Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan okanokan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 226
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,718

Etiketler
arkadaşlar ardahan da öğretmenlik yapıyorum nissan skystar sss 4x2 aracım var maxxis 265 70 16 kullanıyorum kar performansı şaşırtacak derece iyi aracın arkası malum çok hafif 300 kg kum torbası koyup hiç araç girmemiş karlı yola karı yara yara eve ulaştım yanılmıyorsam 25 cm kar vardı artısı eksisi olabilir bilemiyorum milletin zincirle gezdiği bir yer burası daha zincir takmadım fiyat performans olarak mükemmel bi lastik buzdada kullandım çok aşırı buzlu yolda ne yapar deneyi görecez tabi daha iyileri muhakkak vardır tavsiye ederim test ettim onayladım

arkadaşlar ardahan da öğretmenlik yapıyorum nissan skystar sss 4x2 aracım var maxxis 265 70 16 kullanıyorum kar performansı şaşırtacak derece iyi aracın arkası malum çok hafif 300 kg kum torbası koyup hiç araç girmemiş karlı yola karı yara yara eve ulaştım yanılmıyorsam 25 cm kar vardı artısı eksisi olabilir bilemiyorum milletin zincirle gezdiği bir yer burası daha zincir takmadım fiyat performans olarak mükemmel bi lastik buzdada kullandım çok aşırı buzlu yolda ne yapar deneyi görecez tabi daha iyileri muhakkak vardır tavsiye ederim test ettim onayladım
Lastigi ne zaman aldiniz ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

a96cab70b0f5e61229861fc3e796b65a.jpg
12d3709dfd0fbdb5308195864fd42ff4.jpg

Bf

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Simdi kumho aldiginiza gore ya bu fotolar eski yada lastikler kumho

Evet.paylastiginiz fotolara isnitaden soyledim.

%
%80 eğim ve çakıl gibi bi yapı atr lastik

Bende okurken tire size calculator sitesini koyayim demistim ama baktim ki konmus bile :smiley:

Bu arada merak ettim, eger sakincasi yoksa 265 65 17 ko2'yi kaca aldiniz?

Benim orijinal olcu 18inch, ama hem biraz konfora etkisi olsun hemde goruntu daha guzel olsun diye yanagi kalinlastirmak icin 17 ya da 16'ya dusmeyi planliyorum, yine BF tercih edecegim. Ama nissan icin jant cesidi sikinti, her yerde ayni 2 model var baska hic birsey yok

Bende okurken tire size calculator sitesini koyayim demistim ama baktim ki konmus bile :smiley:

Bu arada merak ettim, eger sakincasi yoksa 265 65 17 ko2'yi kaca aldiniz?

Benim orijinal olcu 18inch, ama hem biraz konfora etkisi olsun hemde goruntu daha guzel olsun diye yanagi kalinlastirmak icin 17 ya da 16'ya dusmeyi planliyorum, yine BF tercih edecegim. Ama nissan icin jant cesidi sikinti, her yerde ayni 2 model var baska hic birsey yok
Sakinca ne demek, walla ilginctir istanbulda daha uygun bulurum diye forumlarda da adi gecen 2-3 firmayi aradim 575 den bir kurus asagi inmediler.Hatta sehir disi oldugu icin lastik basi 10 tl kargo isteyende oldu:smiley:.Sansimi denim diye Kayseri de satan bir bayiye ugradim direk 550 fiyat verdi sasirdim:smiley:. Ustelik 6 taksit.Tek sıkınti lastik elinde yoktu bende sorun yok dedim.20 sini bekliyoz.

18" jant navarada orjinal hic duymamistim.benimkinin ustundeki orjinali 255 65 17.memnunum konforundan.off road yada cok sert arazide kullanmadigim icin yetiyor.Ayni olcude bf opmayinca tabanda 265 aldim.Gelsin taktirinca fotosunu paylasirim.

Sakinca ne demek, walla ilginctir istanbulda daha uygun bulurum diye forumlarda da adi gecen 2-3 firmayi aradim 575 den bir kurus asagi inmediler.Hatta sehir disi oldugu icin lastik basi 10 tl kargo isteyende oldu:smiley:.Sansimi denim diye Kayseri de satan bir bayiye ugradim direk 550 fiyat verdi sasirdim:smiley:. Ustelik 6 taksit.Tek sıkınti lastik elinde yoktu bende sorun yok dedim.20 sini bekliyoz.

18" jant navarada orjinal hic duymamistim.benimkinin ustundeki orjinali 255 65 17.memnunum konforundan.off road yada cok sert arazide kullanmadigim icin yetiyor.Ayni olcude bf opmayinca tabanda 265 aldim.Gelsin taktirinca fotosunu paylasirim.

yeni kasalar 255 60 18 ile geliyor.
Bende 17 jant bulursam 265 65 17 dusunuyorum, 16 olursa da 265 70 16. Benim evime yakin(istanbul) bir lastikci 16 icin 500tl, 17 icin de 550tl fiyat verdi.
orjinal boyutlardan +/- %3 farki gecmesin dendigi icin bu boyutlarda bakiyorum.
aslinda diger yandan da goruntuden dolayi daha buyuk yanakta bakasim geliyor ama degisim %3'u gectikten sonra aracin kullaniminda olusacak olumsuzluklar cok farkedilir mi bilmedigimden cesaret etmiyorum.
ama bakalim once jant bulmam lazim. piyasada bu kadar cok nissan olmasina ragmen jant neden bulunmuyor anlamadim ama.

Bende 17 jant bulursam 265 65 17 dusunuyorum, 16 olursa da 265 70 16. Benim evime yakin(istanbul) bir lastikci 16 icin 500tl, 17 icin de 550tl fiyat verdi.
aslinda diger yandan da goruntuden dolayi daha buyuk yanakta bakasim geliyor ama degisim %3'u gectikten sonra aracin kullaniminda olusacak olumsuzluklar cok farkedilir mi bilmedigimden cesaret etmiyorum.
ama bakalim once jant bulmam lazim. piyasada bu kadar cok nissan olmasina ragmen jant neden bulunmuyor anlamadim ama.

Face te 4*4 lastik pazarı var bi bakın belki çıkar bişey ayrıca yerden yüksekliği nedir aracın ölçtünüzmü 16 jantla sanki olmaz gibi geldi

Ayni ikilemi bende yasadim.istanbulda 265 70 17 var verelim dediler.Ne getirir ne goturur bilemedigimden cesaret edemedim.Yani hem taban hem yanak artacak.olmadi digeri olsun sansi olan bir durum degil.bu aldigimda sadece taban 1 olcu buyuk olacagi icin sorun.olacagini dusunmuyorum.

Istanbulu bilmiyrm ama gectigimiz yaz ankarada ostime gitmistim.2-3 nissan parcaci gormustum.Elinde hatri sayilir adette 17 jant vardi. Yolunuz duserse aklinizda olsun.

Parca isi cok garip.Sol aynanin arkasindaki led sinyal aldigimdan beri kirik.Belki 20 yere sormusumdur yok yok.Bi sinyalin orjinali 300 tl.Vermekde istemedim.Hala duruyor.Bildiginiz parca yada parcaci var mi?

Birde merakimdan soruyorum yeniler ne yakiyor sehir ici, otomatikse tabi araciniz?

Face te 4*4 lastik pazarı var bi bakın belki çıkar bişey ayrıca yerden yüksekliği nedir aracın ölçtünüzmü 16 jantla sanki olmaz gibi geldi

yerden yuksekligini olcmedim ama lastigin yanagi kalinlasacagi icin (255/60/18'den 265/70/16'ya) lastik capi neredeyse ayni kaliyor, hatta 16'da takacagim lastikle 12mm fazlalik bile oluyor. Yani bu acidan 16 olmasinda yukseklik olarak bir sikinti cikmaz ama dikkat etmem gereken baska bir husus varsa haberim yok.

Ayni ikilemi bende yasadim.istanbulda 265 70 17 var verelim dediler.Ne getirir ne goturur bilemedigimden cesaret edemedim.Yani hem taban hem yanak artacak.olmadi digeri olsun sansi olan bir durum degil.bu aldigimda sadece taban 1 olcu buyuk olacagi icin sorun.olacagini dusunmuyorum.

Istanbulu bilmiyrm ama gectigimiz yaz ankarada ostime gitmistim.2-3 nissan parcaci gormustum.Elinde hatri sayilir adette 17 jant vardi. Yolunuz duserse aklinizda olsun.

Parca isi cok garip.Sol aynanin arkasindaki led sinyal aldigimdan beri kirik.Belki 20 yere sormusumdur yok yok.Bi sinyalin orjinali 300 tl.Vermekde istemedim.Hala duruyor.Bildiginiz parca yada parcaci var mi?

Birde merakimdan soruyorum yeniler ne yakiyor sehir ici, otomatikse tabi araciniz?

Nissanin parca konusunda sikintili oldugunu biliyorum ama yan sanayi ya da ucuz parca nereden bulunur emin degilim. aklima istanbul bostanci sanayi ve benzeri yerlerde ki cikmacilar geliyor ama bilemiyorum yine de ne kadar ucuza gelir.

Ankara bana uzak oldugu icin yolumun pek dusecegini sanmiyorum, ancak netten bakabiliyorum baska sehirde varmi diye, onlarinda ilanlari yok anlasilan sansima. Ama en azindan artik o tarafa giden birine denk gelirsem git bak diyebilirim. Bir umut isigi yandi :smiley:)

aracim otomatik. asiri tikali sehir ici dur kalk trafikte 9 litre civari, ama yeni daha arac o yuzden motor acildiktan sonra az da olsa duser diye tahmin ediyorum. tikali olmayan normal sehir ici kullaniminda da 7-7.5 gibi. uzun yolda da eger 110 civari sabit gidersem 6'yi az geciyor

Rakamlar cok iyi.Bu arac np300 olarak cikan yeni kada mi yoksa d40 olan bizim kasalardan mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR