Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan okanokan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 226
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,694
Sizin lastik o güveni veriyor deyin gitsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende şöyle düşüyorum, Yukarda yaptığınız sıralamaya göre konuşuyorum...
Bence her koşulda BF başta olur, Kumho 2. sonrasi maxxiss ve cooper diye gider...
Sizinde dediğiniz gibi kullanıcıların kullandıkları şartlara göre değişir bu sıralama yada kullanıma veya şöföre göre bile değişir...
Ben forumlardan bilgi paylaşımıa açığım ama son kararı verirken kendi araştırmalarım ve düşüncelerime güvenirim. Forumlar fikir verir sadece.

Etiketler
Bende şöyle düşüyorum, Yukarda yaptığınız sıralamaya göre konuşuyorum...
Bence her koşulda BF başta olur, Kumho 2. sonrasi maxxiss ve cooper diye gider...
Sizinde dediğiniz gibi kullanıcıların kullandıkları şartlara göre değişir bu sıralama yada kullanıma veya şöföre göre bile değişir...
Ben forumlardan bilgi paylaşımıa açığım ama son kararı verirken kendi araştırmalarım ve düşüncelerime güvenirim. Forumlar fikir verir sadece.

Tabiki bunlar sizin görüşleriniz saygı duyulmalı ve önemli bi unsur daha var hangi markanın hangi serisi ..
Kumhoya şaşırdım doğrusu..

Tabiki bunlar sizin görüşleriniz saygı duyulmalı ve önemli bi unsur daha var hangi markanın hangi serisi ..
Kumhoya şaşırdım doğrusu..

Kumhonun KL51 i hiçbir işe yaramaz mesela, Ama ben yeni çıkardığı AT51'i kullanıyorum. Türkiyede çok kullanılan ve çok fikir sahibi olunan bir lastik değil. Daha çok yurt dışı forumlardan araştırarak aldım zaten. Aşağıdaki linkte seçtiğiniz AT lastiklerin karşılaştırmasını bulabilirsiniz.

Find the Right On-/Off-Road All-Terrain Tires for You

Ben daha çok burayı referans alarak aldım tabi birazda fiyat avantajından dolayı. 245/70/16 BF KO2 450 Tl seviyelerinde iken ben Kumhoyu 300 TL ye aldım.
Lastik hakkında çok detaylı bilgi veremem çünkü bende çok yeni bir kullanıcıyım. Asfalt, Islak zemin ve az miktar arazi kullanımım oldu. Şu ana kadar oldukça memnunum ama en çok merak ettiğim Karda ne yapacak? Çünkü yaşadığım yer itibariyle benim için önemli...

Yaşadığım yer kışın karda genelde böyle oluyor...
410784_10150526156073051_383285052_o.jpg

Delta Lastik ile az önce görüştüm.Benim Navara orjinal ebadı olan 245 65 17 Kumho AT51 Hiç gelmemiş.Verebilecekleri;

Kumho AT51 245 veya 255 70 17

BF Good Rich AT KO2 245 65 17 / 245 70 17 / 255 70 17

Marka karar veremezken birde ölçü çıktı. Çok anladığım bir konu olmamakla birlikte aynı taban ölçüsünde 65 yerine 70 yanak lastik takmak ne sağlar araca dostlar ?

Ben olsam 255/70/17 tercih ederim aracın daha heybetli olur

yanak kalınlığı artacağı için emin olmamakla beraber yumuşar diye düşünüyorum.Bir ara forumlarda okumuştum.Lastiğin dairesel çapı artacağı için gerçek hız ile aracın ölçtüğü hız arasında azda olsa farkediyor galiba.Peki lastik başına 170 tl gibi bir fark vererek BF alınır mı ? Araca en az 4-5 yıl bineceğini farzederek .

yanak kalınlığı artacağı için emin olmamakla beraber yumuşar diye düşünüyorum.Bir ara forumlarda okumuştum.Lastiğin dairesel çapı artacağı için gerçek hız ile aracın ölçtüğü hız arasında azda olsa farkediyor galiba.Peki lastik başına 170 tl gibi bir fark vererek BF alınır mı ? Araca en az 4-5 yıl bineceğini farzederek .

Uzun süre binecekseniz kullanımınıza bağlı olarak size +1 yıl katar şayet bahsettiniz süre zarfında araç sizinle olacaksa bf alın derim ileride bi mt düşünüyorsanız kumhoda götürür

Mt dusunmuyorum.Kullanimim %60 asfalt.kalan kisim toprak ve hafif tasli arazi.
Asil beklentim kar lastigi yerine kisin dag tas kullanabilmek.Kar lastikleride 400 tl civari olunca.tak cikar yerine bir AT alayim yaz kis bineyim niyetindeyim.Birebir olmasada Kar lastigine yakin sonuc alirim diye dusunuyorum?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mt dusunmuyorum.Kullanimim %60 asfalt.kalan kisim toprak ve hafif tasli arazi.
Asil beklentim kar lastigi yerine kisin dag tas kullanabilmek.Kar lastikleride 400 tl civari olunca.tak cikar yerine bir AT alayim yaz kis bineyim niyetindeyim.Birebir olmasada Kar lastigine yakin sonuc alirim diye dusunuyorum?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 side başarılı bf uzun ömürlü

255 70 17 bf ölçü olarak yokmuş. 245 yada 265 var dediler. 265 70 17 arabayı çok mu hantallaştırır yada 245 65 17 ince mi düşer bilemedim.

255 70 17 bf ölçü olarak yokmuş. 245 yada 265 var dediler. 265 70 17 arabayı çok mu hantallaştırır yada 245 65 17 ince mi düşer bilemedim.

Valla üstad hissedeceğin şekilde bi kayıp olmaz ama görsel açıdan büyük kazanç tabi yol tutuşu vs artar 265

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR