arkadaşlar bigfoodlar antalyada geliyor gemi ile montajını yapıyorlar resimlerini atıyorum pazar günü geniş çaplı resimler koyarım
kısa zamanda oldu ancak bunlar geçti elime

amaçları sanırım şov yapmak pazara belli olur üstelik evimin arkasındalar hemen.

Ahmetcan lastikleri hemen mummmer e takalım ayağımıza gelmişken.

THE FARUK' Alıntı:
Oy oy oyyyy.. ;D
Nede sevimli ufaklıklar bunlar. ;D

hahaha bak nasil biliyorum ;D

Faruk abi hazir gelmisken alip siz gosteriler yapin antalyada demekki boyle bir sektor var :D surecek adam sorunu yasarsaniz biz karin tokluguna gelip donusumlu olarak kullaniriz ;D

arkadaşlar gelen araçlar birkaçı mayısda burda bir etkinlik yapılacağı söylediler

hurda araçlar dizilip özerinden atlama yapılacak

yer akdaniz öniversitesinin sınırlarında otomobil federesyononun bi yerivar orda olucak sağlıklı bilgileri size yarın öğrenicem

discovery-V8' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler Ahmet abi, bizde bizimkileri büyük sanıyorduk, gözümüzü açtığın iyi oldu ;D ;D

Fakat Lokman abi niyeti bozmuş artık iflah olmaz ben söyliim ;D ;D ;D

yavuz lokman abi bunalımda şimdi nasıl yaparım nederim diye kendini kapadı ;D ;D

Tempus' Alıntı:
hahaha bak nasil biliyorum ;D

Faruk abi hazir gelmisken alip siz gosteriler yapin antalyada demekki boyle bir sektor var :D surecek adam sorunu yasarsaniz biz karin tokluguna gelip donusumlu olarak kullaniriz ;D
;D ;D

AHMET07' Alıntı:
arkadaşlar gelen araçlar birkaçı mayısda burda bir etkinlik yapılacağı söylediler

hurda araçlar dizilip özerinden atlama yapılacak

yer akdaniz öniversitesinin sınırlarında otomobil federesyononun bi yerivar orda olucak sağlıklı bilgileri size yarın öğrenicem

Hobaaaa,abi netleştir sen.
Bakarsın atlar gelirim,kaçmaz bu gösteri ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri